View Full Version: Rešeno Ne morem dodati piškotke
Sem že tega, ko vidijo moje forum kot gost in ko član odjavi in poskuša navigacijo forum kot gost:
Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php
Line: 5403
Prav tako je obvestilo za goste, ki jim ni dovoljeno, da si ogledate nekatere dele forum zajebali in neberljiv.
VBET povzroča problem, ker ni tam, ko je onemogočen vBET ... Sem cenim hiter pogled na to, ker sem imel v onesposobiti vBET.
kamilkurczak
22-03-11, 09:21
Onemogočim gost cache (vBET je sedaj omogočeno, da ta možnost zagotavlja to vprašanje)
ste prepričani, da imate vse vbet_cache mape z 777 permisions?
Ali ste prepričani, da imate vse nastavitve v datoteki php.ini? (Po vaše spremembe)
Hi Kamil,
Najlepša hvala za gledamo na to tako hitro. Pravzaprav moj gostitelj spremeni php.ini. Spremenil sem php.ini, ki sem imel v public_html vendar pa ni imela nobenega vpliva, ker je bil pa prevladati php.ini na / usr / local / lib / php.ini. Samo preverjanje dovoljenja za mape zdaj ...
Samo preveri gost cache mape in obstaja neskladje. Naslednji cache map so nastavljena na 777:
pl, ja, to, fr, en.
Pravzaprav, čeprav imam naslednje jezike v rabi:
pl, ja, to, fr, en, ne, nl, es, ru, de.
Nisem določiti ali spremeniti kateri koli dovoljenja ročno. Ali so določene samodejno vBET?
kamilkurczak
19-04-11, 08:19
lahko potrdite, da to vprašanje je še vedno tam?
Yep. Še vedno tam.
Nekaj drugega sem pozabil omeniti prej: ko sem gost predpomnilnika na to function.filetime "doda na kupe url. Vidim, da je bilo veliko od teh pobral z google in se zdaj očitno poroča kot 404
kamilkurczak
22-04-11, 17:17
hello,
Imam rešitev za vas, da se črta filemtime () vprašanje:
yous uporabite to rešitev:
o piškotki vprašanje - še vedno išče dobre rešitve.
kamilkurczak
03-05-11, 16:48
o tem vprašanju piškote - moram najti dobro, da zaslon za kljuko s kodo odgovoren za to glavo.
Hi. Kamil je na dopustu in sem vzel primerih. Obvestite je bil rešen? Nimam teh informacij tukaj, ampak mogoče je bilo rešiti s PM zato vas prosimo, potrdite.
Brez odgovora - šteje rešiti. Če ne pišite tukaj in bomo ponovno odpreti vprašanje.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):