PDA

Zobraziť plnú verziu: Vysvetliť Čas do prvého bytu - BIG rozdiel, či Google je vypnutý.

norku
21-09-11, 17:21
Má niekto všimol, je veľký rozdiel v čase prvého bytu s nasledujúce nastavenia:

admincp - vBet - preklady - Používajte iba Google (Beta) - nie

Ak je som, že k žiadnemu som sa nakoniec s časom na prvom bajtu cez 8secs. Ak je som to áno, klesá k 1.2secs.

Ja som testoval na poslednú hodinu a výsledky sú konzistentné. Všetko, čo robím, je volanie po stránke fóra webpagetest.org v predvolenom jazyku - žiadny jazyk prepínačov.

admincp - vBet - preklady - Používajte iba Google (Beta) - ID aplikácie pre Microsoft Preklad API správne zadali.

Tiež s vyššie uvedeným nastavením na 'no' preklady neobjavujú. Dívala som sa francúzskeho člena odpovede na príspevok. Akonáhle sa zachránil miesto som videl, že vbet box a príznaky sa objavili v postbit ale preloženého textu chýba. Vrátil som sa a nastaviť iba používanie Google (BETA) na Áno a voila! všetko fungovalo normálne.

Ja by som mala záujem zistiť, či niekto vidí tento problém na doske.

r.dziadusz
21-09-11, 17:36
Ahoj
Na prvý, mohol by ste prosím, skontrolujte, či máte správne číslo pre Microsoft preklad API?

norku
21-09-11, 18:27
Dobrý deň,

Áno, ako už bolo uvedené, že Microsoft API číslo správne a vstúpil. Je to tiež určite povolené - som prihlásený Bing a kontrolované.

r.dziadusz
22-09-11, 09:00
Skontrolujte prosím Forum jazyk voľbu, ak sa to robí správne (predvolený jazyk je nastavená) Prosím, ukáž mi svoj. Htaccess súboru. Ak je konfigurácia v poriadku, musíme skontrolovať na mieste

vBET
22-09-11, 13:08
O preklade času - to nie je na vBET - to je na externé prekladateľské služby. Ako vyplýva Microsoft Preklad API je pomalší, než Google Translation API. To môže časom meniť. Každopádne môžeme robiť nič s tým. Takže nie je čo riešiť tu.

O nedostatok výsledkov - Popíšte, ako presne reprodukovať. Presné dáta, ktorá bola vo funkcii. URL na stránku, kde sa to stane aj vám pomôže:)

norku
22-09-11, 14:44
htaccess:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#vbet translator rules end

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>

## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>

#Remove index.php from xxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]

Predvolené nastavenie jazykom je angličtina. Prepínanie pomocou Google off a Microsoft by nemala robiť žiadne rozdiely pri prezeraní / forum / (napríklad), pretože nie je potrebné preklad. Ak som prehliadanie / forum / da / by som očakávať, že rozdiel, áno, ale vidím, že 8sec Čas prvej byte pri prezeraní / forum / To nemôže byť pravda.

Užívateľ sa nerobí nič zvláštne. Mal francúzskej nastavený ako predvolený jazyk a jeho jedinú vetu z príspevku vloženého do tohto jazyka vo verejnom fóre. S Google vypnutý Pozrel som sa na jeho miesto a tam bol žiadny text, len vbet vlajok ukazovať jazyk od a do textového poľa, kde vbet preklade normálne objaví. Otočil som sa späť na Google a text bol viditeľný.

Pozrel som sa prihlási práve teraz a ja som stále stovky týchto chýb:

[Ned 15.září 14:04:17 2011] [error] [client 66.249.72.103] [Ned 15.září 14:04:17 2011] [informácie] Prevedenie "/ home / xxx / public_html / forum / vbenterprisetranslator_seo.php" ako UID 503, 500 GID

vBET
22-09-11, 18:25
Vaša. Htacess je správne. Ako ste písal všetko funguje s pomocou Google, takže pravidlá sú správne.

Vezmite prosím na vedomie, že odpoveď Preklad API doba odozvy nie je na nás. Už máte túto informáciu. Nemôžeme robiť nič s tým. Môžete požiadať spoločnosť Microsoft o tom svoje služby rýchlejšie. Ak chcete, môžete skontrolovať, koľko času vBET čaká na odpovede od externé preklady API - stačí zapnúť správcu CP -> vBET -> možnosti prekladu -> Preklad dobu odozvy. Potom, ak ste prihlásený ako administrátor, uvidíte, koľko času na serveri čaká počas tejto stránky. Vezmite prosím na vedomie, že nebude čakať, ak je preklad už vyrovnávacej pamäte.

Uveďte, prosím, presné znenie, ktorá bola napísaná. Táto chyba môže byť o nejaké špeciálne znak.

O log - prosím otvoriť nové vlákno pre nové vydanie, a budeme pracovať o tom, že:)

norku
23-09-11, 10:23
Takže pri načítaní stránky v jazyku Predvolené nastavenie (bez prekladu vyžadované) stále meškanie spôsobené pripojenie k serveru Microsoft? To nedáva zmysel ..

vBET
23-09-11, 15:43
Môže to vyzerať, že nemá zmysel, ale iba vtedy, keď žiadne preklady sú robené. Still - na fóre preklady štartovacia stránka môže byť. Je to preto, že sa môžete pozrieť na stránky, ktoré musia prekladať správy napísané v iných jazykoch (použitý jazyk a / alebo langtitle BBCode).

Takže prosím - použite náš tip. Už viete, čo robiť, aby skontrolovať čas čakania. Takže prosím, urobiť to. Písomne, že nemá žiadny zmysel pre vás nám dáva žiadny pokrok. Ak nepotrebujete našu podporu a nechcete, aby ju používať, sme označte tento problém, ako vyriešiť. Ak potrebujete našu podporu - prosím použite ho a dajte nám výsledky nie stanoviská,-inak to bude byť nekonečnú slučku o čo si myslíme;)

Detaily - to je to, čo potrebujeme na prácu s otázkami:)

norku
24-09-11, 14:22
I realise(d), že Microsoft reakčný čas je mimo vašu kontrolu. To nie je moje miesto. Moje miesto je: Prečo je doba odozvy problém keď som načítavania stránky v predvolený jazyk, ktorý obsahuje iba predvolený jazyk? Neexistuje žiadna požiadavka na preklad ešte je oneskorenie 8 sec pred stránka načíta. Ak prepnutí späť na Google stránka normálne načíta. Akonáhle cache začne vyplniť pre ostatné jazyky potom doba odozvy Microsoft snad nebude takáto emisia ale ak mešká strany na predvolený jazyk potom že je blbost. Opäť som plne uvedomiť, že to je mimo vašu kontrolu:)

Opäť platí, že francúzsky Napísal užívateľ štandardnú správu pomocou štandardných symbolov. Preklad jednoducho nefungoval, keď som používal Microsoft. To bolo preložené správne, keď som prešiel späť na Google. Testoval som teraz aj Microsoft si miesto v nemčine a zobrazí správne. To, čo sa francúzsky chlapík bol pravdepodobne len závada.

Mimochodom, Admin CP - > vBET - > Preklad – možnosti - > preklad odozvy čas na spôsobuje CSS otázky. Sme diskutovali to chvíľu späť.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-Troubleshooting/1969-VB-4-1-4-vbet-4-2-3-Mess.html

vBET
25-09-11, 22:13
Opäť - prosím použitie náš Tip a skontrolovať, čo je čakania na preklady. Nezáleží na tom, si myslíme, že preklady stane alebo nie - je veciach robiť naozaj dôjde alebo nie. Tak prosím použite náš Tip a overiť, že naozaj nemáte žiadne preklady tam to, čo je ťažké uveriť pre nás teraz. Ak sa to nestane teraz môžete dočasne vypnúť vyrovnávaciu pamäť a uvidíte opäť, ako to funguje, ak nie je naplnené vyrovnávacej pamäte. Nebudeme veriť, že máte 8 sec dlhšie generovanie stránky bez toho, aby akýkoľvek preklad - jednoducho nemá nay zmysel. Veríme, že existuje preklady a ste len neuvedomuje to. A už sme vám dali dávno nástroj ako jej overenie. Prosím, použite ho. Bez overenia budúce diskusie nemá žiadny bod, pretože nevieme, čo sme diskutovali o. Prosím použite náš Tip a overenie prekladu čakania na stránke, ak si myslíte, že preklad nie je náhodou. Ak naozaj nezáleží a generácie je pomalší pozrieme bližšie na to. Právo teraz vaša otázka nemá zmysel, pretože nie je potvrdené, že neexistuje akýkoľvek preklad.

CSS otázky Admin CP - > vBET - > Preklad – možnosti - > čas odozvy Translation ON nezáleží vôbec. Ako si môžete prečítať v popis parametra, to je viditeľná len pre správcu a by mali byť použité iba na určenie, čo sa deje dole. Použiť - nám dávajú výsledky (koľko času čakania na preklad je na tejto stránke, kde sú čakáte 8 sec generácie, koľko pripojenia) - a to vypnúť.

Nie sme schopní vám pomôcť, keď odmietnete našu pomoc. Prosím, použite ho.

O francúzske správy - uveďte presné správy (názov a obsah) publikované vo francúzštine, tak sme budú môcť test a vyriešila otázka:) Ale to v samostatných vlákno - tohle je asi vaše čakania časové rozdiely. Sme sa stratia, ak môžeme rozdeliť jedno vlákno o niekoľko otázok - žiadna diskusia sledovania nebude možné v takomto prípade. Promiň za táto malá nepríjemnosti, ale to pomôže nám všetkým zistiť, na čo etapa riešenie problému je.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1