Teljes verzió megtekintése: vBET terhelések
Top Process% CPU 168 / usr / bin / php / home / xxx / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Top Process% CPU 81,0 / usr / bin / php / home / xxx / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Top Process% CPU 80,0 / usr / bin / php / home / xxx / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Mikor fog ez javítani? Én nagyon elégedetlen e terhelések minden nap.
vbenterprisetranslator_seo.php csak front controller - ez egyáltalán nem túl beállítás néhány változót, és egy olyan vbseo.php fájlt.
Szóval, ha használ, akkor csak vBSEO minden kérés érkezik vbseo.php és használatakor emellett vBET akkor minden kérelmet megy a vbenterprisetranslator_seo.php, majd a vbseo.php
Tehát ez a terhelés nem vBET - ez az egész forum. Az egyes kérelmek megy ez a fájl, de csak lefordított oldalak (vagy többek között az üzenetek különböző nyelven) okoz további forrásokat által vBET hogy készült fordítást.
Ez azt jelenti, hogy ha úgy érzi, további CPU, mint általában, ez azért van, mert az új forgalom lefordított oldalak. És a fordítás mindig ára valamivel több, mint a generációja a normál oldal, mert történik, miután a rendes oldalon keletkezik. Természetesen meg tudod csinálni néhány dolgot, hogy a fordítások kevésbé költséges - lásd itt tanácsok:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Szintén teszünk sok teljesítménybeli fejlesztéseket, amelyek szerepelni fog vBET 3.3.0:)
Köszönöm, nem voltam tisztában, hogy a fájl használatban:)
Én nagyon várom 3.3.0
Remélem, ez lesz jó hír az Ön számára:)
Azt, kaptam egy e-mail szerver terhelését a mi félig-külön ezzel:
FONTOS: Ne hagyja figyelmen kívül ezt a levelet.
Ez cPanel statisztika runner a vps.xxx.com!
Feldolgozása közben a log fájlokat a felhasználó tökéletes, a cpu is
maxed ki több mint 6 óra alatt. A jelenlegi terhelés / uptime vonalat a szerveren idején
ez az e-mail
23:12:40-ig 17 nap, 09:08, 0 felhasználó, load average: 5.55, 5,96, 6,50
Nézd meg a szervereit, hogy lássa, miért a terhelés olyan nagy, és hogy
lépéseket, hogy csökkentse a terhelést. Ha azt szeretnénk, statisztika továbbra is fut, még a nagy terhelés; szerkesztése
/ Var / cpanel / cpanel.config és a változás extracpus, hogy számos nagyobb, akkor 0 (futni
/ Usr / local / cpanel / startup utána pickup a változás).
És kapok ezeket a napi és csak akkor, ha vBET telepítve van. Én tekintve eltávolításával fizetett változat miatt ezt a szervert nagyon vidám kezelni, és mi csak most frissítette a VPS egy 2GB RAM félig dedikált: (
Mint azt bejelentették - ezen a héten fog megjelenni vBET 3.3.0 sok teljesítményt:) Szintén ellenőrizze a konfigurációt, hogy legjobb teljesítmény:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Már adtam neked ezt az információt. Tisztában vagyunk a probléma, és mi is eltolódott 3.3.0 kiadás is gyorsabb. Nem kell, hogy emlékeztessen minket róla:) Kérjük, ellenőrizze a konfigurációt, és várja a 3.3.0 kiadás:) Ha nem tud várni vasárnapig, akkor elég csak ideiglenes letiltása mod-ig frissítést fog történni.
Nagyon remélem, van javulás:) Köszönöm vBET!
Nagyon remélem, van javulás:) Köszönöm vBET!
Ó, igen van:) Itt van javulás, amit már az 3.3.0 (és még listája a következő is az új kiadások):
Új cache rendszer (figyelembe kevesebb helyet foglal, gyorsabb minden művelet)
Továbbfejlesztett fordítási algoritmus
Memóriahasználat optimalizálás (gyorsabb tömbök kiadás)
Gyorsabb fordítás nyomon követése és zászlók URL-eket generáció
Átirányítás teljesítmény javítása (leállt oldal értékelése elküldése után redirect fejléc)
Teljesítmény javítása a "Mindig megbízom felhasználó" stratégia nyelvfelismerés
A teljesítmény javulása az új fordítások (új cache paraméter "Stop gondozása x kudarcok")
Sok kis kód optimalizáció
Címek veszik semmibe sorozat
Optimalizált zászlók (több mint 60%-kal kisebb fájlt hasonló minőségű)
:)
Ez jól hangzik! Érdemes lehet tenni a zászló képek keresztül:
www.smushit.com/ysmush.it/
Mi időt, hogy javítsa az egyes zászló egyenként ellenőrzi, hogyan képes csökkenteni a színek számát, és még mindig szép zászló:) Eredmény - senki sem látta, hogy zászlókat megváltozott a fórumon:) Lásd közelebb most - már fut az optimalizált képek 2 - 3 hét.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):