PDA

View Full Version: Tulkošanas karodziņi netiek rādīta

mykkal
25-05-15, 05:17
Es atinstalēta versija VB 3.8 un uzstāda bezmaksas versija. Veikti neinstalētu edits par vBSEO, un tad ieliek Yandex API. Karodziņus es ievieto pielāgotu vietu galvenes un tie neparādās. Esmu izmantojot vbulletin noklusējuma stilu bērnu stils. Aplūkojot avots nav redzams kāds sakars ar vBET

Šeit ir saite jūs varat aplūkot: MAKSĀ citu talants - suņu pārtikas Demo darbā Suņu mīļotājiem par garo terminu pozīciju (http://mymodeltalk.com/jobs/model-castings-acting-auditions-atlanta-metro-ga/1466741-dog-food-demo-hiring-dog-lovers-long-term-position.html)

es izmanto kodu bija:

<div>{vb:raw vbenterprisetranslatorflags}</div>

Marcin Kalak
25-05-15, 08:54
Vai jums ir iespējots vBET AdminCP -> Plugins & produkti -> pārvaldīt produktu?

mykkal
25-05-15, 21:16

Ahhh tās strādā.

mykkal
25-05-15, 21:21
Vai šo darbu ar noklusējuma mobilo stilu?

Fabiano
26-05-15, 01:55
Na versão mobilo não aparece opção de selecionar o idioma.

mykkal
26-05-15, 02:04
Na versão mobilo não aparece opção de selecionar o idioma.

vai ne? Es nezinu, ko jūs teicāt. Es varētu apmeklēt iepriekš tulkoto lapu, bet man ir nepieciešams veids, kā pievienot karodziņus mobilais stils. 68 % no maniem satiksmes ir caur viedtālrunis, mobilo tālruni vai tabletes.

vBET ir darīts pirms tam. http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2128-flag-not-showing-mobile-style.html?highlight=mobile

Fabiano
26-05-15, 02:17
Na versão mobilo quando pessoa vai se reģistrators, não aparece, kā atzīmē de idioma.

mykkal
26-05-15, 02:38
Na versão mobilo quando pessoa vai se reģistrators, não aparece, kā atzīmē de idioma.

Pareizi, tie netiek parādīti. Es esmu jautājums, kā iegūt tos, lai parādās. Vai jums ir kāda ideja? Mana vieta ir MyModelTalk Bezmaksas Liešanu Aicina Modeļiem un Aktieriem! (http://MyModelTalk.com/jobs/)

mykkal
26-05-15, 15:23

Martin, lūdzu, atbildi. Man ir vajadzīga palīdzība, panākt, lai tas darbotos uz mobilo stilu. Tā strādā uz mana galda bērnu stilu. Bet es nevaru saņemt to darbu līdz šim mobilās stilā. Lūdzu palīdzēt. thx

Marcin Kalak
26-05-15, 17:29
Lai pievienotu karodziņu mobilais stils:
1. open AdminCP -> stili & veidnes -> Style Manager -> Default Style - > Rediģēt veidnes -> vbenterprisetranslator_flags.
2. mainīt vērtību stilā no noklusējuma stilu jūsu mobilais stils.
3. saglabāt veidni.
Ja vēlaties pievienot citu veidni vBET (piemēram, pievienot karodziņu tulkotās ziņas) importēt cita nepieciešama vbenterprisetranslator stilus.

mykkal
26-05-15, 17:46
man vajag to izmantot vairāk kā vienu stilu vienā reizē. Mobilais stils ir mobilajiem telefoniem un parāda tikai atklājot viedtālrunis, kad apmeklētājs apmeklē vietni. Pretējā gadījumā viņi redz vB4 noklusētajā stilā.

Kā es varu izmantot to par vairāk nekā vienu vēl vienā reizē?

Lai pievienotu karodziņu mobilais stils:
1. open AdminCP -> stili & veidnes -> Style Manager -> Default Style - > Rediģēt veidnes -> vbenterprisetranslator_flags.
2. mainīt vērtību stilā no noklusējuma stilu jūsu mobilais stils.
3. saglabāt veidni.
Ja vēlaties pievienot citu veidni vBET (piemēram, pievienot karodziņu tulkotās ziņas) importēt cita nepieciešama vbenterprisetranslator stilus.

mykkal
26-05-15, 17:57
Nevermind, es rakstainas it out. Es uzkopēti vbenterprisetranslator stila mobilo stilam tā vietā, lai to. Tagad vBET darbojas gan stilus. Paldies par tip. Jūs varat pievienot šo dokumentāciju, lai citi lietotāji zinātu.

Marcin Kalak
26-05-15, 17:57
Pēc tam, kad importējat veidni vBET mobilais stils, jūs varat noteikt vērtību {vb: neapstrādāta vbenterprisetranslatorflags} gan mobilo un noklusējuma stils. Karodziņi netiek rādīti mobilais stils, jo mobilo stilā nebija veidni vbenterprisetranslator_flags.

Marcin Kalak
26-05-15, 17:59
Nevermind, es rakstainas it out. Es uzkopēti vbenterprisetranslator stila mobilo stilam tā vietā, lai to. Tagad vBET darbojas gan stilus. Paldies par tip. Jūs varat pievienot šo dokumentāciju, lai citi lietotāji zinātu.
Es esmu priecīgs es varētu jums palīdzēt.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1