View Full Version: Lahendatud Ei saa lisada küpsised
Ma saan seda, kui vaatad minu foorum külalisena ja kui liige logib välja ja proovib navigate foorum külalisena:
Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php
Line: 5403
Samuti teate külalistele, et nad ei tohi vaadata teatavate osade foorum on silmamunad ja loetamatu.
Vbet tekitab probleemi, sest see pole seal, kui Vbet on keelatud ... Ma hindan Kiire pilk seda, sest mul on olnud keelata Vbet.
kamilkurczak
22-03-11, 09:21
Ma saan keelata külaline vahemälu (vBET on lubatud nüüd nii seda võimalust pakkuda seda teemat)
oled sa kindel, et teil on kõik vbet_cache kaustu 777 permisions?
Oled sa kindel, et teil on kõik konfiguratsiooni php.ini faili? (Pärast oma muudatused)
Hi Kamil,
Suur tänu vaadates seda nii kiiresti. Tegelikult mu host muuta php.ini. Ma muutsin php.ini mis mul oli public_html, kuid see ei mõjutanud, sest see oli kusjuures domineerida php.ini at / usr / local / lib / php.ini. Lihtsalt kontrollimine õigusi kaustad nüüd ...
Just kontrollisin külaline cache kaustu ja on lahknevus. Järgmised cache kaustad on seatud 777:
pl, JA, see, fr, en.
Tegelikult kuigi mul on järgmine keeles kasutada:
pl, JA, see, fr, en, ei, nl, es, ru, de.
Ma ei ole määratud või muuta mingeid õigusi käsitsi. Kas nad on määratud automaatselt Vbet?
kamilkurczak
19-04-11, 08:19
Kas võite kinnitada, et see küsimus on ikka veel seal?
Yep. Ikka veel seal.
Midagi muud ma unustasin mainida enne: kui mul on külaline cache peal lisab "function.filetime 'to koormate URL. Ma näen, et paljud neist olid kiirenenud google ja on nüüd ilmselt on teatatud 404
kamilkurczak
22-04-11, 17:17
tere,
Mul on lahendus kustutada filemtime () küsimus:
yous kasutada seda lahendust:
umbes cookies küsimus - endiselt otsin hea lahendus.
kamilkurczak
03-05-11, 16:48
selle cookies küsimus - mul on vaja leida hea näidata et konksu kood vastutab selle päises.
Hi. Kamil on puhkusel ja võtsin tema juhtudel. Palun informeerige oli see lahendatud? Mul ei ole sellist infot siin, aga võibolla see oli lahendatud PM nii kinnitage.
Ühtegi vastust - mida loetakse lahendatud. Kui ei siis palun kirjutage siia ja me uuesti küsimus.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):