مشاهده نسخه کامل : بارهای فعال تصدی
بالا ٪ روند CPU 168 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / XXX / public_html / را vbenterprisetranslator_seo.php
بالا ٪ CPU 81.0 / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / XXX / public_html / ایجاد vbenterprisetranslator_seo.php فرآیند
بالا ٪ CPU 80.0 / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / XXX / public_html / ایجاد vbenterprisetranslator_seo.php فرآیند
چه زمانی این را بهبود بخشید؟ من واقعا با این بارهای هر روز ناراضی است.
vbenterprisetranslator_seo.php فقط کنترل کننده جلو است -- علاوه بر تنظیم برخی از متغیرهای آن را هیچ کاری نمی کند و شامل فایل vbseo.php.
بنابراین ، هنگامی که شما فقط با استفاده از بایگانی سپس تمام درخواست های شما می آیند vbseo.php و هنگامی که شما با استفاده از علاوه بر این فعال تصدی و سپس تمام درخواست ها توسط vbenterprisetranslator_seo.php می رود و سپس توسط vbseo.php
بنابراین این بار فعال تصدی نیست -- بلکه کل انجمن شما. هر درخواست توسط این فایل می رود ، اما تنها به ترجمه صفحات (از جمله پیام ها به زبان های مختلف) باعث می شود منابع اضافی گرفته شده توسط فعال تصدی به ترجمه ساخته شده است.
این بدان معنی است که اگر شما احساس می کنید استفاده از پردازنده های اضافی از معمولا ، به این دلیل است که شما باید ترافیک جدید را به صفحات ترجمه شده است. و ترجمه همیشه بیش از نسلی از صفحه عادی هزینه ، به دلیل آن اتفاق می افتد پس از صفحه عادی تولید شده است. البته شما می توانید چند چیز را به ترجمه کم هزینه تر انجام می دهند -- اینجا را ببینید برای تذکرات :
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
همچنین ما در حال ساخت تعداد زیادی از بهبود عملکرد خواهد شد که در فعال تصدی 3.3.0 :)
با تشکر از شما من چگونه فایل مورد استفاده قرار گرفت آگاه نیست :)
من واقعا منتظر به 3.3.0
امید این خبر بسیار عالی برای شما خواهد بود :)
است ، من یک سرور ایمیل به بار نیمه ، اختصاص داده شده از این :
مهم : آیا این ایمیل را نادیده بگیرید.
این آمار پنل دونده در vps.xxx.com است!
در حالی که در پردازش فایل ها وارد شوید برای کاربر نهایی ، پردازنده شده است
برای بیش از یک دوره 6 ساعته اشباع شده. خط فعلی بار / آپ تایم بر روی سرور در زمان
این ایمیل
23:12:40 تا 17 روز ، 9:08 ، 0 کاربران ، به طور متوسط بار : 5.55 ، 5.96 ، 6.50
شما باید سرور را ببینید که چرا بار بالا بررسی و
گام برای رسیدن به کاهش بار. اگر می خواهید آمار برای ادامه حتی با یک بار بالا اجرا کنید ؛ ویرایش
مسیر / var / پنل / cpanel.config و extracpus تغییر را به یک شماره بزرگتر سپس 0 (اجرا
/ usr / محلی / پنل / راه اندازی بعد از تحویل تغییرات).
و من این روزانه و تنها زمانی فعال تصدی نصب شده است. من با توجه به از بین بردن نسخه پرداخت می شود با توجه به این به عنوان سرور ما واقعا نمی تونم آن را اداره و ما باید فقط از یک سرور مجازی به 2GB رم نیمه اختصاص داده شده به روز رسانی : (
همانطور که اعلام شد -- این هفته خواهد بود با بهبود عملکرد بسیاری از فعال تصدی 3.3.0 منتشر شد :) همچنین چک کردن پیکربندی خود را به ارائه یکی از بهترین برای عملکرد :
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
ما در حال حاضر به شما این اطلاعات است. ما از مسئله شما را آگاه است و ما حتی منتقل 3.3.0 انتشار سریعتر است. شما لازم نیست که به ما در مورد آن یادآوری :) لطفا بررسی پیکربندی کنید و منتظر 3.3.0 انتشار :) اگر شما قادر هستید تا یکشنبه صبر کنید ، سپس آن را به اندازه کافی به طور موقت غیر فعال کردن وزارت دفاع تا زمان بروز رسانی خواهد شد انجام شود.
من واقعا امیدوارم یک پیشرفت وجود دارد :) فعال تصدی تشکر!
من واقعا امیدوارم یک پیشرفت وجود دارد :) فعال تصدی تشکر!
اوه بله وجود دارد :) در اینجا بهبود که ما در حال حاضر در 3.3.0 ساخته شده (و هنوز هم لیستی برای آنهایی که در آینده نسخه های جدید) :
سیستم کش جدید (گرفتن فضای کمتر ، سریعتر برای انجام همه ی عملیات)
بهبود الگوریتم ترجمه
بهینه سازی استفاده از حافظه (سریعتر آزاد آرایه)
ترجمه ردیابی سریع تر و پرچم نسل آدرس ها
بهبود عملکرد تاییدیه (ارزیابی صفحه پس از ارسال تغییر مسیر هدر متوقف)
بهبود عملکرد برای همیشه اعتماد کاربر "استراتژی برای تشخیص زبان
بهبود عملکرد برای ترجمه جدید (جدید کش پارامتر "توقف به دنبال پس از شکست X")
بسیاری از کمی بهینه سازی کد
عنوان سری نادیده گرفته می شود
پرچم های بهینه شده (بیش از 60 ٪ فایل کوچکتر با کیفیت مشابه)
:)
این برای تلفن های موبایل بزرگ! شما ممکن است بخواهید برای قرار دادن تصاویر پرچم را از طریق این :
www.smushit.com/ysmush.it/
ما وقت خود را صرف برای بهبود هر یک از پرچم به صورت جداگانه بررسی که چگونه ما می توانیم تعدادی از رنگ ها و کاهش هنوز پرچم های زیبا : نتیجه) -- یکی را دیدم که پرچم در فروم ما تغییر یافتهاست :) را مشاهده کنید در حال حاضر نزدیک -- ما در حال اجرا هستند با تصاویر بهینه سازی شده برای 2 -- 3 هفته.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):