Teljes verzió megtekintése: Megoldott Nem lehet hozzáadni a cookie-kat
Kezdek a nézésekor a fórum, mint egy vendég, és ha egy tag kilép, és megpróbálja navigálni a fórumra vendég:
Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php
Line: 5403
Továbbá, az értesítés a vendégek, hogy nem megengedhető, hogy megtekinthesse egyes részeinek a fórum cseszve és olvashatatlan.
VBET okozza a problémát, mert nem ott, amikor vBET le van tiltva ... Én értékelem egy gyors pillantást erre, mert meg kellett tiltani vBET.
kamilkurczak
22-03-11, 09:21
Én letiltani vendég cache (vBET engedélyezve van most, így ezt a lehetőséget biztosítja ezt a kérdést)
biztos vagy benne, hogy minden vbet_cache mappák 777 permisions?
Biztos benne, hogy minden konfiguráció php.ini fájlt? (Miután a változás)
Hi Kamil,
Köszönöm néztem ezt ilyen gyorsan. Igazából az én host módosított php.ini. Megváltoztattam a php.ini, amit már a public_html de nem volt hatása, mert volt, hogy felülbírálta a php.ini a / usr / local / lib / php.ini. Csak ellenőrzése mappák engedélyeinek most ...
Csak ellenőrzött a vendég cache mappát, és eltérés van. A következő cache mappák vannak beállítva 777:
pl, ja, azt, fr, en.
Valójában azonban már a következő nyelveken használatban:
pl, ja, azt, fr, en, nem, nl, es, ru, de.
Én nem állított vagy megváltozott minden engedélyeket kézzel. Vajon meg automatikusan vBET?
kamilkurczak
19-04-11, 08:19
meg tudja erősíteni, hogy ez a kérdés még mindig ott van?
Igen. Még mindig ott van.
Valami mást elfelejtettem megemlíteni előtt: amikor már a vendégek cache hozzáfűzi "function.filetime", hogy rengeteg url. Látom, hogy sok ezek által felvett google, és most nyilván a jelentésben 404
kamilkurczak
22-04-11, 17:17
hello,
Van egy megoldás, hogy törölni filemtime () probléma:
yous használja ezt a megoldást:
a cookie-k kérdése - még mindig keresem a jó megoldást.
kamilkurczak
03-05-11, 16:48
erről a cookie-k kérdés - Meg kell találnom egy jó megjelenítési sorrendjét a horog kódot felelős ezért a fejlécet.
Szia. Kamil szabadságon van, és én vette esetekben. Kérem, mondja volt megoldani? Nincs olyan információ van, de talán ez megoldható PM ezért kérjük erősítse meg.
Nincs válasz - úgy megoldani. Ha nem, kérjük írja ide, és mi nyissa meg újra a kérdést.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):