Перегляд повної версії: vbet навантаження
Top Процес% CPU 168 / USR / BIN / PHP / головна / XXX / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Top Процес 81,0% CPU / USR / BIN / PHP / головна / XXX / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Top Процес 80,0% CPU / USR / BIN / PHP / головна / XXX / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Коли це поліпшити? Я дуже незадоволений цим навантаженням кожен день.
vbenterprisetranslator_seo.php тільки фронт-контролер - він не робить нічого, крім встановлення деяких змінних і включати vbseo.php файл.
Отже, коли ви використовуєте тільки vBSEO то всі ваші запити їдете на vbseo.php і при використанні додатково vBET то всі запити йде vbenterprisetranslator_seo.php а потім vbseo.php
Так що навантаження не vBET - це весь ваш форум. Кожен запит проходить цей файл, але тільки переведених сторінок (або включаючи листи на іншу мову) викликає додаткові ресурси, прийняті на vBET зробив переклад.
Це означає, що якщо ви відчуваєте додаткове завантаження процесора, ніж зазвичай, то це тому у вас є нові трафік перекладених сторінок. І переклад завжди буде коштувати трохи більше, ніж покоління звичайна сторінка, тому що це відбувається після того, звичайна сторінка генерується. Звичайно, ви можете зробити кілька речей, щоб зробити переклади дешевше - див тут поради:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Крім того, ми робимо багато покращень продуктивності, які будуть включені в vBET 3.3.0:)
Спасибі, я не знав про те, як файл був використаний:)
Я дійсно з нетерпінням чекаю 3.3.0
Сподіваюся, що це буде хороша новина для вас:)
Це, я отримав електронну пошту навантаження на сервер від нашого напів-присвячений з цим:
ВАЖЛИВО: Не ігноруйте це повідомлення.
Це Cpanel статистика бігун на vps.xxx.com!
При обробці файлів журналу для користувачів кінцевої, процесор був
перевищено більш ніж 6 годин. Струм навантаження / час роботи лінії на сервері в момент
Цей лист є
23:12:40 до 17 днів, 9:08, 0 користувачів, середнє навантаження: 5,55, 5,96, 6,50
Ви повинні перевірити сервер зрозуміти, чому навантаження настільки велика, і приймати
заходи щодо зниження навантаження. Якщо ви хочете статистику, щоб продовжувати працювати навіть при високому навантаженні; Редагувати
/ VAR / CPanel / cpanel.config і змінити extracpus на число, більше, то 0 (запустити
/ USR / місцеві / CPanel / запуску згодом пікап змін).
І я весь час отримую ці щоденні і тільки тоді, коли vbet встановлений. Я розглядають питання про скасування платної версії через це, як наш сервер дійсно не можу впоратися з цим, і ми тільки що підвищений з VPS на 2 ГБ оперативної пам'яті підлозі присвячених: (
Як було оголошено, - на цьому тижні буде випущений vBET 3.3.0 з багатьма збільшити продуктивність:) Також перевірте вашу конфігурацію, щоб забезпечити кращий для продуктивності:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Ми вже дав вам цю інформацію. Ми знаємо про вашу проблему, і ми навіть зміщується 3.3.0 реліз буде швидше. Вам не потрібно, щоб нагадати нам про це:) Будь ласка, перевірте налаштування і чекати реліз 3.3.0:) Якщо ви не можете чекати до неділі, то досить тимчасового відключення мода поки оновлення буде зроблено.
Я дійсно сподіваюся, що є поліпшення:) Спасибо vbet!
Я дійсно сподіваюся, що є поліпшення:) Спасибо vbet!
Ах, так є:) От поліпшень, які ми вже зробили в 3.3.0 (і до цих пір список на наступний ті, для нових випусків):
Новий системний кеш (з менше місця, швидше за всіх операцій)
Покращено алгоритм перекладу
Використання пам'яті оптимізація (швидше масиви реліз)
Швидше відстеження перекладів і прапори адреси покоління
Перенаправлення підвищення продуктивності (зупинки сторінку оцінки після відправки перенаправлення заголовку)
Управління ефективністю бізнесу для "Завжди довіряти користувача" Стратегія для визначення мови
Управління ефективністю бізнесу для нових перекладів (новий кеш параметр "Перестаньте дивитися після збоїв х")
Багато маленьких оптимізації коду
Заголовки беруться ігноруючи серії
Оптимізоване прапорів (більш ніж на 60% менше, файли з аналогічної якості)
:)
Це звучить здорово! Ви можете поставити прапор зображень за допомогою цього:
www.smushit.com/ysmush.it/
Ми витрачаємо час, щоб поліпшити кожен прапор індивідуально перевірити, як можна зменшити кількість квітів, і до цих пір досить прапори:) Результат - ніхто не бачив, що прапорів було змінено на нашому форумі:) Дивіться ближче зараз - ми біжимо з оптимізовані зображення для 2 - 3 тижнів.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):