Zobraziť plnú verziu: Preklad vlajky nezobrazuje
Odinštalovať verziu vb 3.8 a nainštalované verziu zadarmo. Urobil odinštalovať úpravy pre monitoring a potom dal Yandex API. Mám miesta vlajky na vlastné miesto v hlavičke a nezobrazia. I 'm using dieťa štýl vbulletin predvolený štýl. Pri zobrazení zdroja nevidím nič do činenia s vBET
Tu je odkaz si môžete pozrieť: platí iný Talent - pes potravín Demo prenájom psa milovníkov pre dlhé dlhodobej pozície (http://mymodeltalk.com/jobs/model-castings-acting-auditions-atlanta-metro-ga/1466741-dog-food-demo-hiring-dog-lovers-long-term-position.html)
kód som použil bol:
<div>{vb:raw vbenterprisetranslatorflags}</div>
Marcin Kalak
25-05-15, 08:54
Máte povolené BB v AdminCP -> Plugins & výrobky -> spravovať produkty?
aha jej teraz pracuje.
Bude to fungovať mobilný predvoleným štýlom?
Na versão aparece o selecionar opção de idioma mobilné não.
Na versão aparece o selecionar opção de idioma mobilné não.
hm? Ja neviem, čo ste povedal. Som schopný navštíviť vopred preložené stránky, ale potrebujem spôsob, ako pridať vlajky na mobilné štýl. 68% z mojich prevádzky je cez smartphone, mobilný telefón alebo tabliet.
vBET to urobil predtým. http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2128-flag-not-showing-mobile-style.html?highlight=mobile
Na versão mobilné quando pessoa vai se registrátora, não aparece ako vlajky de idioma.
Na versão mobilné quando pessoa vai se registrátora, não aparece ako vlajky de idioma.
Správne, nie sú objaviť. Som zvedavý, ako sa im objaviť. Máte nejaký nápad? Moje stránky je MyModelTalk Zadarmo Odlievanie Hovory pre Modely a Herci! (http://MyModelTalk.com/jobs/)
Martin, prosím odpovedzte. Potrebujem pomoc dostať túto prácu na mobilné štýl. Funguje to na môj desktop dieťa štýl. Ale nemôžem si to pracovať na mobilné štýl tak ďaleko. Prosím, pomôžte. thx
Marcin Kalak
26-05-15, 17:29
Pridanie príznaku mobilné štýlu:
1. Otvorte AdminCP -> štýly a šablóny -> štýl Manager -> predvolený štýl - > upraviť šablóny -> vbenterprisetranslator_flags.
2. Zmeňte hodnotu štýl z predvolený štýl na váš mobil štýl.
3. uložte šablónu.
Ak chcete pridať ďalšie šablóny BB (napr. pridať príznak preložených správ) a potom importovať ďalšie potrebné vbenterprisetranslator štýlov.
Musím použiť na viacero štýlov v čase. Mobilné štýl je pre mobilné telefóny a zobrazuje iba detekcií smartphone, keď návštevník navštívi stránku. Inak sú nájdete vB4 predvolený štýl.
Ako môžem použiť ju na ešte viac než jedno naraz?
Pridanie príznaku mobilné štýlu:
1. Otvorte AdminCP -> štýly a šablóny -> štýl Manager -> predvolený štýl - > upraviť šablóny -> vbenterprisetranslator_flags.
2. Zmeňte hodnotu štýl z predvolený štýl na váš mobil štýl.
3. uložte šablónu.
Ak chcete pridať ďalšie šablóny BB (napr. pridať príznak preložených správ) a potom importovať ďalšie potrebné vbenterprisetranslator štýlov.
Nevadí som na to prišiel. Som kopíroval vbenterprisetranslator štýlu cez mobilný štýl namiesto prepínania. Teraz vBET funguje v oboch štýloch. Vďaka za tip. Možno budete chcieť pridať tento svoj dokumentácii tak, iní vedia.
Marcin Kalak
26-05-15, 17:57
Po importe šablóny vBET na mobilné štýl, môžete nastaviť hodnotu {vb:surové vbenterprisetranslatorflags} ako v mobile štýl a predvolený štýl. Príznaky sa nemusia zobraziť v mobile štýl, pretože v mobile štýl nebol šablóny vbenterprisetranslator_flags.
Marcin Kalak
26-05-15, 17:59
Nevadí som na to prišiel. Som kopíroval vbenterprisetranslator štýlu cez mobilný štýl namiesto prepínania. Teraz vBET funguje v oboch štýloch. Vďaka za tip. Možno budete chcieť pridať tento svoj dokumentácii tak, iní vedia.
Som rád, že som mohol pomôcť vám.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):