СДА

Виев Фулл Версион: вбет оптерећења

Michael
09-01-10, 15:24
Врх Процес% процесора 168 / уср / бин / пхп / хоме / ккк / публиц_хтмл / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
Врх Процес% процесора 81.0 / уср / бин / пхп / хоме / ккк / публиц_хтмл / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
Врх Процес% процесора 80.0 / уср / бин / пхп / хоме / ккк / публиц_хтмл / вбентерприсетранслатор_сео.пхп

Када ће то побољшати? Заиста сам задовољан овим оптерећењима сваки дан.

vBET
09-01-10, 16:16
вбентерприсетранслатор_сео.пхп је само испред контролер - не чини ништа, осим постављања неке променљиве и укључују вбсео.пхп фајл.
Дакле, када користите само вБуллетин онда све ваше захтеве долазите вбсео.пхп и када користите додатно вБЕТ онда све захтеве пролази вбентерприсетранслатор_сео.пхп а затим вбсео.пхп

Дакле, ово оптерећење не вБЕТ - то је цео форум. Сваки захтев прође овај фајл, али само преведена страница (или укључујући и поруке на другом језику) изазива додатне ресурсе које вБЕТ да је превод.

То значи да, ако се осећате додатне процесора употребе него обично, то је зато што имате нове саобраћаја на преведена страна. И превод ће увек кошта мало више него генерација нормалне странице, јер се дешава после нормално страна је генерисана. Наравно, можете да урадите неколико ствари како би превода јефтиније - види овде за савете:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/генерал-дисцуссионс/243-вбет-перформанце.хтмл

Такође смо што велики број унапређења перформанси, који ће бити укључени у вБЕТ 3.3.0:)

Michael
09-01-10, 16:29
Хвала, нисам био свестан колико је датотека се користи:)

Заиста се радујем 3.3.0

vBET
09-01-10, 21:34
Надају да ће бити велика вест за вас:)

Michael
11-01-10, 00:30
То је, добио сам оптерећења сервера е-маил од нашег полу-посвећен са овом:

ВАЖНО: Немојте игнорисати ову поруку.
Ово је цПанел статистика тркач на впс.ккк.цом!
Приликом обраде лог фајлови корисника Ултимате, ЦПУ је био
макед се за више од 6 сата. Оптерећења / расположивост линија на серверу у тренутку
Ова порука
23:12:40 до 17 дана, 9:08, 0 корисника, лоад авераге: 5.55, 5.96, 6.50

Требало би да проверите сервер видим зашто оптерећење је тако висок и да
кораке за смањење оптерећења. Ако желите статистика да настави да ради чак и са високим оптерећењем, да измените
/ Вар / цпанел / цпанел.цонфиг и промените ектрацпус на број веће од 0 (Покрени
/ Уср / лоцал / цпанел / инсталл после тога да се камионет промене).

Michael
12-01-10, 16:08
И ја стално те свакодневно и само онда када вбет је инсталиран. Ја сам с обзиром уклањања плаћену верзију због овог као наш сервер стварно цант је руковање и имамо тек надоградити са ВПС на 2ГБ РАМ полу посвећена: (

vBET
13-01-10, 23:04
Како је најављено - ове недеље ће бити пуштен вБЕТ 3.3.0 са многим побољшање перформанси:) Такође, молимо Вас да проверите своју конфигурацију да обезбеди најбоље перформансе за:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/генерал-дисцуссионс/243-вбет-перформанце.хтмл

Ми смо већ ти је дао ту информацију. Ми смо свесни својих проблема и ми чак пребацио 3.3.0 издање да буде брже. Не морате да нас подсети о томе:) Проверите конфигурацију и сачекајте 3.3.0 издање:) Ако нисте у могућности да чекају до недеље, онда је довољно да привремено искључите мод док исправка ће бити урађено.

Michael
13-01-10, 23:31
Искрено се надам да је побољшање:) Хвала вбет!

vBET
13-01-10, 23:41
Искрено се надам да је побољшање:) Хвала вбет!

О, да постоји:) Овде су побољшања која смо већ направили у 3.3.0 (и још увек има листу за наредну оне за нова издања):

Нови кеш система (узимање мање простора, брже за све операције)
Побољшана превод алгоритам
Употреба меморије оптимизацију (брже низове Релеасе)
Брже превод праћење и заставе УРЛ-ове генерације
Редирекција побољшање перформанси (престао страна процена након слања преусмеравање заглавља)
Побољшање перформанси за "Увек веруј корисник" стратегија за откривања језика
Побољшање перформанси за нове преводе (нови кеш параметар "Заустави брине к неуспеха")
Многи мали оптимизацијом кода
Наслови су узети игноришу серије
Оптимизовано заставе (преко 60% мање фајлове сличног квалитета)

:)

Michael
13-01-10, 23:46
Ово звучи одлично! Можда ћете желети да ставите слике заставу кроз овај:

ввв.смусхит.цом/исмусх.ит/

vBET
14-01-10, 00:18
Трошимо време да се побољша сваки заставу појединачно провере како можемо смањити број боја и још увек имају прилично заставе:) Резултат - нико видео да је промењен заставе на нашем форуму:) Видети ближе сада - ми смо ради са оптимизованим сликама за 2 - 3 недеље.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1