צפה בגרסא המלאה: להסביר זמן הבית הראשון - הבדל גדול אם גוגל כבוי.
האם מישהו אחר שם לב הבדל גדול בזמן אל הבית הראשון עם ההגדרה הבאה:
admincp - vBet - ספקי תרגום - השתמש ב-Google בלבד (בטא) - אין
אם אני מגדיר את זה כדי לא אני בסופו של דבר עם זמן אל הבית הראשון של 8secs נגמר. אם אני מגדיר את זה כן הזמן יורד 1.2secs.
בדקתי את זה במהלך השעה האחרונה והתוצאות עקביות. כל מה שאני עושה הוא לקרוא את דף הפורום דרך webpagetest.org בשפת ברירת המחדל - לא עובר שפה.
admincp - vBet - ספקי תרגום - השתמש ב-Google בלבד (בטא) - מזהה יישום ה-API של מיקרוסופט תרגום הוזנה כראוי.
כמו כן, עם ההגדרה לעיל על 'לא' תרגומים אינם מופיעים. צפיתי חבר צרפתי מענה להודעה. פעם אחת הוא הציל את ההודעה ראיתי את תיבת vbet ודגלים הופיעו postbit אבל את הטקסט המתורגם היה חסר. חזרתי ולהגדיר השתמש ב-Google בלבד (בטא) על כן וזהו! הכל עבד כרגיל.
אני מעוניין לראות אם עוד מישהו רואה את הבעיה על הלוח שלהם.
r.dziadusz
21-09-11, 17:36
היי
בהתחלה, אתה יכול בבקשה לבדוק אם יש לך מזהה נכונה עבור Microsoft תרגום API?
היי,
כן, כאמור, את מספר ה-API של מיקרוסופט נכונה ונכנס. זה גם איפשר בהחלט - אני מחובר רק לתוך בינג ובדק.
r.dziadusz
22-09-11, 09:00
אנא בדוק את אפשרות השפה פורום, אם היא נעשית כראוי (שפת ברירת המחדל מוגדר) בבקשה להראות לי את הקובץ. Htaccess שלך. אם התצורה שלך בסדר, נצטרך לבדוק את זה על המקום
בערך באותו זמן התרגום - זה לא עד vBET - זה תלוי שירות התרגום החיצוני. כפי שעולה מיקרוסופט תרגום API היא איטית יותר מאשר גוגל תרגום API. זה יכול להשתנות עם הזמן. בכל אופן אנחנו יכולים לעשות עם זה כלום. אז אין מה לפתור כאן.
אודות חוסר תוצאות - נא לתאר בדיוק איך להתרבות. נתונים מדויקים אשר היה בתפקיד. כתובת האתר לדף שבו זה קורה גם יעזור:)
htaccess:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
שפת ברירת המחדל היא אנגלית בפורום. החלפת Google לסירוגין באמצעות Microsoft צריך לעשות שום הבדל בעת הצגת / בפורום / (למשל) שכן אין צורך בתרגום. אם אני צופה / בפורום / דה / הייתי מצפה לראות את ההבדל, אבל אני כן רואה את זה פעם 8sec אל הבית הראשון בעת הצגת / בפורום / זה לא יכול להיות נכון.
המשתמש לא עושה שום דבר מיוחד. הוא העמיד את הצרפתית כשפת ברירת המחדל שלו ועשה פוסט משפט אחד בשפה זו בפורום ציבורי. עם Google כבוי הסתכלתי לפרסם שלו לא היה טקסט, רק דגלים vbet מראה שפה וכדי ואת תיבת טקסט שבה התרגום vbet בדרך כלל מופיע. פניתי לאחור על גוגל והטקסט היה גלוי.
בדקתי את היומנים שלי רק עכשיו אני מקבל מאות שגיאות אלה:
[ה 'ספטמבר 15 14:04:17 2011] [שגיאה] [לקוח 66.249.72.103] [יום חמישי 15 ספטמבר 2011 14:04:17] [info] ביצוע "/ home / XXX / public_html / בפורום / vbenterprisetranslator_seo.php", כפי UID 503, 500 GID
Htacess. שלך היא הנכונה. כפי שכתבת הכל עובד מצוין עם גוגל, כך כללים נכונים.
שים לב התגובה תרגום API זמן התגובה אינו תלוי בנו. כבר קיבלת את המידע הזה. אנחנו יכולים לעשות כלום עם זה. אתה יכול לשאול את מיקרוסופט על ביצוע השירות שלהם מהר יותר. אם אתה רוצה לבדוק כמה זמן vBET מחכה ותגובות API תרגום חיצוני - פשוט להפעיל את Admin CP -> vBET -> אפשרויות תרגום -> זמן התגובה תרגום. אז אם אתה מחובר כמנהל תראה כמה זמן השרת חיכה במשך דור בדף זה. שים לב שאתה לא תהיה לחכות אם התרגום הוא כבר במטמון.
תן ההודעה המדויקת שבה נכתב. באג ניתן על אופי מיוחד כלשהו.
אודות ביומן - נא לפתוח פתיל חדש לנושא חדש נעבוד על זה שם:)
אז בעת טעינת דף בשפה בפורום ברירת המחדל (תרגום לא חובה) עדיין יש עיכוב שנגרם על ידי חיבור ל-Microsoft? זה לא הגיוני ..
זה יכול להיראות כמו זה לא הגיוני, אבל רק כאשר אין כל התרגומים מתבצעים. ובכל זאת - על מחדל תרגומים פורום דף יכול להתבצע. זה כי אתה יכול להסתכל בדף שבו צריך לתרגם הודעות שנכתבו בשפות אחרות (המשמש lang ו / או langtitle BBCode).
אז אנא - השתמש רמז שלנו. אתם כבר יודעים מה לעשות, כדי לבדוק את זמן ההמתנה. אז נא לעשות זאת. כתיבה שיש בו חוסר משמעות עבורך נותן לנו שום התקדמות. אם אינך צריך התמיכה שלנו ואת אינך רוצה להשתמש בו, אנו יכולים לסמן הבעיה כפי פתר. אם דרושה לך תמיכה שלנו - נא להשתמש בה ולתת לנו תוצאות לא דעות - אחרת זה ניתן never ending לולאה על מה אנחנו חושבים;)
פרטי - דבר זה מה שאנחנו צריכים לעבוד עם בעיות:)
אני realise(d) זמן התגובה של Microsoft מה שמעבר הבקרה שלך. זה לא הנקודה שלי. הנקודה שלי היא: מדוע היא התגובה בשעה בעיה כאשר אני אני טעינה של דף את שפת ברירת המחדל אשר מכיל רק את שפת ברירת המחדל? אין צורך עבור תרגום אבל יש עיכוב 8 שניות לפני כשהעמוד נטען. אם ניתן לעבור חזרה ל- Google כשהעמוד נטען בדרך כלל. ברגע המטמון מתחיל למלא עבור שפות אחרות לאחר מכן זמן התגובה של Microsoft לא אולי תהיה בעיה כזו אבל אם יש עיכוב דף על שפת ברירת המחדל לאחר מכן זה חרא. שוב, אני לגמרי להבין כי זה שמעבר לשליטתנו שלך:)
שוב, המשתמש צרפתי פורסם הודעה רגילה באמצעות סימנים רגילים. בתרגום פשוט לא עובדים כאשר אני היה משתמש ב- Microsoft. היא תורגמה כראוי כאשר עברתי ל- Google. אני נבדק רק עכשיו, Microsoft מתורגם הצבה נכתב בגרמנית, מוצגים בו כראוי. הדבר עם גיא צרפתי היה כנראה פשוט תקלה.
דרך אגב, CP מנהל - > vBET - > אפשרויות תרגום - > על זמן תגובה של תרגום גורם בעיות CSS. דנו זו תוך חזרה.
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1969-vb-4-1-4-vbet-4-2-3-mess.html
שוב - נא השתמש רמז שלנו ובדוק מהו זמן ההמתנה עבור תרגומים. זה לא משנה האם אנחנו חושבים כי תרגומים קורה או לא - הוא עושה בעניינים שהם באמת קורה או לא. אז נא השתמש שלנו רמז, ודא באמת אין לך כל התרגומים שם מה זה קשה להאמין לנו כעת. אם זה קורה ממש עכשיו ניתן לבטל באופן זמני את מטמון ותוצג שוב וכיצד הוא פועל כאשר המטמון לא מתמלאות. אנחנו לא מאמינים לך 8 שניות הדור דף ארוך יותר ללא תרגום - פשוט אין לו חוש לאו. אנו מאמינים כי יש תרגומים, אתה פשוט לא מבינים את זה. אנחנו כבר נתתי לך לפני זמן רב בכלי כיצד לאמת אותו. נא להשתמש בו. ללא אימות דיון עתידי יש נקודה לא, כי אין אנו יודעים מה אנו נדון אודות. נא השתמש רמז שלנו וודא תרגום זמן ההמתנה בדף שבו אתה חושב תרגום לא יקרה. אם באמת לא הדור הוא איטי יותר מכן נבחן מקרוב על זה. זכות השאלה שלך כעת יש תחושה, כי הוא אינו מאושר שקיים לא תרגום כל.
בעיות CSS עבור CP מנהל - > vBET - > אפשרויות תרגום - > זמן תגובה של תרגום ON, לא משנה בכלל. כפי שניתן לקרוא בו תיאור פרמטר זה גלוי רק עבור מנהל, יש להשתמש רק כדי לקבוע מה שקורה למטה. נא להשתמש בה - תן לנו תוצאות (כמה זמן ההמתנה עבור תרגום הוא דף זה שבו אתה מחכה 8 שניות דור, כמה חיבורים) - ולבטל אותו.
אנחנו לא יכולים לעזור לך כאשר אתה מסרב לעזור שלנו. נא להשתמש בו.
אודות ההודעה צרפתי - נא לתת ההודעה המדויקת (כותרת ותוכן) נכתב בצרפתית, כך נוכל לבדוק אותו ולפתור את הבעיה:) אבל לעשות את זה ברצף נפרד - אחד הוא אודות ההבדלים זמן ההמתנה שלך. אנו יאבדו אם אנחנו יפצל הליך משנה אחד על-ידי כמה בעיות - שום דיון מעקב אחר תהיה אפשרות במקרה כזה. מצטער עבור אי הנוחות מעט אך זה יעזור לכולנו כדי לגלות מה שלב לפתרון הבעיה היא.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):