Виев Фулл Версион: Решити Није могуће додати колачиће
Ја сам све ово кад гледају моје форуму као гост и када члан одјави и покушава да се крећете на форуму као гост:
Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php
Line: 5403
Такође, обавештење за госте да им није дозвољено да видите одређене делове форума је забрљали и нечитак.
Вбет изазива проблем јер није ту када Вбет је онемогућено ... Ја бих ценим брзи поглед на ово јер сам морала да онемогућите Вбет.
kamilkurczak
22-03-11, 09:21
Да онемогућим гост кеш (вБЕТ је сада омогућен тако да ова опција пружа ово питање)
Да ли сте сигурни да имате све вбет_цацхе фасцикле са 777 пермисионс?
Да ли сте сигурни да имате све конфигурацију у пхп.ини датотеци? (После измене)
Хи Камил,
Много хвала за посматрање то тако брзо. Заправо мој домаћин изменити пхп.ини. Променио сам своју пхп.ини који сам имао у публиц_хтмл али то није имало ефекта, јер се она укинута од стране пхп.ини на / уср / лоцал / либ / пхп.ини. Само проверавам дозволе на фолдерима сада ...
Само провери гост кеш директоријума и постоји неслагање. Следећи кеш фасцикле су подешени на 777:
ПЛ, ја, он, ФР, ср.
Заправо, иако сам следеће језике у употреби:
ПЛ, ја, он, ФР, ср, не, НЛ, ца, ру, де.
Нисам поставити или променити ручно било дозволе. Да ли су поставили аутоматски Вбет?
kamilkurczak
19-04-11, 08:19
можете потврдити да је ово питање још увек тамо?
Иеп. Још увек постоји.
Нешто друго Заборавио сам да пре него што поменути: кад сам гост кеш на њему 'фунцтион.филетиме "додаје да оптерећења УРЛ адреса. Видим да је много ових покупио од стране Гоогле-а су сада очигледно се пријавио као 404
kamilkurczak
22-04-11, 17:17
здраво,
Имам решење за вас да избришете филемтиме () проблем:
иоус користити ово решење:
о колачиће проблем - још увек у потрази за добро решење.
kamilkurczak
03-05-11, 16:48
о овом питању колачића - Морам да се пронађе добар редослед приказивања за куку са кодом одговоран за ово заглавље.
Хи. Камил је на одмору и ја сам узео случајева. Молим вас реците је то решено? Имам овде такав инфо, али можда је решен тако што АМ па вас молимо да потврдите.
Без одговора - сматра решен. Ако не пишите овде и ми ћемо поново проблем.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):