КПК

Перегляд повної версії: Тест: Цей текст написаний французькою мовою

Cybershaolin
14-11-09, 17:54
Се Texte EST écrit En français та ін е devrais ле ВТВР ан Anglais.

Cybershaolin
14-11-09, 17:55
Je répète:

Се Texte EST écrit En français та ін е devrais ле ВТВР ан Anglais.

Cybershaolin
14-11-09, 17:56
Чому я все ще бачу текст французькою мовою вище, коли мій форум мовою є англійська тут, на цьому форумі? Я повинен бачити текст англійською мовою з прапорцями чи не так?

Cybershaolin
14-11-09, 18:35
Що стосується мого питання, це більше про знаючи, BBCodes можуть бути додані автоматично чи ні? Мені важко зрозуміти концепцію. Я помітив в іншому потоці, що ви говорили, що BBCodes можуть бути додані вручну або автоматично. Таким чином, автоматично не означає, що я бачив, прапорцями в пост № 1 і № 2? Я не отримати його шкода, і я прочитав Вашу пошту тут:

vBET
14-11-09, 23:45
Чому я все ще бачу текст французькою мовою вище, коли мій форум мовою є англійська тут, на цьому форумі? Я повинен бачити текст англійською мовою з прапорцями чи не так?

Тому що ви не "сказати", що на французькій мові;) Ось вам швидкий і легкий ручний, як це зробити:
У кількох словах - ви можете встановити мову за замовчуванням в кабінеті, або вручну описати повідомленні lang BBCode:)

Якщо ви хочете, ви навіть можете редагувати свої попередні повідомлення і додати туди цей BBCode, і магія буде;)

vBET
14-11-09, 23:50
Що стосується мого питання, це більше про знаючи, BBCodes можуть бути додані автоматично чи ні? Мені важко зрозуміти концепцію. Я помітив в іншому потоці, що ви говорили, що BBCodes можуть бути додані вручну або автоматично. Таким чином, автоматично не означає, що я бачив, прапорцями в пост № 1 і № 2? Я не отримати його шкода, і я прочитав Вашу пошту тут:

Мова BBCode додається автоматично залежно від мови користувача за замовчуванням. Якщо вона не встановлена або ж, як і мова форуму, то нічого не встановлений.

Google має можливість розпізнавати мову відповідно повідомлення, але через продуктивності причини ми не будемо робити це - також ми не досліджували цю функцію Google. Якщо ви думаєте, це може бути корисним, то, будь ласка, напишіть про це тут побажання - VBulletin підприємства Перекладач (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/) - ми завжди можемо додати такі функції, з можливістю , щоб вимкнути і на:)

Cybershaolin
15-11-09, 07:45
Мова BBCode додається автоматично залежно від мови користувача за замовчуванням. Якщо вона не встановлена або ж, як і мова форуму, то нічого не встановлений.

Але це проблема.

ОК, дивіться, тут, на свій власний форум, моя мова є англійська ... так що мій текст в повідомлення № 1 і № 2 (це французькою мовою) відрізняються від форуму мова (в моєму userCP). Отже, чому ж мій текст досі по-французьки? Ви хочете сказати, я повинен додати, BBcode вручну? Тоді, якщо це так, то чому ти кажеш BBcode додаються автоматично?

Я не могла зрозуміти його правильно, але я пішов за посиланням ви маєте на увазі і це, як я отримав його. Я думав, це було управляється автоматично, без необхідності написання BBcode себе.

vBET
15-11-09, 14:13
Але це проблема.

ОК, дивіться, тут, на свій власний форум, моя мова є англійська ... так що мій текст в повідомлення № 1 і № 2 (це французькою мовою) відрізняються від форуму мова (в моєму userCP). Отже, чому ж мій текст досі по-французьки? Ви хочете сказати, я повинен додати, BBcode вручну? Тоді, якщо це так, то чому ти кажеш BBcode додаються автоматично?

Я не могла зрозуміти його правильно, але я пішов за посиланням ви маєте на увазі і це, як я отримав його. Я думав, це було управляється автоматично, без необхідності написання BBcode себе.

Та свої повідомлення № 1 і № 2 на французькою мовою, але ви сказали, що це система англійською мовою. Thats чому вона не перекладена.

У вас є 2 способи обробки повідомлень на різних мовах.
Перший встановлює в обліковій мову за замовчуванням CP для вашого профілю. У цьому випадку vBET будемо вважати, що ваші повідомлення на цій мові і додадуть мову BBCode автоматично. Тим не менш у вас є можливість розповісти vBET, щоб не робити це за конкретне повідомлення (на кожен редактор для нових повідомлень з'явиться додаткова опція для додавання BBCodes чи ні - за умовчанням встановлено значення Так).
Друге, це додати його вручну.

Ви в замішанні через іншої статті, будь ласка, прочитайте це знову ретельно написано:
"Автоматично позначає повідомлення користувача які встановлюють їхню мову за замовчуванням, крім форуму мову за замовчуванням"

Якщо ви думаєте, що якась частина не ясна, вкажіть це і ми виправимо це, щоб зробити її більш ясно:)

Cybershaolin
15-11-09, 19:57
Це ще один тест на французькою мовою.

Cybershaolin
15-11-09, 20:10
Та свої повідомлення № 1 і № 2 на французькою мовою, але ви сказали, що це система англійською мовою. Thats чому вона не перекладена.

Ahhhhh! Тепер я отримав його голосно і ясно. Тобто частину я не зрозумів. Тепер я змінив свою мову для французів в Usercp і написав іншу тестове повідомлення на французькою мовою. Вона прекрасно працює тут. Дякуємо, що знайшли час, щоб пояснити це мені по-простому.

Але на моєму власному форумі, мій форум мовою по-французьки, я також (опціонально, як ви сказали) встановити мій UserCP по-французьки, і я намагався писати повідомлення арабською та італійською мовами. Результат показав арабською та італійською без перекладу що-небудь. Ось чому я досі не розумію. Він, здається, не працює на моєму форумі.

Крім того, мені кажуть: мова аддон (див. скріншот) для BBCode (виберіть чи ні), коли ми складаємо повідомлення і в Швидка відповідь, а також, це аддон у версії 3.1.2, тому що я до цих пір не оновлювали ще й я його немає в 3.1.1?

vBET
15-11-09, 22:03
Ahhhhh! Тепер я отримав його голосно і ясно. Тобто частину я не зрозумів. Тепер я змінив свою мову для французів в Usercp і написав іншу тестове повідомлення на французькою мовою. Вона прекрасно працює тут. Дякуємо, що знайшли час, щоб пояснити це мені по-простому.

Але на моєму власному форумі, мій форум мовою по-французьки, я також (опціонально, як ви сказали) встановити мій UserCP по-французьки, і я намагався писати повідомлення арабською та італійською мовами. Результат показав арабською та італійською без перекладу що-небудь. Ось чому я досі не розумію. Він, здається, не працює на моєму форумі.

Крім того, мені кажуть: мова аддон (див. скріншот) для BBCode (виберіть чи ні), коли ми складаємо повідомлення і в Швидка відповідь, а також, це аддон у версії 3.1.2, тому що я до цих пір не оновлювали ще й я його немає в 3.1.1?

Це все працює так як він призначений. Це значить - мода додадуть Lang BBCode тільки тоді, коли ви встановили користувачеві мову за замовчуванням і тільки на цій мові. Якщо він не підходить, ви можете просто сказати, щоб не додавати його в редакторі.

На всіх інших випадках ви повинні додати мову BBCode вручну. Таким чином, ви писали повідомлення в двох інших мовах, і ви говорите, що ті, мода на французькій мові, але ті не є і тому ті не були переведені.

Переклад повідомлень написані іншою мовою, відбудеться тільки тоді, коли мова BBCode додається. В іншому випадку Google заплутатися і просто повертає той же текст (це, як ви йдете в французько-англійський перекладач і дати йому текст польською мовою - він буде просто дати вам цей текст назад, бо він не зрозуміє). Тому додавання мову BBCode до повідомлення говорить мода на які перекладач він повинен піти на переклад.

Також зверніть увагу, що варіанти для редакторів додаються тільки якщо користувач встановив його за замовчуванням мову, що форум мови за замовчуванням. В іншому випадку вона не має сенсу, бо це означає, що користувач пише на форумі мову, і немає Мова BBCode додати. Тому, будь ласка, для тесту просто змінити свою мову за замовчуванням, інші, що форум мовою, і ви побачите, що варіанти з'являться у вашому редакторів:)

Cybershaolin
16-11-09, 04:22
Це все працює так як він призначений. Це значить - мода додадуть Lang BBCode тільки тоді, коли ви встановили користувачеві мову за замовчуванням і тільки на цій мові. Якщо він не підходить, ви можете просто сказати, щоб не додавати його в редакторі.

На всіх інших випадках ви повинні додати мову BBCode вручну. Таким чином, ви писали повідомлення в двох інших мовах, і ви говорите, що ті, мода на французькій мові, але ті не є і тому ті не були переведені.

Переклад повідомлень написані іншою мовою, відбудеться тільки тоді, коли мова BBCode додається. В іншому випадку Google заплутатися і просто повертає той же текст (це, як ви йдете в французько-англійський перекладач і дати йому текст польською мовою - він буде просто дати вам цей текст назад, бо він не зрозуміє). Тому додавання мову BBCode до повідомлення говорить мода на які перекладач він повинен піти на переклад.

Також зверніть увагу, що варіанти для редакторів додаються тільки якщо користувач встановив його за замовчуванням мову, що форум мови за замовчуванням. В іншому випадку вона не має сенсу, бо це означає, що користувач пише на форумі мову, і немає Мова BBCode додати. Тому, будь ласка, для тесту просто змінити свою мову за замовчуванням, інші, що форум мовою, і ви побачите, що варіанти з'являться у вашому редакторів:)

ОК, я отримав цю частину теж ... Тільки ще одне питання:

Коли ви сказали, це на пост # 6:

Наведемо приклад:

-Мій форум мовою є французька
-User рідною мовою є іспанська, але не поставив його в Usercp
-Користувач пише повідомлення на іспанській мові

Ось приклад з параметрів вище:

Чи означає це, якщо користувач, який не ставив це рідна мова користувача (нехай говорять, що це іспанська, але на мій форум, форум буде вважати це буде французький оскільки передбачається використовувати форум мови, коли він не встановлений), і що форум мовою в перекладі з французької ...? якщо користувач пише на іспанській мові, ми будемо повинні бачити BBCode з перекладеним текстом французькою мовою. І це все?

Тому що, якщо це не так, і текст на іспанською мовою, не перекладені взагалі в цьому прикладі, це сходить до мого прохання тут: :

Дійсно хороший продукт. Ще раз спасибі за цей хак. :)

Я б потрібна допомога або є прохання зробити. Для нових користувачів на форумі, це нормально, так як вони мають поле для вибору за замовчуванням мову, але для всіх існуючих користувачів, немає ніякого значення, встановленого, він просто ставить "Не встановлено". Не могли б ви дати мені запит для виконання того, щоб автоматично розміщуються мови за замовчуванням замість "Не встановлено" (в моєму випадку це французький для значення за замовчуванням)? Це тому, що навіть якщо ви поставите теми на форумі казав, щоб користувачі піти змінити свої дані, багато з них не буде читати цю тему.

Було б добре, якщо я можу змінити це автоматично для мого існуючих користувачів.

Дякуємо.

Ви не повинні встановити мову за замовчуванням для користувачів. Якщо жодна мова за замовчуванням встановлений, то vBET припускає, що воно таке ж, як форум мовою і не вживати ніяких дій при отриманні нових повідомлень приходять (викликають ті на форумі мовою):)

Ви розумієте, про що я? Якщо це неможливо зробити це за запитом, принаймні, не повинно бути опції в AdminCP для адміністраторів, які хотіли б змінити конкретний мова користувачеві потрібну мову ...

vBET
16-11-09, 10:50
Thats правильно. Вона працює таким чином.

Так якщо ви хочете додати можливість вказати мову користувача по замовчуванню на панелі адміністратора - правильно? :)

Cybershaolin
16-11-09, 15:26
Thats правильно. Вона працює таким чином.

Мій останній пост був трохи довшим, вибачте. У Вашу цитату вище, це ваша відповідь на моє питання, я запитав, тут:

Приклад:

-Мій форум мовою є французька
-User рідною мовою є іспанська, але користувач не поставив його в Usercp
-Користувач пише повідомлення на іспанській мові
Результат-повідомлення на форумі буде французькою мовою з BBCode вставлені?

Зокрема, це відповісти на ваші на останнє питання?

Так якщо ви хочете додати можливість вказати мову користувача по замовчуванню на панелі адміністратора - правильно? :)

Так, це було б здорово. Крім того, було б непогано додати мови за замовчуванням, вибраний користувачем показується в свою сторінку профілю користувача, коли ми йдемо перевірити свої сторінки. Це буде також великий аддон для того, щоб адміністратор, щоб дізнатися про обраний мовою користувача.

vBET
16-11-09, 18:46
Мій останній пост був трохи довшим, вибачте. У Вашу цитату вище, це ваша відповідь на моє питання, я запитав, тут:

Зокрема, це відповісти на ваші на останнє питання?

Немає. Зверніть увагу, що мода завжди зберігає оригінальний текст (насправді, як пост вміст зберігається тільки в оригінальному тексті). Так що в цьому сценарії повідомлення залишиться в оригіналі (як завжди) і BBCode не будуть додані автоматично, тому що користувач не ставив мову за замовчуванням. Так що в кінці кінців, не будуть переводитися, так як на іншій мові, і він каже, що у форумі мову за замовчуванням.
Я додам до списку TODO автоматично розпізнавати мову (буде налаштованим, оскільки це матиме вплив на продуктивність і не всі будете мати потребу в цьому).

Так, це було б здорово. Крім того, було б непогано додати мови за замовчуванням, вибраний користувачем показується в свою сторінку профілю користувача, коли ми йдемо перевірити свої сторінки. Це буде також великий аддон для того, щоб адміністратор, щоб дізнатися про обраний мовою користувача.

Ok. Написано в список TODO:
- Дозвольте поставити мову користувача за замовчуванням з панелі адміністратора
- Показати користувачем мову за замовчуванням в країнах-членах інформації.
- Автоматично визнати реальне повідомлення зауваження, якщо Google дозволяє зробити це, CURL (настроюється + електронну пошту повідомлення адміністратору, щоб перевірити це у випадку, якщо Google помилитися).

Хіба це добре? :)

Cybershaolin
17-11-09, 03:29
Немає. Зверніть увагу, що мода завжди зберігає оригінальний текст (насправді, як пост вміст зберігається тільки в оригінальному тексті). Так що в цьому сценарії повідомлення залишиться в оригіналі (як завжди) і BBCode не будуть додані автоматично, тому що користувач не ставив мову за замовчуванням. Так що в кінці кінців, не будуть переводитися, так як на іншій мові, і він каже, що у форумі мову за замовчуванням.
Я додам до списку TODO автоматично розпізнавати мову (буде налаштованим, оскільки це матиме вплив на продуктивність і не всі будете мати потребу в цьому).

Це логічно і випливає те, що я експериментував. Ось чому я просив спеціально для всіх існуючих користувачів на моєму форумі, перед встановленням цього хака. Це не має ніякого реального впливу на нових користувачів при реєстрації на форумі, оскільки вони повинні вибрати мову за замовчуванням в процесі реєстрації, але вона має деякий вплив для старих користувачів, які не обрали ні мову за замовчуванням. Якщо ці користувачі пише на своїй рідній мові, і відрізняється від мови форуму (без вибравши свою мову за замовчуванням, який в даному випадку буде залишатися такою ж, як мова форуму за замовчуванням) нічого не буде переводитися (якщо вони не додавати BBCode вручну, але вони повинні знати про те, що ...). Це щось сказати все мої старі користувачі піти і встановити їх мови за промовчанням або додати BBCode вручну, але щось інше припускаючи, що вони будуть.

Це очистило моє запитання. Спасибі за те, пояснив, що. Так, це було б здорово, якщо всі можуть бути виявлені автоматично. Ви впевнені, що цього можна досягти?

Ok. Написано в список TODO:
- Дозвольте поставити мову користувача за замовчуванням з панелі адміністратора
- Показати користувачем мову за замовчуванням в країнах-членах інформації.
- Автоматично визнати реальне повідомлення зауваження, якщо Google дозволяє зробити це, CURL (настроюється + електронну пошту повідомлення адміністратору, щоб перевірити це у випадку, якщо Google помилитися).

Хіба це добре? :)
Це звучить чудово. Це допомогло б багато. (Принаймні для мене). :)

vBET
17-11-09, 13:32
IThis очистили моє запитання. Спасибі за те, пояснив, що. Так, це було б здорово, якщо всі можуть бути виявлені автоматично. Ви впевнені, що цього можна досягти?

Ні:) Я не впевнений, - я просто маю на увазі, що Google може розпізнати мову, але я не перевіряв ще робить ця функціональність доступна за CURL API. Крім того, я не знаю, як він буде вести себе для дійсно коротких повідомлень. Або що, якщо Google не буде точно. Або, як мода повинна вести себе, якщо користувач встановив мови за замовчуванням, але Google говорить, що це якимось іншим мовою (я думаю, це буде конфігурується: довіра користувачів, довіра Google + відправити повідомлення по електронній пошті кожен раз, коли це станеться). Так що це трохи проблемою тут, але нам це подобається: D

Cybershaolin
18-11-09, 05:18
В усякому разі, багато з цих проблем або допиту б очистили від impementation цього тут: :)

Так, може, це було б гарною ідеєю, щоб не робить речі більш складними і залишитися з фактичними спосіб роботи, але це все ще залежить від вас, щоб йти вперед чи ні ...

vBET
20-11-09, 01:34
OK - тепер я знаю, що можна визнати мови CURL. Крім того, що Google робить помилки, але такий добрий, що говорить, що впевнений, що він про його вгадати (0 - зовсім немає, 1 - 100%, все, що між - Ви знаєте, що).

Так що в цей момент моя пропозиція для цієї функції, щоб зробити його налаштовується за допомогою опції:
- Завжди довіряти користувача (краще для продуктивності - Google не запитав, коли нове повідомлення йде, всі інші варіанти, запитаєте Google про реальний мовою)
- Завжди довіряти Google (Google результат завжди використовується як справжній мова - не добре для коротких повідомлень)
- Довіра користувачів, але запитайте Google (в такому випадку, коли Є відмінності між тим, що користувач знаки й те, що Google каже адміністратор отримає лист про нього)
- Довіра Google, коли результат є гідним довіри (ще один параметр покаже, наскільки впевнений, Google повинен бути використовувати його результат - тобто 0,3)

І ще одна річ - Google не буде запропоновано, якщо користувач в будь-якому місці набору повідомлень мову BBCode вручну.

Що ви думаєте про це? :)

Cybershaolin
20-11-09, 02:28
Хороша ідея. :)

vBET
21-11-09, 16:00
ОК, вона реалізується і буде включена в vBET 3.2.0 (так, ми планував 3.1.3, але там занадто багато змін, так що це буде 3.2.0).

Ви можете перевірити це тут. У цьому форумі насправді має обрана стратегія вірити Google, коли результати не менше 10% впевнений.

Так що насолоджуйтесь:)

vBET
21-11-09, 16:14
Наприклад, це повідомлення не було зазначено мені, що він є польська мова. Або вручну або за допомогою установки мови за замовчуванням. Коротше - я брехав, стверджуючи, що vBET повідомлення англійською мовою, але з використанням vBET визначення мови він зрозумів, що повідомлення тільки англійською мовою на польській мові і відзначив це правильно:)

Cybershaolin
21-11-09, 16:22
Велика робота. :) У вас є дата релізу в голову? Мені дуже потрібна нова версія ...

vBET
21-11-09, 17:54
Велика робота. :) У вас є дата релізу в голову? Мені дуже потрібна нова версія ...

Та у нас є - сьогодні:) Ми раді надати швидко, що потрібно нашим клієнтам:)

Виробництво вже йде. Все це займе до 2 годин. Нам потрібно також проводимо додати для інтеграції VBA Dyna для підтримки мови виявлення там же:)

Cybershaolin
21-11-09, 20:33
Ось це так! Спасибо большое! Відмінний сервіс! :)

vBET
22-11-09, 17:47
ОК, вона реалізується і буде включена в vBET 3.2.0 (так, ми планував 3.1.3, але там занадто багато змін, так що це буде 3.2.0).

Ви можете перевірити це тут. У цьому форумі насправді має обрана стратегія вірити Google, коли результати не менше 10% впевнений.

Так що насолоджуйтесь:)
Це всього лише тест, який перевіряє, чи є визначення мови добре працює з лапками, спрямованих на нових лініях.

Cybershaolin
22-11-09, 18:51
OK - тепер я знаю, що можна визнати мови CURL. Крім того, що Google робить помилки, але такий добрий, що говорить, що впевнений, що він про його вгадати (0 - зовсім немає, 1 - 100%, все, що між - Ви знаєте, що).

Так що в цей момент моя пропозиція для цієї функції, щоб зробити його налаштовується за допомогою опції:
- Завжди довіряти користувача (краще для продуктивності - Google не запитав, коли нове повідомлення йде, всі інші варіанти, запитаєте Google про реальний мовою)
- Завжди довіряти Google (Google результат завжди використовується як справжній мова - не добре для коротких повідомлень)
- Довіра користувачів, але запитайте Google (в такому випадку, коли Є відмінності між тим, що користувач знаки й те, що Google каже адміністратор отримає лист про нього)
- Довіра Google, коли результат є гідним довіри (ще один параметр покаже, наскільки впевнений, Google повинен бути використовувати його результат - тобто 0,3)

І ще одна річ - Google не буде запропоновано, якщо користувач в будь-якому місці набору повідомлень мову BBCode вручну.

Що ви думаєте про це? :)

В варіантів, запропонованих вище, що буде спосіб вибрати з коли це було зроблено по-старому до здійснення цього?

vBET
22-11-09, 18:57
В варіантів, запропонованих вище, що буде спосіб вибрати з коли це було зроблено по-старому до здійснення цього?

Завжди довіряти користувач - таким чином визнання не проводиться.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1