Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Nie można dodać ciasteczka
Dostaję to podczas oglądania mojego forum jako gość i gdy członek wylogowuje i próbuje poruszać się po forum jako gość:
Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php
Line: 5403
Ponadto, zgłoszenie dla gości, że nie masz uprawnień do przeglądania niektórych części forum jest przykręcony i nieczytelny.
VBET jest przyczyną problemu, ponieważ nie jest tam, kiedy vBET jest wyłączone ... Uprzejmie szybkie spojrzenie na to, ponieważ musiałem wyłączyć vBET.
kamilkurczak
22-03-11, 09:21
I wyłączyć cache gość (vBET jest włączona teraz więc opcja ta zapewnia ten problem)
czy jesteś pewien, że masz wszystkie vbet_cache folderów z 777 permisions?
Czy na pewno masz wszystkie konfiguracji w pliku php.ini? (Po zmianach)
Hi Kamil,
Wielkie dzięki za patrząc na to tak szybko. Właściwie mój gospodarz zmienione php.ini. Zmieniłem php.ini, które miałem w public_html, ale nie miała wpływu, ponieważ był on odrzucony przez php.ini w katalogu / usr / local / lib / php.ini. Tylko sprawdzam uprawnienia do folderów teraz ...
Wystarczy sprawdzić gości foldery cache i rozbieżności. Następujące foldery cache są ustawione na 777:
pl, pl, it, fr, en.
Właściwie choć mam następujących językach w użyciu:
pl, pl, it, fr, en, nie, nl, es, ru, de.
Nie mam ustawić lub zmienić żadnych uprawnień ręcznie. Czy są one ustawiane automatycznie przez vBET?
kamilkurczak
19-04-11, 08:19
można sprawdzić, czy ten problem nadal istnieje?
Tak. Nadal.
Coś jeszcze zapomniałem wspomnieć wcześniej: gdy mam gości cache na to function.filetime "dołącza do mnóstwo adresów URL. Widzę, że wiele z nich zostało odebrane przez google, a teraz oczywiście w raportach jako 404
kamilkurczak
22-04-11, 17:17
hello,
Mam dla Ciebie rozwiązanie, aby usunąć problem filemtime ():
yous korzystać z tego rozwiązania:
o problemie cookies - wciąż szuka dobrego rozwiązania.
kamilkurczak
03-05-11, 16:48
na ten temat cookies - muszę znaleźć dobrą kolejność wyświetlania na hak kod odpowiedzialny za ten nagłówek.
Hi. Kamil jest na urlopie i wziąłem jego przypadków. Należy powiedzieć to było rozwiązane? Ja nie mam takich informacji tutaj, ale być może został rozwiązany przez PM więc proszę potwierdzić.
Brak odpowiedzi - za rozwiązany. Jeśli nie proszę pisać tutaj, a my ponownie w tej sprawie.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):