Επιστροφή στο Forum: Solved Δεν είναι δυνατή η προσθήκη cookies
Παίρνω αυτό το φόρουμ κατά την προβολή μου ως επισκέπτης και όταν ένα μέλος καταγράφει και να προσπαθεί να περιηγηθείτε στο φόρουμ ως επισκέπτης:
Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php
Line: 5403
Επίσης, η κοινοποίηση για τους επισκέπτες που δεν τους επιτρέπεται να δείτε ορισμένα μέρη του φόρουμ είναι σκάτωσε και δυσανάγνωστο.
Vbet προκαλεί το πρόβλημα, διότι δεν είναι εκεί όταν Vbet είναι άτομα με ειδικές ανάγκες ... Θα εκτιμούσα μια γρήγορη ματιά σε αυτό, διότι είχα να απενεργοποιήσετε Vbet.
kamilkurczak
22-03-11, 09:21
Μπορώ να απενεργοποιήσω cache Επισκέπτης (vBET είναι ενεργοποιημένη τώρα, ώστε η επιλογή αυτή παρέχει αυτό το θέμα)
είστε βέβαιοι ότι έχετε όλα τα vbet_cache τους φακέλους με 777 permisions;
Είστε βέβαιοι ότι έχετε όλες τις ρυθμίσεις στο αρχείο php.ini; (Μετά τις αλλαγές σας)
Γεια Kamil,
Σας ευχαριστώ πολύ για την εξέταση αυτής της τόσο γρήγορα. Στην πραγματικότητα host μου τροποποιήθηκε php.ini. Άλλαξα το php.ini που είχα στο public_html, αλλά δεν είχε καμία επίδραση, διότι είχε απορριφθεί από το php.ini στο / usr / local / lib / php.ini. Απλά έλεγχο δικαιώματα στους φακέλους τώρα ...
Μόλις ελεγχθεί ο επισκέπτης φακέλους cache και υπάρχει διαφορά. Οι ακόλουθοι φάκελοι cache ορίζεται σε 777:
pl, ja, IT, FR, en.
Στην πραγματικότητα αν και έχω τις παρακάτω γλώσσες που χρησιμοποιούνται:
pl, ja, IT, FR, EN, όχι, nl, es, ru, de.
Δεν έχετε ορίσει ή να αλλάξει οποιαδήποτε δικαιώματα χειροκίνητα. Είναι ρυθμίζεται αυτόματα από Vbet;
kamilkurczak
19-04-11, 08:19
μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το ζήτημα αυτό είναι ακόμα εκεί;
Ναι. Ακόμα εκεί.
Κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω πριν: όταν έχω τον επισκέπτη cache σε αυτό »function.filetime« προσαρτά σε φορτία των urls. Βλέπω ότι πολλά από αυτά συνελήφθησαν από την Google και τώρα προφανώς να αναφέρονται ως 404
kamilkurczak
22-04-11, 17:17
Γεια σας,
Έχω μια λύση για σας να διαγράψετε filemtime () θέμα:
yous χρήση αυτής της λύσης:
για το θέμα των cookies - εξακολουθεί να ψάχνει για καλή λύση.
kamilkurczak
03-05-11, 16:48
σχετικά με αυτό το θέμα cookies - Πρέπει να βρω μια καλή σειρά εμφάνισης για γάντζο με κωδικό υπεύθυνος για αυτό το header.
Γεια σου. Kamil είναι σε διακοπές και πήρα περιπτώσεις του. Παρακαλείσθε να ενημερώσετε ήταν λυθεί; Δεν έχω τέτοιες πληροφορίες εδώ, αλλά ίσως αυτό λύθηκε με πμ έτσι επιβεβαιώστε.
Καμία απάντηση - να θεωρείται άλυτο. Αν όχι παρακαλώ γράψτε εδώ και θα ξανανοίξει το θέμα.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):