PDA

Teljes verzió megtekintése: Fordítási zászlókat nem jelennek meg

mykkal
25-05-15, 05:17
Uninstalled a vb 3.8 verzió, és a szabad változat beiktatott. Készült uninstalled a módosításokat a vBSEO, és akkor tesz a Yandex API. A zászlók helyezi egy egyéni helyen, a fej, és nem jelennek meg. Én használ egy gyermekstílus a vbulletin alapértelmezett stílus. A forrás megtekintésekor nem látja semmi köze a vBET

Itt van egy link, akkor Nézd meg: fizetett egyéb tehetség - kutya élelmiszer Demo bérbeadása kutya szerelmesek a hosszú távú helyzetét (http://mymodeltalk.com/jobs/model-castings-acting-auditions-atlanta-metro-ga/1466741-dog-food-demo-hiring-dog-lovers-long-term-position.html)

a kód én használt volt:

<div>{vb:raw vbenterprisetranslatorflags}</div>

Marcin Kalak
25-05-15, 08:54
Van-e engedélyezve vBET a AdminCP -> dugó és termékek -> kezel termékek?

mykkal
25-05-15, 21:16

ahhh a működő most.

mykkal
25-05-15, 21:21
Akarat ez dolgozik-val az alapértelmezett mobil stílus?

Fabiano
26-05-15, 01:55
Na s mobil não aparece a opção de selecionar o idioma.

mykkal
26-05-15, 02:04
Na s mobil não aparece a opção de selecionar o idioma.

huh? Nem tudom, mit mondott. Én képes-hoz látogat előre lefordított oldalakon, de szükségem van egy módja annak, hogy adja hozzá a jelzőket a mobil stílus. 68 %-a forgalom van, smartphone, mozgatható telefon vagy tablet.

vBET ezt tette előtt. http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2128-flag-not-showing-mobile-style.html?highlight=mobile

Fabiano
26-05-15, 02:17
Na s mobil quando egy pessoa vai se anyakönyvvezető, nem aparece, de idioma zászlók.

mykkal
26-05-15, 02:38
Na s mobil quando egy pessoa vai se anyakönyvvezető, nem aparece, de idioma zászlók.

Helyes, akkor nem jelennek meg. Kíváncsi vagyok, hogyan kell kérni őket, hogy jelennek meg. Van valami ötlet? Oldalamon MyModelTalk Ingyenes Casting kéri, Modellek, Színészek! (http://MyModelTalk.com/jobs/)

mykkal
26-05-15, 15:23

Martin, kérjük a választ. Szükségem van segít szerzés ez a munka a mobil stílus. Az én-m iskolapad gyermekstílus dolgozik. De én vidám kap ez-hoz dolgozik-a mobil stílus eddig. Kérem, segítsen. thx

Marcin Kalak
26-05-15, 17:29
Jelző hozzáadása egy mobil stílus:
1. open AdminCP -> stílusok & Mintadeszkák -> stílus igazgató -> alapértelmezett stílus - > sablonok szerkesztése -> vbenterprisetranslator_flags.
2. megváltoztatása érték stílus alapértelmezett stílus a mobil stílus.
3. a sablon mentéséhez.
Ha azt szeretné, hogy más vBET sablon hozzáadása (pl. jelző hozzáadása lefordított üzenetek), majd az importálás más stílusok vbenterprisetranslator szükséges.

mykkal
26-05-15, 17:46
Vennem kell használ ez-ra több stílus egyszerre. A mobil stílus részére mozgatható telefon és csak smartphone észlelése jeleníti meg, amikor egy látogató felkeresi a telek. Másképp látják a vB4 alapértelmezett stílus.

Hogyan használhatom több még mindig egy időben?

Jelző hozzáadása egy mobil stílus:
1. open AdminCP -> stílusok & Mintadeszkák -> stílus igazgató -> alapértelmezett stílus - > sablonok szerkesztése -> vbenterprisetranslator_flags.
2. megváltoztatása érték stílus alapértelmezett stílus a mobil stílus.
3. a sablon mentéséhez.
Ha azt szeretné, hogy más vBET sablon hozzáadása (pl. jelző hozzáadása lefordított üzenetek), majd az importálás más stílusok vbenterprisetranslator szükséges.

mykkal
26-05-15, 17:57
Nevermind rájöttem. Másoltam a vbenterprisetranslator stílus, mint a mobil stílus helyett váltás. Most vBET működik mind a két stílust. Kösz a tippet. Érdemes lehet adni ezt a dokumentációt, így a többiek tudják.

Marcin Kalak
26-05-15, 17:57
Importálása után a sablon vBET mobil stílus, lehet értéket {vb:nyers vbenterprisetranslatorflags}, mind a mobil stílusban alapértelmezett stílus. A zászlók nem jelennek meg a mobil stílus, mert a mobil stílus nem volt sablon vbenterprisetranslator_flags.

Marcin Kalak
26-05-15, 17:59
Nevermind rájöttem. Másoltam a vbenterprisetranslator stílus, mint a mobil stílus helyett váltás. Most vBET működik mind a két stílust. Kösz a tippet. Érdemes lehet adni ezt a dokumentációt, így a többiek tudják.
Örülök, hogy tudtam segíteni.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations