PDA

Žiūrėti pilną versiją: Vertimo vėliavos nerodoma

mykkal
25-05-15, 05:17
Aš pašalinta vb 3.8 versija ir įdiegti nemokamą versiją. Aš padariau pašalinta redagavimų, vBSEO ir tada įdėti į Yandex API. Aš perkelia vėliavas į savo vietą pašalintai antraštėje ir jie nerodomi. Aš naudoju vaiko stilius, vbulletin numatytasis stilius. Kai aš peržiūrėti šaltinį nematau nieko bendro su vBET

Čia yra nuorodų galite pažvelgti į: mokama kitos Talent - šunų maisto Demo nuomos šunų mėgėjams, terminas pozicija (http://mymodeltalk.com/jobs/model-castings-acting-auditions-atlanta-metro-ga/1466741-dog-food-demo-hiring-dog-lovers-long-term-position.html)

kodą aš buvo:

<div>{vb:raw vbenterprisetranslatorflags}</div>

Marcin Kalak
25-05-15, 08:54
Ar turite įgalinti vBET AdminCP -> Plugins & produktai -> valdyti produktų?

mykkal
25-05-15, 21:16

Ahhh savo darbo dabar.

mykkal
25-05-15, 21:21
Tai veiks su mobiliojo numatytasis stilius?

Fabiano
26-05-15, 01:55
Na versão mobiliojo não aparece opção de selecionar o idioma.

mykkal
26-05-15, 02:04
Na versão mobiliojo não aparece opção de selecionar o idioma.

ar ne? Aš nežinau, ką jūs sakėte. Aš galiu aplankyti iš anksto išverstų puslapių bet man reikia būdas įtraukti vėliavas mobiliojo stilių. 68 % mano srautas yra per smartphone, mobiliojo telefono ar kompiuterio.

vBET buvo daroma, tai anksčiau. http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2128-flag-not-showing-mobile-style.html?highlight=mobile

Fabiano
26-05-15, 02:17
Na versão mobiliojo Kada pessoa vai se registratorius, não aparece kaip vėliavos de idioma.

mykkal
26-05-15, 02:38
Na versão mobiliojo Kada pessoa vai se registratorius, não aparece kaip vėliavos de idioma.

Teisingai, jie nebus rodomi. Man įdomu, kaip gauti juos į teismą. Ar turite bet kokią idėją? Mano svetainėje yra MyModelTalk Nemokamai Liejimą, Ragina Modelių ir Aktorių! (http://MyModelTalk.com/jobs/)

mykkal
26-05-15, 15:23

Martin, PLZ atsakyti. Man reikia pagalbos gauti šį darbą Mobilus stilius. Jis veikia ant mano darbastalio vaiko stilius. Bet I can't get it dirbti mobiliųjų stiliaus iki šiol. Prašome padėti. Thx

Marcin Kalak
26-05-15, 17:29
Pridėti vyksmaženklį prie mobiliojo stilių:
1. Atidarykite AdminCP -> stilius & šablonai -> stilius Manager -> numatytasis stilius - > redaguoti šablonus -> vbenterprisetranslator_flags.
2. pakeisti vertė stilius iš numatytasis stilius į jūsų mobiliojo stilių.
3. įrašyti šabloną.
Jei norite pridėti kitą vBET šabloną (pvz pridėti vyksmaženklį prie verstas prane imus) tada kiti importo reikia vbenterprisetranslator stilių.

mykkal
26-05-15, 17:46
man reikia naudoti jį daugiau nei vieno stiliaus vienu metu. Mobilus stilius yra mobiliesiems telefonams ir tik rodo smartphone nustačiusios kai lankytojui apsilankius svetainėje. Kitaip jie mato vB4 numatytasis stilius.

Kaip jį naudoti dėl daugiau nei vieną dar vienu metu?

Pridėti vyksmaženklį prie mobiliojo stilių:
1. Atidarykite AdminCP -> stilius & šablonai -> stilius Manager -> numatytasis stilius - > redaguoti šablonus -> vbenterprisetranslator_flags.
2. pakeisti vertė stilius iš numatytasis stilius į jūsų mobiliojo stilių.
3. įrašyti šabloną.
Jei norite pridėti kitą vBET šabloną (pvz pridėti vyksmaženklį prie verstas prane imus) tada kiti importo reikia vbenterprisetranslator stilių.

mykkal
26-05-15, 17:57
Nevermind I figured it out. Aš nukopijuoti vbenterprisetranslator stiliaus per mobiliojo stilius, o ne pereiti jį. Dabar vBET dirba tiek stilių. Ačiū už galiuko. Jei norite, galite įtraukti tai į savo dokumentus taip, kad kiti žinotų.

Marcin Kalak
26-05-15, 17:57
Po to, kai importo šablonas, vBET mobiliesiems stiliaus, galite nustatyti vertė {vb:raw vbenterprisetranslatorflags} tiek mobiliųjų stiliaus ir numatytasis stilius. Šaligatvio nėra mobiliojo stiliaus, nes mobiliųjų stilius buvo ne šabloną vbenterprisetranslator_flags.

Marcin Kalak
26-05-15, 17:59
Nevermind I figured it out. Aš nukopijuoti vbenterprisetranslator stiliaus per mobiliojo stilius, o ne pereiti jį. Dabar vBET dirba tiek stilių. Ačiū už galiuko. Jei norite, galite įtraukti tai į savo dokumentus taip, kad kiti žinotų.
Džiaugiuosi, kad aš gali padėti jums.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1