Žiūrėti pilną versiją: vbet apkrovų
Į viršų Procesų% CPU 168 / usr / bin / php / home / xxx / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Į viršų Procesų% procesoriaus 81,0 / usr / bin / php / home / xxx / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Į viršų Procesų% procesoriaus 80,0 / usr / bin / php / home / xxx / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
Kada tai pagerinti? Esu tikrai patenkintas šių įkelia kiekvieną dieną.
vbenterprisetranslator_seo.php yra tik priekinė reguliatorius - jis nieko nedaro, be to, nustatyti kai kurių kintamųjų ir vbseo.php failą.
Taigi, kai jūs naudojate tik vBSEO visus užklausimus vbseo.php ir kai jūs naudojate papildomai vBET tada visi prašymai eina vbenterprisetranslator_seo.php ir tada vbseo.php
Taigi ši apkrova yra ne vBET - tai visa jūsų forume. Kiekvienas prašymas eina šio failo, bet tik išverstų puslapių (įskaitant pranešimus įvairių kalbų) sukelia papildomų išteklių, kurių buvo imtasi vBET žengė vertimo.
Tai reiškia, kad, jei manote, kad papildomų procesoriaus naudojimas, nei paprastai, ji yra todėl, kad jūs turite naują eismo išverstų puslapių. Ir vertimo visuomet kainuoja šiek tiek daugiau nei įprastą puslapio kartos, nes tai atsitiks - po įprastą puslapio. Žinoma, galite padaryti keletą dalykų atlikti vertimus pigesnis - gudrybės čia:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Taip pat mes daug veiklos patobulinimų, kurie bus įtraukti vBET 3.3.0:)
Ačiū, aš nežinojo, kaip byla buvo naudojamas:)
Aš tikrai tikimės, kad 3.3.0
Tikiuosi, kad tai bus puiki žinia jums:)
Taip, aš gavau laišką serverio apkrovos iš mūsų pusiau skirtos su šiuo:
SVARBU: Negalima ignoruoti šį laišką.
Tai Cpanel statistika Runner apie vps.xxx.com!
Nors žurnalo tvarkymo galutinio vartotojo failus, CPU buvo
maxed daugiau nei 6 valandų laikotarpį. Apkrovos / veiksnumo linija serverio laikas
šį laišką
23:12:40 iki 17 dienų, 9:08, 0 vartotojai, apkrovos vidurkis: 5.55, 5,96, 6,50
Turėtumėte patikrinti, serverio, kodėl krovinys toks didelis, ir imtis
veiksmų sumažinti apkrovą. Jei norite statistika toliau veikti net didelės apkrovos; Redaguoti
/ Var / cPanel / cpanel.config ir keisti extracpus skaičius didesnis tada 0 (paleisti
/ Usr / local / cPanel / paleisties po pikapas pakeitimus).
Ir aš nuolat gauti šios dienos ir tik tada, kai yra įdiegta vbet. Aš esu pašalinti mokamą versiją dėl to, kaip mūsų serveris tikrai cant tvarkyti ir mes pakėlimu iš VPS tik 2GB RAM pusiau skirta: (
, Nes ji buvo paskelbta šią savaitę bus išleista 3.3.0 vBET su daug veiklos tobulinimo:) Be to, patikrinkite savo konfigūraciją teikti geriausią vieną veiklos:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Mes jau davė jums šią informaciją. Mes žinome savo problemą ir mes net pasislinko 3.3.0 išleidimo greičiau. Jūs neturite priminti mums apie tai:) Prašome patikrinkite savo konfigūraciją ir laukti 3.3.0 išleidimo:) Jei negali laukti iki sekmadienio, tada jis yra pakankamai laikinai išjungti mod, tol, kol atnaujinimas bus padaryti.
Aš tikrai tikiuosi, kad yra patobulinimas:) Ačiū vbet!
Aš tikrai tikiuosi, kad yra patobulinimas:) Ačiū vbet!
O taip yra:) Čia yra patobulinimus, kuriuos mes jau padarė, 3.3.0 (ir vis dar kito naujų leidinių sąrašas):
Naujos talpyklos sistema (mažiau vietos, greičiau už visus darbus)
Geresnis vertimo algoritmą
Atminties naudojimas optimizavimas (greitesnis matricos spaudai)
Greičiau vertimo stebėjimas ir vėliavos URL kartos
Peradresavimus veiklos tobulinimo (sustabdytas puslapis vertinimo išsiuntęs nukreipti antraštės)
Veiklos gerinimas "Visada pasitikėti vartotojo" kalbos nustatymo strategija
Veiklos tobulinimo naujus vertimus (naujos talpyklos parametras "Stop" ieško po x nesėkmių ")
Daugelis šiek tiek kodo optimizavimas
Pavadinimai ignoruojant serija
Optimizuotas vėliavos (daugiau kaip 60% mažesnius failus su panašios kokybės)
:)
Tai skamba puikiai! Galbūt norėsite įdėti vėliava vaizdus per:
www.smushit.com/ysmush.it/
Mes praleisti laiką, pagerinti kiekvieną atskirai patikrinti, kaip mes galime sumažinti spalvų skaičių ir vis dar gana vėliavos:) Rezultatas - niekas, pamatė, kad vėliavos buvo pasikeitė mūsų forumą:) Žr arčiau dabar - mes su optimizuotu vaizdų 2 vėliava - 3 savaites.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):