Zobrazit plnou verzi: Vysvětlit Čas do prvního bytu - BIG rozdíl, jestli Google je vypnutý.
Má někdo všiml, je velký rozdíl v čase prvního bytu s následující nastavení:
admincp - vBet - překlady - Používejte pouze Google (Beta) - ne
Je-li jsem, že k žádnému jsem se nakonec s časem na prvním bajtu přes 8secs. Je-li jsem to ano, klesá k 1.2secs.
Já jsem testoval na poslední hodinu a výsledky jsou konzistentní. Všechno, co dělám, je volání po stránce fóra webpagetest.org ve výchozím jazyce - žádný jazyk přepínačů.
admincp - vBet - překlady - Používejte pouze Google (Beta) - ID aplikace pro Microsoft Překlad API správně zadali.
Také s výše uvedeným nastavením na 'no' překlady neobjevují. Dívala jsem se francouzského člena odpovědi na příspěvek. Jakmile se zachránil místo jsem viděl, že vbet box a příznaky se objevily v postbit ale přeloženého textu chybí. Vrátil jsem se a nastavit pouze používání Google (BETA) na Ano a voila! vše fungovalo normálně.
Já bych měla zájem zjistit, zda někdo vidí tento problém na desce.
r.dziadusz
21-09-11, 17:36
Ahoj
Na první, mohl byste prosím, zkontrolujte, zda máte správné číslo pro Microsoft překlad API?
Dobrý den,
Ano, jak již bylo uvedeno, že Microsoft API číslo správné a vstoupil. Je to také určitě povoleny - jsem přihlášen Bing a kontrolovány.
r.dziadusz
22-09-11, 09:00
Zkontrolujte prosím Forum jazyk volbu, pokud se to dělá správně (výchozí jazyk je nastavena) Prosím, ukaž mi svůj. Htaccess souboru. Pokud je konfigurace v pořádku, musíme zkontrolovat na místě
O překladu času - to není na vBET - to je na externí překladatelské služby. Jak vyplývá Microsoft Překlad API je pomalejší, než Google Translation API. To může časem měnit. Každopádně můžeme dělat nic s tím. Takže není co řešit zde.
O nedostatek výsledků - Popište, jak přesně reprodukovat. Přesná data, která byla ve funkci. URL na stránku, kde se to stane i vám pomůže:)
htaccess:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Výchozí nastavení jazykem je angličtina. Přepínání pomocí Google off a Microsoft by neměla činit žádné rozdíly při prohlížení / forum / (například), protože není třeba překlad. Pokud jsem prohlížení / forum / da / bych očekávat, že rozdíl, ano, ale vidím, že 8sec Čas první byte při prohlížení / forum / To nemůže být pravda.
Uživatel se nedělá nic zvláštního. Měl francouzské nastaven jako výchozí jazyk a jeho jedinou větu z příspěvku vloženého do tohoto jazyka ve veřejném fóru. S Google vypnutý Podíval jsem se na jeho místo a tam byl žádný text, jen vbet vlajek ukazovat jazyk od a do textového pole, kde vbet překladu normálně objeví. Otočil jsem se zpět na Google a text byl viditelný.
Podíval jsem se přihlásí právě teď a já jsem stále stovky těchto chyb:
[Ned 15.září 14:04:17 2011] [error] [client 66.249.72.103] [ned 15.září 14:04:17 2011] [informace] Provedení "/ home / xxx / public_html / forum / vbenterprisetranslator_seo.php" jako UID 503, 500 GID
Vaše. Htacess je správné. Jak jste psal vše funguje s pomocí Google, takže pravidla jsou správné.
Vezměte prosím na vědomí, že odpověď Překlad API doba odezvy není na nás. Již máte tuto informaci. Nemůžeme dělat nic s tím. Můžete požádat společnost Microsoft o tom své služby rychleji. Pokud chcete, můžete zkontrolovat, kolik času vBET čeká na odpovědi od externí překlady API - stačí zapnout správce CP -> vBET -> možnosti překladu -> Překlad dobu odezvy. Pak, pokud jste přihlášen jako administrátor, uvidíte, kolik času na serveru čeká během této stránky. Vezměte prosím na vědomí, že nebude čekat, pokud je překlad již mezipaměti.
Uveďte, prosím, přesné znění, která byla napsána. Tato chyba může být o nějaké speciální znak.
O log - prosím otevřít nové vlákno pro nové vydání, a budeme pracovat o tom, že:)
Takže při načítání stránky v jazyce Výchozí nastavení (bez překladu vyžadováno) stále zpoždění způsobené připojení k serveru Microsoft? To nedává smysl ..
Může to vypadat, že nemá smysl, ale pouze tehdy, když žádné překlady jsou dělány. Still - na fóru překlady výchozí stránka může být. Je to proto, že se můžete podívat na stránky, které musí překládat zprávy napsané v jiných jazycích (použitý jazyk a / nebo langtitle BBCode).
Takže prosím - použít náš tip. Už víte, co dělat, aby kontrola doby čekání. Tak prosím. Psaní je pro vás nemá žádný smysl dává nám žádný pokrok. Pokud není třeba naši podporu a nechcete použít, můžeme lze označit tento problém, jak řešit. Pokud potřebujete naši podporu - prosím použít a dej nám výsledky nejsou názory - jinak to bude nikdy poslední smyčky o co myslíme;)
Podrobnosti - je to, co potřebujeme pracovat s problémy:)
Jsem realise(d), že Microsoft doba odezvy je mimo vaši kontrolu. To není můj názor. Jde mi o to: Proč je reakce doba problém když jsem načítání stránky v výchozí jazyk, který obsahuje pouze výchozí jazyk? Ještě před tím, než se stránka načte, je 8 sekund zpoždění není žádný požadavek na překlad. -Li přepnout zpět do Google se stránka načte, normálně. Jakmile začne mezipaměti pro jiné jazyky pak doba odezvy Microsoft snad nebude takový problém, ale pokud je na stránce zpoždění na výchozí jazyk tak to je blbost. Opět plně uvědomuji, že je to mimo vaši kontrolu:)
Opět platí, že francouzský Napsal uživatel standardní zprávu pomocí standardních symbolů. Překlad prostě nefungoval, když jsem používal Microsoft. To bylo přeloženo správně, když jsem přešel zpět na Google. Testoval jsem teď i Microsoft si místo v němčině a zobrazí správně. To, co se francouzský chlapík byl pravděpodobně jen závada.
Mimochodem, Admin CP - > vBET - > Možnosti překladu - > překlad odpovědi čas na způsobuje problémy CSS. Probírali jsme to už dřív.
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-Troubleshooting/1969-VB-4-1-4-vbet-4-2-3-mess.html
Ještě jednou - prosím použít náš tip a zkontrolujte, co je čekací doba pro překlady. To je jedno si myslíme, že překlady se stává nebo ne - je záležitostí se opravdu stane, nebo ne. Tak použijte prosím náš tip a OVĚŘTE, zda jste opravdu nemají žádné překlady tam co je těžké teď uvěřit pro nás. Pokud právě teď nestane lze dočasně zakázat mezipaměť a znovu uvidíte, jak to funguje, když mezipaměť není naplněna. Nevěřím, že máte 8 sekund delší stránky generace bez překladu - prostě nemá smysl ne. Jsme přesvědčeni, že jsou překlady a vy jen to neuvědomuje. A my ti dal už dávno nástroj jak to ověřit. Použijte jej, prosím. Bez ověření budoucí diskuse nemá smysl, protože nevíme, co budeme diskutovat o. Prosím použijte náš tip a ověřit překlad čekací doba na stránce, kde si myslíš, že překlad nestane. Pokud to opravdu ne a generace je pomalejší, pak bude podíváme blíže na to. Dobře teď vaše otázka nemá žádný smysl, protože není potvrzeno, že neexistuje žádný překlad.
CSS problémy pro správce CP - > vBET - > Možnosti překladu - > překlad odezvy na vůbec nezáleží. Jak si můžete přečíst v popis parametru, je zobrazena pouze pro správce a by měl být použit pouze pro zjistit, co se děje dole. Použít - Dejte nám výsledky (kolik čekací doba pro překlad je na této stránce, kde vás čekají na generace, kolik spojení 8 sec) - a to vypnout.
Nejsme schopni pomoci, když budete naši pomoc odmítají. Nebojte se je použít.
O francouzské zpráv - uveďte prosím přesné zprávy (název a obsah) ve francouzštině tak budeme moci otestovat a vyřešit:) Ale udělat to v samostatné vlákno - toto je o vaší čekací doby rozdíly. Jsme budou ztraceny, pokud nám bude několik otázek dle jeden podproces - žádné diskuse sledování nebude možné v takovém případě. Omlouvám se za tuto malou nepříjemnost, ale pomůže nám zjistit, na co fáze řešení problému je.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):