Orijinalini görmek için tıklayınız: Açıklamak Ilk bayt Zaman - BÜYÜK fark Google kapalı açıksa.
Herkesten aşağıdaki ayarı ile ilk baytı zaman büyük bir fark fark etti:
admincp - BB - Çeviri Sağlayıcıları - (BETA) SADECE Google'ı kullanın -
Hiç ayarlarsanız fazla 8 saniye ilk bayt için bir süre sonunda. Evet ayarlarsanız zaman 1.2secs kadar iner.
Ben bu son bir saat içinde test ettik ve sonuçların tutarlı. Hiçbir dil anahtarları - Tüm yapıyorum varsayılan dil webpagetest.org ile forum sayfası çağırıyor.
admincp - BB - Çeviri Sağlayıcıları - (BETA) Google SADECE kullanın - Microsoft Çeviri API Uygulama Kimliği doğru girilir.
Ayrıca, 'hayır' yukarıdaki ayar çeviriler görünmüyor. Bir mesajı yanıtlarken bir Fransız üyesi izledi. Bir keresinde BB kutusu ve bayraklar postbit ortaya çıktığını gördüm yazılan kurtarmıştı ama çevrilen metni eksik olduğunu. Ben geri döndüm ve ayarlamak evet ve işte Google SADECE (BETA) kullanın! her şey normal çalıştı.
Ben herkesten kendi yönetim kurulu bu sorunu görüyor olup olmadığını görmek için ilgi duyarım.
r.dziadusz
21-09-11, 17:36
Selam
İlk olarak, Microsoft Çeviri API için uygun kimliği var check out mısınız?
Merhaba,
Evet, belirtildiği gibi, Microsoft API numarasının doğru ve girilir. Ayrıca kesinlikle etkin - Ben sadece Bing içine giriş ve kontrol.
r.dziadusz
22-09-11, 09:00
Düzgün bir şekilde yapılır (varsayılan dil ayarlandığında) lütfen bana. Htaccess dosyası, Forum dil seçeneği kontrol edin. Yapılandırma tamamsa, biz yerde kontrol etmek olacak
Hakkında çeviri zaman kadar BB - dış çeviri hizmeti kadar. Microsoft Çeviri API Google Çeviri API daha yavaş görünür. Bu zaman içinde değiştirebilirsiniz. Neyse biz onunla hiçbir şey yapamaz. Yani burada çözmek için hiçbir şey yoktur.
Sonuçlarının yetersizliği Hakkında - üretmek için tam olarak nasıl tarif ediniz. Sonrası kesin veriler. Olur sayfa URL de yardımcı olacaktır:)
htaccess:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Forum varsayılan dil İngilizce'dir. Google kapatma ve Microsoft kullanarak gereken bir çeviri var / forum / (örneğin) olarak inceleyen herhangi bir fark yaratmak gerekir. / Forum / da / izleme Eğer ben bir fark, evet görmeyi beklersiniz ama / forum bakarken ilk bayt 8sec bu kez görmek / doğru olamaz Yani.
Kullanıcı özel bir şey yapmıyorum. O, onun varsayılan dil olarak Fransızca batmıştı ve halka açık bir forumda bu dil tek bir cümle yazılan yaptı. Google kapalı durumdayken görevinden baktı ve herhangi bir metin, sadece BB çeviri normal görünür BB dil gösteren bayraklar ve ve metin kutusu vardı. Geri Google döndü ve metin görünür.
Ben şimdi benim günlüklerini kontrol ve yüz bu hataları alıyorum:
[Sal Eyl 15 14:04:17 2011] [hata] [istemci 66.249.72.103] [Sal Eyl 15 14:04:17 2011] [bilgi] Executing "/ home / xxx / public_html / forum / vbenterprisetranslator_seo.php" olarak UID 503, GID 500
. Htacess doğrudur. Google her şeyi ince işleri yazdığı gibi, bu yüzden kuralları doğru.
Bu yanıt Çeviri API tepki süresi bizim için değildir Lütfen dikkat. Zaten bu bilgi var. Biz bu konuda hiçbir şey yapamaz. Daha hızlı hizmet verme konusunda Microsoft sorabilirsiniz. Size bir çek saat BB harici Çeviri API karşılıklar için bekleyen ne kadar istiyorsanız sadece Admin CP açın -> BB -> Çeviri Seçenekler -> Çeviri tepki süresi. O zaman yönetici olarak oturum açtıysanız sunucusu Bu sayfayı nesil sırasında bekleyen kaç zaman göreceksiniz. Çeviri zaten önbelleğe alınmış olsa da hiçbir beklemek olacağını lütfen unutmayınız.
Lütfen yazılmıştır TAM mesaj vermek. Hata ilgili bazı özel karakter olabilir.
Günlük hakkında yeni bir konu için açık yeni bir konu ve biz orada:)
Yani forum varsayılan dil (çeviri) bir sayfa yüklerken microsoft ile bağlantı tarafından kaynaklanan bir gecikme var? Bu mantıklı değil ..
Bu anlamlı değil gibi görünebilir, ama hiçbir çeviriler yapılır. Hala forum varsayılan sayfa çeviriler yapılabilir. Çünkü diğer dilleri (dil ve / veya langtitle BBCode kullanılan) yazılı mesajları çevirmek için gereken sayfada bakabilirsiniz.
Bu yüzden lütfen - bizim ipucu kullanın. Zaten ne yapmak, bekleme süresini denetlemek için biliyorum. Öylesine mutlu etmek yapmak o. Yazma için bize hiçbir ilerleme verir bunun hiçbir anlamı vardır. Desteğimiz gerekmiyorsa ve kullanmak istemiyorum, biz bu sorunu çözülmüş olarak işaretleyebilirsiniz. Destek - gerekiyorsa lütfen kullanmalı ve bize sonuçları değil görüş vermek - aksi takdirde bunu asla hakkında ne düşündüğünüzü;) döngü bitiş
Ayrıntılar - ile ilgili sorunları gidermek:) ihtiyacımız budur.
Ben sizin kontrolünüz dışında Microsoft tepki süresi olan realise(d). Bu benim açımdan değil. Benim nokta: neden yanıt zaman sorunu yalnızca varsayılan dil içeren varsayılan dilde bir sayfa yüklenirken? Henüz 8 saniye gecikme sayfa yüklenmeden önce bir çeviri için bir gereklilik olduğunu. Google'a geri dönerseniz sayfayı normal olarak yükler. Önbellek diğer dillerde doldurmaya başladıktan sonra sonra Microsoft tepki süresi belki de böyle bir sorun olmayacak ama varsayılan dili bir sayfa gecikme olduğu takdirde o zaman bu bok. Yine, ben tamamen bu sizin kontrolünüz dışında olduğunu:) fark
Yine, Fransız kullanıcı standart sembolleri kullanarak, standart bir mesaj gönderildi. Çeviri sadece Microsoft kullanarak işe yaramadı. Google geri açıldığında doğru bir şekilde tercüme edildi. Ben sadece şu anda test ve Microsoft Almanca yazılmış bir yazı, tercüme ve doğru görüntülenir. Fransız adam şey muhtemelen sadece bir aksaklık oldu.
Yanında belgili tanımlık yol, Admin cp - > çeviriler - > Çeviri Seçenekleri - > çeviri yanıt süresi on css sorunlara neden olur. Bu bir süre önce tartıştık.
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-Troubleshooting/1969-vb-4-1-4-vBET-4-2-3-mess.html
Bir kez daha - please use our ipucu ve çeviriler için bekleme süresi nedir kontrol edin. It doesn't matter çevirileri olur ya da değil - ya da değil onlar olur gerçekten konularda yapmak düşünüyorsunuz. Bu yüzden lütfen bizim ipucu ve eğer gerçekten tüm çevirileri var ne bizim için artık inanmak zor yok olduğundan emin olun. Şimdi ne yapmak geçici önbelleği devre dışı bırakabilirsiniz ve tekrar ne zaman önbelleği doldurdu değil nasıl çalıştığını göreceksiniz. We do not believe 8 sn uzun Sayfa Üretimi herhangi bir çeviri var - o sadece Ney anlamda yok. İnandığımız çevirileri var ve siz sadece farkında değil. Ve biz zaten uzun bir süre önce verdiği bu doğrulama aracı. Lütfen bunu kullanın. Hakkında görüşmek bilmiyoruz çünkü doğrulama hiçbir nokta, ileride tartışma var. Lütfen bizim ipucu kullanın ve çeviri bekleme süresini nerede çevirisi olmaz düşünüyorum sayfasında doğrulayın. Gerçekten değil ve üretimi daha yavaş sonra biz bu konuda daha yakından bakacağız. Çünkü o herhangi bir çeviri olduğunu teyit edilmiş sağ artık sizin soru hiçbir anlamı vardır.
css sorunları için Admin cp - > çeviriler - > Çeviri Seçenekleri - > çeviri tepki süresi on hiç önemli değil. Gibi sen-ebilmek okumak parametresi açıklamasında bu yalnızca yönetici için görünür ve yalnızca aşağı neler olduğunu belirlemek için kullanılmalıdır. Lütfen kullanmak - bize (burada oluşturulmasında, kaç tane bağlantı 8 saniye bekliyor bu sayfada kaç servis zaman için çeviri olduğunu) - sonuç verir ve çevirmek o uzakta.
Şu anda bizim yardım etmemeleri halinde size yardımcı olmak için mümkün değildir. Lütfen bunu kullanın.
Fransız ileti hakkında-, tam ileti (başlık ve içerik) bu yüzden biz will be güçlü-e doğru sınav o ve sorunu çözdü:) Fransa'da yayınlanan lütfen verin. Ama yapmak o ayrı konu - bu bir bekleme süresi farklılıkları hakkında. Biz kaybolur eğer biz bir iş parçacığı tarafından çeşitli konularda bölecek - izleme hiçbir tartışma böyle bir durumda mümkün olacaktır. Bu küçük rahatsızlık ama yardımcı olacak için özür dilerim hepimizi ne sorun çözme aşama üzerinde öğrenmek olduğunu.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):