PDA

Žiūrėti pilną versiją: Paaiškinti Laiko pirmasis baitas - didelis skirtumas, jei "Google" yra išjungtas.

norku
21-09-11, 17:21
Ar niekam kitam pastebėjau didelį skirtumą laiko pirmasis baitas šiuos nustatymus:

admincp - vBet - Vertimas teikėjai - Naudokite "Google" (BETA) - ne

Jei aš jį ne aš galų gale su laiko per 8secs pirmasis baitas. Jei aš nustatykite ją Taip krinta 1.2secs.

Aš išbandyti šį per paskutinę valandą ir rezultatai yra nuoseklūs. Viskas, ką aš darau, yra raginama per webpagetest.org numatytoji kalba - ne kalbos jungikliai forumo puslapyje.

admincp - vBet - Vertimas teikėjai - Naudokite "Google" (BETA) - Paraiška ID Microsoft Vertimas API yra teisingai įrašyti.

Be to, su pirmiau parametrą "ne" vertimai nerodomi. Aš stebėjau prancūzų narys, atsakant į pranešimą. Kai jis buvo išgelbėti po,, aš pamačiau, kad atsirado vbet langelį ir vėliavos postbit bet, kad išversto teksto trūko. Grįžau ir nustatyti Naudokite tik "Google" (BETA) - taip ir voila! viskas veikia normaliai.

Norėčiau būti įdomu pamatyti, ar kas nors kitas mato šią problemą dėl jų laive.

r.dziadusz
21-09-11, 17:36
Labas
Iš pradžių, gal galėtumėte patikrinti, jei turite tinkamą ID Microsoft Vertimas API?

norku
21-09-11, 18:27
Sveiki,

Taip, kaip minėta, "Microsoft" API numeris yra teisingas ir įrašytas. Tai tikrai įjungtas - Aš tik prisijungęs į Bing ir patikrinta.

r.dziadusz
22-09-11, 09:00
Prašome patikrinti forumas kalba variantą, jei tai daroma tinkamai (numatytoji kalba yra nustatytas) Prašom parodyti man savo Htaccess failą. Jei jūsų konfigūracija yra ok, mes turės patikrinti, ją vietoje

vBET
22-09-11, 13:08
Apie vertimo laiko - tai ne į vBET - tai išorės vertimo paslaugas. Kaip atrodo "Microsoft Vertimas API yra lėtesnis nei" Google "vertimo API. Ji gali pakeisti su laiku. Bet kokiu atveju mes nieko negalime padaryti su juo. Todėl niekas čia išspręsti.

Apie rezultatus trūkumas - aprašykite, kaip tiksliai atgaminti. Tikslių duomenų, kurie buvo po. URL į puslapį, kur tai vyksta, taip pat padės:)

norku
22-09-11, 14:44
Htaccess:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#vbet translator rules end

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>

## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>

#Remove index.php from xxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]

Forumas numatytoji kalba yra anglų. Perjungimas "Google" ir, naudojant "Microsoft" turėtų padaryti jokio skirtumo, žiūrint / forumas / (pavyzdžiui), nes nėra reikalingas vertimo. Jei aš esu Peržiūri / forum / da / norėčiau tikėtis pamatyti skirtumą, taip, bet matau, kad pirmasis baitas 8sec kartą žiūrint / Forumas / negali būti teisūs.

Vartotojo nedaro nieko ypatinga. Jis buvo prancūzų, kaip savo numatytąją kalbą ir vieną sakinį pranešimus į tą kalbą viešame forume. Su Google išjungtas, aš mačiau savo postą, ir nebuvo jokio teksto, tik vbet vėliavos Rodoma kalbą ir teksto laukelyje, kur vbet vertimo paprastai atrodo. Aš pasuko "Google" atgal, ir tekstas buvo matomas.

Aš patikrino mano rąstų tik dabar, ir aš gaunu šimtus iš šių klaidų:

[Thu Sep 15 14:04:17 2011] [ERROR] [klientas 66.249.72.103] [Thu Sep 15 14:04:17 2011] [info] Vykdoma "/ home / xxx / public_html / forum / vbenterprisetranslator_seo.php" UID 503, GID 500

vBET
22-09-11, 18:25
Jūsų. Htacess yra teisinga. Kaip jums parašė, viskas puikiai veikia su "Google", taip taisykles yra teisingi.

Atkreipkite dėmesį, kad reagavimo Vertimo API reakcijos laikas nėra mums. Jūs jau turite šią informaciją. Mes nieko negalime padaryti su šio. Galite paprašyti "Microsoft" apie savo paslaugas greičiau. Jeigu norite patikrinti, kiek laiko vBET laukia atsakymų iš išorės vertimo API - tiesiog įjunkite Admin CP -> vBET -> Vertimo Options -> Vertimo reakcijos laikas. Tada, jei esate prisijungęs kaip administratorius, jūs pamatysite, kiek laiko jūsų serverį laukė šį puslapį metu gamybos. Atkreipkite dėmesį, kad jūs ten bus ne laukti, jei vertimas jau išsaugotos.

Prašome nurodyti tikslius pranešimą, kuriame buvo parašyta. Re gali būti apie kai kurių specialių simbolių.

Apie žurnalą - prašome atidaryti naują temą naują klausimą ir mes apie tai:)

norku
23-09-11, 10:23
Taigi, kai krovimo puslapis forumą numatytoji kalba (be vertimo) yra dar vilkinimo, kurį sukelia ryšį su Microsoft? Kad nėra prasmės ..

vBET
23-09-11, 15:43
Gali atrodyti, kaip ji turi ne prasme, bet tik tada, kai jokių vertimų. Dar forume numatytąjį puslapio vertimų gali būti. Tai yra todėl, kad jūs galite ieškoti puslapyje, kuriame reikia išversti kitomis kalbomis parašytos žinutės (rūšių lang ir / arba langtitle BBKodas).

Taigi prašome - naudoti mūsų užuominą. Jūs jau žinote, ką daryti, patikrinti laukimo laiką. Taigi prašome tai padaryti. Raštu, kad ji neturi prasmės jums suteikia mums jokios pažangos. Jei jums nereikia mūsų paramą ir nenorite naudoti ją, mes galite pažymėti šį klausimą, kaip išspręsti. Jei jums reikia mūsų pagalba - prašome jį naudoti ir mums rezultatai nėra nuomones,-kitaip ji bus niekada pabaigos linijos apie ką manote;)

Informacija apie - tai, ką mes turime dirbti su klausimus:)

norku
24-09-11, 14:22
Aš realise(d), kad Microsoft atsako trukmė yra savo valios. Tai ne mano punktas. Mano klausimas: kodėl yra ir atsakymo laikas problema, kai aš pakrovimo į puslapį numatytoji kalba, kuri yra tik numatytoji kalba? Nėra reikalaujama vertimo dar 8 sec nedelsiant prieš puslapio apkrova. Jei perjungti atgal į "Google" puslapio apkrova paprastai. Kai talpyklos prasideda užpildyti kitų kalbų tada Microsoft atsako trukmė turbūt nebus tokia problema, bet jei užtrukti puslapio kalbą tada tai šūdas. Dar kartą, aš visiškai suprantu, kad tai jūsų nepriklausančių:)

Vėlgi, Prancūzijos user posted standartinis pranešimas, naudojant standartinius simbolius. Vertimas tiesiog neveiks, kai buvau naudojant "Microsoft. Ji buvo išversta teisingai perjungti į "Google". Aš išbandyti tiesiog dabar ir "Microsoft" išversta po raštu vokiečių kalba, ir ją tinkamai rodomas. Prancūzijos vaikinas dalykas tikriausiai buvo tik glitch.

Beje, Admin CP - > vBET - > vertimo parametrai - > vertimas reagavimo laikas apie sukelia CSS klausimus. Mes aptarė šį, o atgal.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1969-Vb-4-1-4-vbet-4-2-3-mess.html

vBET
25-09-11, 22:13
Dar kartą - prašome naudoti mūsų UŽUOMINĄ ir patikrinti, kas yra laukimo laiką už vertimą. Nesvarbu, ar mes manome, kad vertimai atsitinka ar ne - yra klausimais daryti, jie tikrai atsitinka, ar ne. Taigi prašome naudoti mūsų užuominą ir PATVIRTINKITE, kad tikrai neturite jokių Vertimai ten kas yra sunku patikėti mums dabar. Jei ji negali atsitikti dabar, jūs galite laikinai iπjungti talpyklos ir jūs vėl pamatysite, kaip jis veikia, kai talpykla prisipildo ne. Mes netiki, kad jūs turite 8 sec ilgesnis puslapio generavimo be jokių vertimo - jis tiesiog neturi Neigiamasis prasme. Mes manome, kad yra vertimus ir jūs tiesiog ne suprasti. Ir mes jau davė jums seniai įrankis kaip ją patikrinti. Prašome naudoti ją. Be patikrinimo būsimos diskusijos turi prasmės, nes mes nežinome, ką mes diskutuoti apie. Prašome naudoti mūsų užuominą ir patikrinti vertimo laukimo laiką puslapyje, jei manote, kad vertimas nėra atsitikti. Jei ji tikrai nėra ir kartos yra lėtesnis tada mes bus arčiau apie tai. Teisė dabar jūsų klausimas neturi prasmės, nes nėra patvirtinama, kad nėra jokių vertimo.

CSS klausimus dėl Admin CP - > vBET - > vertimo parametrai - > vertimas atsako trukmė dėl nepadės klausimą visiems. Kaip tai matomas tik administratorius ir turėtų būti naudojami tik nustatyti, kas vyksta laiptais, galite perskaityti parametro aprašas. Prašome naudoti ją - mums rezultatai (kiek laukimo laiką vertimo yra šiame puslapyje, kai kurių laukiate 8 sec kartos, kaip daug ryšių) - ir jį išjungti.

Mes galime padėti Jums, kai atsisako mūsų pagalbos. Prašome naudoti jį.

Apie Prancūzijos pranešimą - prašome suteikti KONKRETŲ laišką (pavadinimas ir turinys), paskelbtas prancūzų kalba, todėl mes galėsime patikrinti ir išspręsti problemą:) Bet tai daryti atskirą giją - tai yra apie jūsų laukimo laiko skirtumus. Mes bus prarasti, jei mes bus padalinti vieną gija keli klausimai - stebėjimo diskutuojama bus įmanoma tokiu atveju. Atsiprašome už mažai nepatogumus bet ji padės mums sužinoti, apie ką etapas, sprendžiant problema yra.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations