View Full Version: vbet opterećenja
Top procesa% CPU 168 / usr / bin / php / home / xxx / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Top procesa% CPU 81,0 / usr / bin / php / home / xxx / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Top procesa% CPU 80,0 / usr / bin / php / home / xxx / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Kada će se to popraviti? Ja sam stvarno nezadovoljna tim opterećenjima svaki dan.
vbenterprisetranslator_seo.php je samo prednji kontroler - to ne radi ništa osim postavljanje nekih varijabli i uključuju vbseo.php datoteku.
Dakle, kada koristite samo vBSEO onda sve vaše zahtjeve dolazite vbseo.php i kada koristite dodatno vBET zatim sve zahtjeve prolazi vbenterprisetranslator_seo.php a potom vbseo.php
Dakle, to opterećenje ne vBET - to je cijeli vaš forum. Svaki zahtjev ide po tu datoteku, ali samo prevesti stranice (ili, uključujući poruke u različitim jezicima) uzrokuje dodatna sredstva koje je vBET da je prijevod.
To znači da, ako se osjećate dodatne uporabe procesora nego obično, to je zato što ste novi promet na prevedenih stranica. A prijevod je uvijek košta nešto više od generacije normalne stranice, jer to se događa nakon što je normalno stranicu je generiran. Naravno, možete učiniti nekoliko stvari kako bi prijevodi jeftinije - vidi ovdje za savjete:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Također smo izradu mnogo poboljšanja performansi koji će biti uključeni u vBET 3.3.0:)
Hvala, nisam bio svjestan koliko je datoteka se koristi:)
Ja sam stvarno obličje naprijed to 3.3.0
Nadam se će to biti velika vijest za vas:)
To je, dobio sam e-mail poslužitelj učitavanje iz naše polu-namjenski s ovim:
VAŽNO: Ne ignorirajte ovu poruku.
To je cPanel statistike trkača na vps.xxx.com!
Tijekom obrade log datoteke korisnika konačan, CPU je
maxed se za više od 6 sata. Strujna opteretivost / uptime linija na poslužitelju u vrijeme
ovu e-poštu je
23:12:40 do 17 dana, 9:08, 0 korisnika opterećenja prosjek: 5,55, 5,96, 6,50
Trebali biste provjeriti poslužitelj vidjeti zašto opterećenje je toliko visoka i poduzeti
koraka za smanjenje opterećenja. Ako želite statistika i dalje pokrenuti čak i sa visokim opterećenjem, Uredi
/ Var / cPanel / cpanel.config i promijeniti extracpus na broj veći onda 0 (trčanje
/ Usr / local / cPanel / pokretanju nakon toga kurva promjene).
I ja držati dobivanje ove dnevne i to samo kada vbet je instaliran. Ja sam s obzirom na uklanjanje plaćeni verziju zbog toga što naš server stvarno ne mogu to podnijeti, a mi smo tek nadograđen od VPS do 2GB RAM polu posvećena: (
Kao što je najavio - ovaj tjedan će biti objavljena vBET 3.3.0 sa mnogim poboljšanje performansi:) Također molimo da provjerite vašu konfiguraciju pružiti najbolje za obavljanje:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Već smo vam je dao ove informacije. Mi smo svjesni vaše pitanje i mi čak pomaknuo 3.3.0 release biti brži. Ne morate da nas podsjeti o tome:) Molimo provjerite vašu konfiguraciju i čekati 3.3.0 release:) Ako niste u mogućnosti čekati do nedjelje, onda je dovoljno da privremeno onemogućiti mod dok ažurirati će biti učinjeno.
Stvarno se nadam da je poboljšanje:) Hvala vbet!
Stvarno se nadam da je poboljšanje:) Hvala vbet!
O, da je:) Evo poboljšanja koja smo već napravili u 3.3.0 (i još uvijek imaju popis za sljedeću one za nove medije):
Novi cache sustav (uzimanje manje prostora, brži za sve operacije)
Poboljšana prijevod algoritam
Korištenje memorije za optimizaciju (brže polja release)
Brže prijevod praćenje i zastave URL-ove generacije
Redirections poboljšanje performansi (prestao stranica vrednovanje nakon slanja preusmjeravanje zaglavlja)
Poboljšanje performansi za "Uvijek vjeruj korisnik" strategije za otkrivanje jezika
Poboljšanje performansi za nove prijevode (novi predmemorija parametar "Stop brine x kvarova")
Mnogi mali optimizacija koda
Naslovi su uzeti ignoriranje serije
Optimizirano zastave (preko 60% manjih datoteka sa sličnim kvalitete)
:)
Ovo zvuči odlično! Vi svibanj ištanje to staviti zastavu slika kroz ovaj:
www.smushit.com/ysmush.it/
Mi potrošiti vremena za poboljšanje svakog zastavu pojedinačno provjeri kako možemo smanjiti broj boja i još uvijek su prilično zastave:) Rezultat - nitko ne vidje da je promijenio zastave na našem forumu:) Vidi bliže sada - Mi smo se izvodi s optimiziranim slike za 2 - 3 tjedna.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):