PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Görünen Çeviri Bayraklar

mykkal
25-05-15, 05:17
Vb 3.8 sürümü kaldırdım ve ücretsiz sürümü yüklü. BB için düzenlemeler kaldırıldı yaptım ve sonra Sorgular API koymak. Başlığında özel bir yere bayraklar yerler ve görünmezler. Powered varsayılan stilinin bir alt stili kullanıyorum. Ben bir şey görmüyorum kaynağı BB ile yapmam görüntüleyin

Bak sana bir link: ÖDEMİŞ Diğer Yetenek - Uzun Vadeli Pozisyon İçin Köpek Maması Demo İşe Köpek Severler (http://mymodeltalk.com/jobs/model-castings-acting-auditions-atlanta-metro-ga/1466741-dog-food-demo-hiring-dog-lovers-long-term-position.html)

kullandığım kod:

<div>{vb:raw vbenterprisetranslatorflags}</div>

Marcin Kalak
25-05-15, 08:54
= TR->Plugin & Ürünler> BB etkin;Ürün başarıyorsun?

mykkal
25-05-15, 21:16

çalışma şimdi ahhh.

mykkal
25-05-15, 21:21
Bu varsayılan cep stili ile çalışır mı?

Fabiano
26-05-15, 01:55
Mobil versiyon degil o Na dil kısa kullanım seçenek de bir SELECT all aparece.

mykkal
26-05-15, 02:04
Mobil versiyon degil o Na dil kısa kullanım seçenek de bir SELECT all aparece.

değil mi? Size ne dedi bilmiyorum. -Tercüme ön sayfalarını ziyaret edebiliyorum ama cep stil bayrakları eklemek için bir yol gerekir. Benim trafik %68'i akıllı telefon üzerinden, cep telefonu veya tablet.

BB bunu daha önce de yapmıştı. http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2128-flag-not-showing-mobile-style.html?highlight=mobile

Fabiano
26-05-15, 02:17
Mobil pessoa bir vai se kayıt ne zaman versiyon Na, orada bayrak gibi de dil kısa kullanım aparece.

mykkal
26-05-15, 02:38
Mobil pessoa bir vai se kayıt ne zaman versiyon Na, orada bayrak gibi de dil kısa kullanım aparece.

Doğru, görünen değildir. Görünmelerini almak için nasıl merak ediyorum. Herhangi bir fikrin var mı? Sitem Modelleri ve Aktörler için MyModelTalk Ücretsiz rol dağılımı! (http://MyModelTalk.com/jobs/)

mykkal
26-05-15, 15:23

Martin, lütfen cevap. Bu cep tarzı üzerinde çalışmak için yardıma ihtiyacım var. Masaüstü çocuk benim tarzım üzerinde çalışıyor. Ama cep stili şimdiye kadar iş alamıyorum. yardım lütfen. thx

Marcin Kalak
26-05-15, 17:29
Mobil bir stil için bir bayrak Ekle:
1. = TR->Stiller & Şablonlar->Stil Yöneticisi->Varsayılan Stil>şablonlar-> Düzenleme açık;vbenterprisetranslator_flags.
2. Değişim değeri cep stili için Varsayılan Stili tarzı.
3. Şablonu kaydedin.
Eğer diğer BB şablonu (tercüme iletilere bayrak örn Ekle) eklemek istiyorsanız o zaman diğer gerekli vbenterprisetranslator stilleri alın.

mykkal
26-05-15, 17:46
bir defada birden fazla stil kullanmak için ihtiyacım var. Mobil tarzı bir ziyaretçi siteyi ziyaret ettiğinde akıllı tespit edilmesi üzerine cep telefonu ve sadece görüntüler için. Aksi takdirde vB4 default style görüyorlar.

Nasıl birden fazla bir zaman hala kullanırım?

Mobil bir stil için bir bayrak Ekle:
1. = TR->Stiller & Şablonlar->Stil Yöneticisi->Varsayılan Stil>şablonlar-> Düzenleme açık;vbenterprisetranslator_flags.
2. Değişim değeri cep stili için Varsayılan Stili tarzı.
3. Şablonu kaydedin.
Eğer diğer BB şablonu (tercüme iletilere bayrak örn Ekle) eklemek istiyorsanız o zaman diğer gerekli vbenterprisetranslator stilleri alın.

mykkal
26-05-15, 17:57
Boşver ben anladım. Vbenterprisetranslator tarzı üzerinde geçiş yerine cep stili için kopyaladım. Şimdi BB her iki stilde çalışıyor. Tavsiyen için teşekkürler. Diğerleri yani belgelerinize bu eklemek isteyebilirsiniz.

Marcin Kalak
26-05-15, 17:57
Şablon mobil stil BB aldıktan sonra, cep stil ve varsayılan stil hem de değer {vb:raw vbenterprisetranslatorflags} ayarlayabilirsiniz. Bayraklar cep tarzda değildi şablon vbenterprisetranslator_flags çünkü cep tarzda görünmüyor.

Marcin Kalak
26-05-15, 17:59
Boşver ben anladım. Vbenterprisetranslator tarzı üzerinde geçiş yerine cep stili için kopyaladım. Şimdi BB her iki stilde çalışıyor. Tavsiyen için teşekkürler. Diğerleri yani belgelerinize bu eklemek isteyebilirsiniz.
Ben size yardımcı olabilir sevindim.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations