КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Не вдалося додати печиво

norku
22-03-11, 09:05
Я отримую це, коли читаєте мій форум як гість, і, коли член виходить з системи і намагається орієнтуватися форум як гість:
Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php
Line: 5403

Крім того, повідомлення для гостей, що вони не мають права звертатися до певних розділів форуму є примружив і нечитабельним.

Vbet, де виникла проблема, тому що це не було, коли Vbet відключена ... Я був би вдячний швидкий погляд на це, тому що мені довелося відключити Vbet.

kamilkurczak
22-03-11, 09:21
Вимкнути гостьовий кеш (vBET включена тепер так ця опція забезпечує даного питання)
Ви впевнені, що у вас є всі vbet_cache папки з 777 permisions?

Ви впевнені, що у вас є всі конфігурації в php.ini? (Після зміни)

norku
22-03-11, 09:27
Привіт Каміль,

Велике спасибі за дивлячись на це так швидко. Насправді мій господар поправками php.ini. Я змінив php.ini, який я мав на public_html, але це не подіяло, тому що в даний час скасовано php.ini в / USR / місцеві / Бібліотека / php.ini. Тільки перевірка дозволів на папки тепер ...

norku
22-03-11, 09:33
Тільки що перевірив гостя папки кешу і є розбіжність. Наступні папки кешу встановлені на 777:

пл, я, він, пт, єп.

Насправді, хоча у мене є наступними мовами у використанні:

пл, я, він, пт, ан, немає, пі-ес, RU, DE.

Я ще не встановлені або змінені будь-які дозволи вручну. Чи є вони встановлюються автоматично Vbet?

kamilkurczak
19-04-11, 08:19
Ви можете підтвердити, що це питання все ще там?

norku
21-04-11, 22:44
Так. Проте існує.

Щось ще я забув згадати раніше: коли в мене гість кеш вона додає "function.filetime до навантажень адрес. Я бачу, що багато з них були підхоплені Google і в даний час очевидно, повідомляється, 404

kamilkurczak
22-04-11, 17:17
привіт,
У мене є рішення для Вас, щоб видалити filemtime () питання:
Yous використовувати це рішення:

про печиво питання - до цих пір шукає гарне рішення.

kamilkurczak
03-05-11, 16:48
про цю проблему печиво - мені потрібно знайти хороший замовлення дисплей для гачка код, відповідальний за цей заголовок.

vBET
02-06-11, 22:12
Привіт. Каміль перебуває у відпустці, і я взяв його справах. Будь ласка, скажіть це було вирішено? У мене немає такої інформації тут, але, можливо, вона була вирішена П. М. тому, будь ласка, підтвердіть.

vBET
09-06-11, 18:44
Немає відповіді - вважати вирішеною. Якщо ні, будь ласка, пишіть тут і ми знову відкриємо питання.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1