Zobrazit plnou verzi: vbet zatížení
Nejlepší proces% CPU 168 / usr / bin / php / home / xxx / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Nejlepší proces% CPU 81,0 / usr / bin / php / home / xxx / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Nejlepší proces% CPU 80,0 / usr / bin / php / home / xxx / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Když se to zlepší? Jsem opravdu spokojen s těmito náklady každý den.
vbenterprisetranslator_seo.php je jen front controller - to nedělá nic, kromě nastavení některých proměnných a zahrnují vbseo.php souboru.
Takže, když používáte jen vBSEO pak všechny vaše požadavky jsou na cestě vbseo.php a při používání navíc vBET pak všechny žádosti jde o vbenterprisetranslator_seo.php a pak vbseo.php
Takže toto zatížení není vBET - je to celé vaše fórum. Každá žádost projde kolem tohoto souboru, ale pouze si stránky (nebo včetně zprávy v jiném jazyce) způsobí, že dodatečné zdroje přijatých vBET se z překladu.
To znamená, že pokud si myslíte, další využití procesoru, než obvykle, je to proto, že máte novou dopravu na přeložených stran. A překlad bude vždy cena víc než generace normální stránky, protože se tak děje po normální stránky vytvořeny. Samozřejmě můžete udělat několik věcí, aby se překlady méně nákladné - viz zde tipy:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Také jsme udělali velké množství vylepšení výkonu, které budou zahrnuty do vBET 3.3.0:)
Díky, nebyl jsem si vědom toho, jak se soubor používá:)
Jsem opravdu těším na 3.3.0
Doufám, že to bude skvělá zpráva pro vás:)
To je, mám zatížení serveru e-mail od našeho semi-oddaný s tímto:
DŮLEŽITÉ: Nepoužívejte ignorovat tento e-mail.
To je cPanel statistiky běžec na vps.xxx.com!
Při zpracování log soubory pro uživatele Ultimate, cpu se
maximu déle než 6 hodin. Proudové zatížení / uptime line na serveru v době
Tento e-mail
23:12:40 až 17 dní, 9:08, 0 uživatelů, vytížení: 5,55, 5,96, 6,50
Měli byste se na serveru, proč zátěž tak vysoká, a vzít
kroky ke snížení zatížení. Pokud chcete, statistiky pokračovat v jízdě i při vysokém zatížení, upravit
/ Var / cPanel / cpanel.config a změnit extracpus na číslo větší než 0 (run
/ Usr / local / cPanel / startup poté k vyzvednutí změny).
A já jsem se těmito denně a pouze v případě, vbet je nainstalován. Uvažuji o odstranění placenou verzi kvůli tomuto, jak náš server opravdu nemůžete zvládnout, a to jsme teprve upgrade z VPS do 2 GB RAM částečně věnuje: (
Jak to bylo oznámeno - Tento týden budou zveřejněny vBET 3.3.0 s mnoha zlepšení výkonnosti:) Také zkontrolujte konfiguraci poskytovat nejlepší výkon pro:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Už jsme vám dal tuto informaci. Jsme si vědomi, váš problém a dokonce jsme posunul 3.3.0 verze bude rychlejší. Nemusíte připomínat nám o tom:) Prosím zkontrolujte nastavení a čekat na uvolnění 3.3.0:) Pokud nejste schopni počkat do neděle, pak stačí dočasně vypnout mod do aktualizace bude provedena.
Opravdu doufám, že zlepšení:) Díky vbet!
Opravdu doufám, že zlepšení:) Díky vbet!
Ach ano, existuje:) Zde jsou zlepšení, která jsme již v 3.3.0 (a ještě další seznam pro ty, pro nové vydání):
Nový systém vyrovnávací paměti (s méně prostoru, rychlejší pro všechny operace)
Vylepšený algoritmus překladu
Optimalizace využití paměti (rychlejší uvolňování pole)
Rychlejší překlad sledování a vlajky URL generace
Přesměrování zvýšení výkonu (str. zastavil hodnocení po odeslání přesměrování záhlaví)
Zvýšení rychlosti "Vždy důvěru uživatelů" Strategie pro rozpoznávání jazyka
Zvýšení výkonu pro nové překlady (nové vyrovnávací parametr "Přestaň se po selhání x")
Mnoho malých optimalizací kódu
Tituly jsou převzaty ignorují série
Optimalizované vlajky (více než 60% menší soubory s podobnou kvalitu)
:)
To zní skvěle! Možná budete chtít dát vlajku obrázků přes tento:
www.smushit.com/ysmush.it/
Trávíme čas na zlepšení každá vlajka individuálně kontrolu, jak můžeme snížit počet barev a ještě dost vlajky:) Výsledek - nikdo neviděl, že vlajky byl změněn na našem fóru:) Viz blíže nyní - nám dochází s optimalizovaným obrázků pro 2 - 3 týdny.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):