Επιστροφή στο Forum: Σημαίες μετάφραση δεν εμφανίζονται
Απεγκατασταθεί η έκδοση για vb 3.8 και να εγκαταστήσει την ελεύθερη έκδοση. Έκανα απεγκατάσταση τις τροποποιήσεις για vBSEO και στη συνέχεια θα τοποθετούνται στο Yandex API. Εγώ τοποθετεί τις σημαίες σε μια προσαρμοσμένη θέση στην κεφαλίδα και δεν εμφανίζονται. Είμαι με τη χρήση ενός θυγατρικού στυλ από το προεπιλεγμένο στυλ vbulletin. Όταν το προβάλλω την πηγή δεν βλέπω τίποτα να κάνει με vBET
Εδώ είναι μια σύνδεση που μπορείτε να εξετάσετε: ΚΑΤΑΒΆΛΛΟΝΤΑΙ άλλα ταλέντο - σκύλος τροφίμων Demo πρόσληψη Dog εραστές για μακροπρόθεσμες θέση (http://mymodeltalk.com/jobs/model-castings-acting-auditions-atlanta-metro-ga/1466741-dog-food-demo-hiring-dog-lovers-long-term-position.html)
ο κωδικός που χρησιμοποίησα ήταν:
<div>{vb:raw vbenterprisetranslatorflags}</div>
Marcin Kalak
25-05-15, 08:54
Έχετε ενεργοποιημένη ΒΒ σε AdminCP -> Plugins & Προϊόντα -> διαχείριση προϊόντων;
Έχετε ενεργοποιημένη ΒΒ σε AdminCP -> Plugins & Προϊόντα -> διαχείριση προϊόντων;
Ahhh αυτού ηλικία εργασίας τώρα.
Θα το έργο αυτό με την προεπιλογή κινητών στυλ;
Του κινητού έκδοση δεν εμφανίζει την επιλογή να επιλέξετε τη γλώσσα.
Του κινητού έκδοση δεν εμφανίζει την επιλογή να επιλέξετε τη γλώσσα.
huh; Δεν ξέρω τι είπατε. Είμαι σε θέση να επισκεφθείτε τις προ-μεταφρασμένες σελίδες αλλά χρειάζομαι έναs δρόμος για να προσθέσει τις σημαίες στο κινητό στυλ. 68% της κίνησής μου είναι μέσω του smartphone, κινητό τηλέφωνο ή δισκίο.
vBET έχει κάνει αυτό πριν. http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2128-flag-not-showing-mobile-style.html?highlight=mobile
Na έκδοση κινητό πότε Πρωτοκολλητή se Βάι Πεσσόα, δεν φαίνεται όπως σημαίες γλώσσα de.
Na έκδοση κινητό πότε Πρωτοκολλητή se Βάι Πεσσόα, δεν φαίνεται όπως σημαίες γλώσσα de.
Σωστό, δεν εμφανίζονται. Αναρωτιέμαι πώς να τους πάρει για να εμφανιστεί. Έχετε καμιά ιδέα; Το site μου είναι MyModelTalk Δωρεάν Χύτευση Κλήσεις Μοντέλα και Ηθοποιοί! (http://MyModelTalk.com/jobs/)
Martin, παρακαλώ απαντήστε. Χρειάζομαι βοήθεια για να πάρει αυτό να δουλέψω το κινητών στυλ. Είναι εργάζεται για το στυλ επιφάνειας εργασίας παιδί μου. Αλλά εγώ cant αποκτώ αυτό λύνω το κινητό στυλ μέχρι στιγμής. Παρακαλώ βοηθήστε. thx
Marcin Kalak
26-05-15, 17:29
Για να προσθέσετε μια σημαία σε ένα κινητό στυλ:
1. Ανοίξτε AdminCP -> στυλ & πρότυπα -> στυλ Manager -> προεπιλεγμένο στυλ - > επεξεργασία πρότυπα -> vbenterprisetranslator_flags.
2. Αλλάξτε την τιμή στυλ από το προεπιλεγμένο στυλ σε κινητών στυλ σας.
3. Αποθηκεύστε το πρότυπο.
Εάν θέλετε να προσθέσετε άλλα vBET πρότυπο (π.χ. Προσθέστε μια σημαία για να μεταφραστεί μηνύματα) τότε εισαγωγής άλλες απαιτείται vbenterprisetranslator στυλ.
πρέπει να το χρησιμοποιήσει για περισσότερα από ένα ύφη ταυτόχρονα. Το κινητό ύφος είναι για κινητά τηλέφωνα και εμφανίζει μόνο smartphone ανίχνευση όταν ένας επισκέπτης επισκέπτεται το site. Διαφορετικά, βλέπουν το vB4 προεπιλεγμένο στυλ.
Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό για περισσότερο από ένα ακόμα μια στιγμή;
Για να προσθέσετε μια σημαία σε ένα κινητό στυλ:
1. Ανοίξτε AdminCP -> στυλ & πρότυπα -> στυλ Manager -> προεπιλεγμένο στυλ - > επεξεργασία πρότυπα -> vbenterprisetranslator_flags.
2. Αλλάξτε την τιμή στυλ από το προεπιλεγμένο στυλ σε κινητών στυλ σας.
3. Αποθηκεύστε το πρότυπο.
Εάν θέλετε να προσθέσετε άλλα vBET πρότυπο (π.χ. Προσθέστε μια σημαία για να μεταφραστεί μηνύματα) τότε εισαγωγής άλλες απαιτείται vbenterprisetranslator στυλ.
Δεν πειράζει, σκέφτηκα. Αντέγραψα το vbenterprisetranslator στυλ στο κινητό ύφος, αντί της μετατροπής. Τώρα vBET λειτουργεί σε δύο μορφές. Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε αυτό στην τεκμηρίωση, ώστε οι άλλοι ξέρουν.
Marcin Kalak
26-05-15, 17:57
Μετά την εισαγωγή ενός προτύπου vBET στο κινητό στυλ, μπορείτε να ορίσετε την τιμή {vb:raw vbenterprisetranslatorflags} και οι δύο στο κινητό ύφος και το προεπιλεγμένο στυλ. Σημαίες δεν εμφανίζονται στο κινητό ύφος, γιατί στο κινητό στυλ δεν ήταν πρότυπο vbenterprisetranslator_flags.
Marcin Kalak
26-05-15, 17:59
Δεν πειράζει, σκέφτηκα. Αντέγραψα το vbenterprisetranslator στυλ στο κινητό ύφος, αντί της μετατροπής. Τώρα vBET λειτουργεί σε δύο μορφές. Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε αυτό στην τεκμηρίωση, ώστε οι άλλοι ξέρουν.
Είμαι χαρούμενος που θα μπορούσε να σας βοηθήσει.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):