View Full Version: Test: Ovaj tekst je napisan na francuskom
Cybershaolin
14-11-09, 17:54
Ce texte est en français et écrit JE devrais le voir en Anglais.
Cybershaolin
14-11-09, 17:55
Je répète:
Ce texte est en français et écrit JE devrais le voir en Anglais.
Cybershaolin
14-11-09, 17:56
Zašto još uvijek vidjeti tekst na francuskom gore kad moj forum jezik je postavljen na engleski ovdje na ovom forumu? Ja bi trebao vidjeti tekst na engleskom jeziku s malim zastavicama ne?
Cybershaolin
14-11-09, 18:35
Što se tiče moje pitanje, to je više o znajući ako BBCodes mogu dodati automatski ili ne? Imam problema razumjeti koncept. Primijetio sam u nekom drugom thread da ste govorili da BBCodes se mogu dodati ručno ili automatski. Dakle, automatski ne znači da sam trebao vidjeti malo zastavice u post # 1 i # 2? Ja to ne bi žao i ja sam pročitao svoj post ovdje:
Zašto još uvijek vidjeti tekst na francuskom gore kad moj forum jezik je postavljen na engleski ovdje na ovom forumu? Ja bi trebao vidjeti tekst na engleskom jeziku s malim zastavicama ne?
Budući da nije "reći" da je na francuskom;) Ovdje imate brzo i jednostavno za upotrebu kako to učiniti:
U nekoliko riječi - možete postaviti zadani jezik za Korisnički CP, ili ručno opisati poruku lang BBCode :)
Ako želite možete čak i urediti prethodni poruka i dodavanje BBCode je to, i magija će se dogoditi;)
Što se tiče moje pitanje, to je više o znajući ako BBCodes mogu dodati automatski ili ne? Imam problema razumjeti koncept. Primijetio sam u nekom drugom thread da ste govorili da BBCodes se mogu dodati ručno ili automatski. Dakle, automatski ne znači da sam trebao vidjeti malo zastavice u post # 1 i # 2? Ja to ne bi žao i ja sam pročitao svoj post ovdje:
Lang BBCode je dodan automatski u skladu s korisničkim zadani jezik. Ako nije postavljen ili je isti kao i forum jezik, zatim ništa nije postavljena.
Google je mogućnost da prepoznaju jezik po poruci, ali zbog performansi razloga ne činimo to - i nismo istražiti ovu značajku Google. Ako mislite da bi to moglo biti korisno, onda molimo pisati o tome ovdje Ime novog Foruma - vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/) - uvijek možete dodati kao značajku s mogućnošću isključiti i na:)
Cybershaolin
15-11-09, 07:45
Lang BBCode je dodan automatski u skladu s korisničkim zadani jezik. Ako nije postavljen ili je isti kao i forum jezik, zatim ništa nije postavljena.
Ali to je problem.
OK izgleda, ovdje na svoj forum, moj jezik je postavljen na engleski ... tako da je moj tekst u postu # 1 i # 2 (su se na francuskom) se razlikuje od foruma jezik (u mom userCP). Dakle, zašto je moj tekst još uvijek u francuskom? Kažete li moram dodati BBcode ručno? Onda ako je tako, zašto pričaš BBcode se dodaju automatski?
Ja možda ne razumijem točno, ali sam ići na link na koji ste se odnose i to je način na koji sam ga dobio. Mislio sam, to je uspio automatski, bez potrebe za pisanje BBcode sebe.
Ali to je problem.
OK izgleda, ovdje na svoj forum, moj jezik je postavljen na engleski ... tako da je moj tekst u postu # 1 i # 2 (su se na francuskom) se razlikuje od foruma jezik (u mom userCP). Dakle, zašto je moj tekst još uvijek u francuskom? Kažete li moram dodati BBcode ručno? Onda ako je tako, zašto pričaš BBcode se dodaju automatski?
Ja možda ne razumijem točno, ali sam ići na link na koji ste se odnose i to je način na koji sam ga dobio. Mislio sam, to je uspio automatski, bez potrebe za pisanje BBcode sebe.
Da vaše postove # 1 i # 2 u francuskom, ali vam je rekao da je sustav na engleskom jeziku. Taj je razlog zašto nije preveden.
Imate 2 načina rukovanja porukama na različitim jezicima.
1. postavlja u korisničkim zadani jezik za svoj profil. U tom slučaju vBET će pretpostaviti da je vaše poruke na tom jeziku, te će dodati Lang BBCode automatski. Još uvijek imate mogućnost reći vBET da ne učiniti za pojedinačnu poruku (na svaki urednik za nove poruke pojavit će se dodatne opcije za dodavanje BBCodes ili ne - kao zadani postavljena na Da).
2. je kako bi ga dodali ručno.
Vi ste zbunjeni zbog drugih članka, molimo vas da ga ponovno čitati pažljivo što je pisano:
"Automatski znak poruku korisnika koji je postavio njihove zadani jezik koji nije zadani jezik forum"
Ako mislite da neki dio nije jasan, molimo Vas da ga usmjerite i mi ćemo to ispraviti da bude jasnije:)
Cybershaolin
15-11-09, 19:57
Ovo je još jedan test u francuskom jeziku.
Cybershaolin
15-11-09, 20:10
Da vaše postove # 1 i # 2 u francuskom, ali vam je rekao da je sustav na engleskom jeziku. Taj je razlog zašto nije preveden.
Ahhhhh! Sad sam ga jasno i glasno. To je dio nisam razumjela. Sada sam promijenio jezik za francuski u Usercp i pisao jedan test poruke na francuskom jeziku. Djeluje savršeno ovdje. Hvala za uzimanje vremena da ga mi objasniti na jednostavan način.
No, na svoje forum, moj forum je na francuskom jeziku, i ja (opcija kao što si rekao) postavite svoje UserCP na francuskom, a ja sam pokušao pisati poruke na arapskom i talijanskom jeziku. Rezultat je pokazao na arapskom i talijanskom jeziku bez prevođenja ništa. To je razlog zašto ja još uvijek ne razumijem. Čini se da se ne radi na moj forum.
Također, recite mi: jezik addon (vidi screenshot) za BBCode (odabrati ili ne) kad smo sastaviti poruku i brzi odgovor, kao, je to addon u verziji 3.1.2, jer ja još uvijek nisam nadograditi još i ja nemojte ga imati u 3.1.1?
Ahhhhh! Sad sam ga jasno i glasno. To je dio nisam razumjela. Sada sam promijenio jezik za francuski u Usercp i pisao jedan test poruke na francuskom jeziku. Djeluje savršeno ovdje. Hvala za uzimanje vremena da ga mi objasniti na jednostavan način.
No, na svoje forum, moj forum je na francuskom jeziku, i ja (opcija kao što si rekao) postavite svoje UserCP na francuskom, a ja sam pokušao pisati poruke na arapskom i talijanskom jeziku. Rezultat je pokazao na arapskom i talijanskom jeziku bez prevođenja ništa. To je razlog zašto ja još uvijek ne razumijem. Čini se da se ne radi na moj forum.
Također, recite mi: jezik addon (vidi screenshot) za BBCode (odabrati ili ne) kad smo sastaviti poruku i brzi odgovor, kao, je to addon u verziji 3.1.2, jer ja još uvijek nisam nadograditi još i ja nemojte ga imati u 3.1.1?
Sve djeluje kao da je dizajniran. To znači - MORH će se dodati Lang BBCode samo ako ste postavili jezik korisničkog zadani i samo tom jeziku. Ako to nije prikladno, možete samo reći da ne bi ga dodali u editor.
Na svim drugim slučajevima morate dodati lang BBCode ručno. Tako da je napisao poruku na druga dva jezika i reći mod da su to na francuskom, ali one nisu i to je razlog zašto oni nisu prevedeni.
Prijevod poruke pisane u drugim jezicima će se dogoditi tek kada lang BBCode je dodan. Inače Google dobiti zbunjeni i vraća upravo isti tekst (to je kao da ide u Francuski-Engleski prevoditelj i dati mu tekst u poljskom - on će vam dati samo ovaj tekst leđa, jer on neće razumjeti). Dakle, dodajući Lang BBCode na poruku govori mod na koje prevoditelj je trebao ići za prijevod.
Također imajte na umu da su mogućnosti za urednike dodao samo ako korisnik ima postavljen svoj zadani jezik koji drugi forum zadani jezik. Inače nema smisla jer to znači da korisnik piše na forumu jezik i ne postoji Lang BBCode dodati. Dakle, molim za test samo promijeniti zadani jezik na druge da se forum jezika i vidjet ćete da je opcija će se pojaviti u vašem urednika:)
Cybershaolin
16-11-09, 04:22
Sve djeluje kao da je dizajniran. To znači - MORH će se dodati Lang BBCode samo ako ste postavili jezik korisničkog zadani i samo tom jeziku. Ako to nije prikladno, možete samo reći da ne bi ga dodali u editor.
Na svim drugim slučajevima morate dodati lang BBCode ručno. Tako da je napisao poruku na druga dva jezika i reći mod da su to na francuskom, ali one nisu i to je razlog zašto oni nisu prevedeni.
Prijevod poruke pisane u drugim jezicima će se dogoditi tek kada lang BBCode je dodan. Inače Google dobiti zbunjeni i vraća upravo isti tekst (to je kao da ide u Francuski-Engleski prevoditelj i dati mu tekst u poljskom - on će vam dati samo ovaj tekst leđa, jer on neće razumjeti). Dakle, dodajući Lang BBCode na poruku govori mod na koje prevoditelj je trebao ići za prijevod.
Također imajte na umu da su mogućnosti za urednike dodao samo ako korisnik ima postavljen svoj zadani jezik koji drugi forum zadani jezik. Inače nema smisla jer to znači da korisnik piše na forumu jezik i ne postoji Lang BBCode dodati. Dakle, molim za test samo promijeniti zadani jezik na druge da se forum jezika i vidjet ćete da je opcija će se pojaviti u vašem urednika:)
U redu ja je dobio taj dio previše ... Samo još jedno pitanje:
Kada je to rekao na post # 6:
Dajmo primjer:
-Moj forum jezik je francuski
-Korisnik vlastiti jezik je španjolski, ali nije ga postaviti u Usercp
-Korisnik piše post na španjolskom
Ovdje je primjer iz postavki iznad:
Znači li to da ako korisnik koji nije skup vlastitih korisnika jezik (neka kažu da je španjolski, ali moj forum, forum će se pretpostaviti da će biti francuski jer je trebala koristiti forum jezika kad nije skup) i da forum jezik je francuski ...? ako je korisnik piše u španjolskom, mi ćemo pretpostaviti da vidi BBCode s prevedeni tekst na francuskom. Je li to to?
Jer, ako to nije slučaj, a tekst na španjolskom nije preveden na sve u ovom primjeru, to ide natrag na moj zahtjev ovdje: :
Stvarno lijepo proizvoda. Hvala opet za ovaj hack. :)
Ja bih je potrebna pomoć ili zahtjev za napraviti. Za nove korisnike na forumu, to je u redu jer su polja za odabir zadane jeziku, ali za sve postojeće korisnike, nema vrijednost postavljena, to samo kaže "Ne set". Možete li mi dati upit za izvršiti, kako bi se automatski postaviti zadani jezik umjesto "Nije postavljen" (u mom slučaju to je francuski za zadanu vrijednost)? To je zato što čak i ako ste stavili niti na forumu govori korisnicima da ide mijenjati svoje podatke, mnogi od njih ne će pročitati da nit.
Bilo bi lijepo ako ja mogu promijeniti automatski za moj postojećim korisnicima.
Zahvaljujući.
Ne morate postaviti zadani jezik za svoje korisnike. Ako se ne zadani jezik je postavljen, tada vBET pretpostavlja da je isti kao i forum jeziku i ne preuzimamo nikakvo djelovanje kada nove poruke dolaze (uzrok one su na forumu jezik):)
Razumijete li što mislim? Ako to nije moguće radi po upita, barem, trebala bi postojati opcija u admincp za administratori koji će žele promijeniti određene korisnik jezika na željeni jezik ...
Taj ispravan. Radi na ovaj način.
Dakle, uz pretpostavku da želite dodati mogućnost da postavite jezik korisničkog zadani Admin CP - zar ne? :)
Cybershaolin
16-11-09, 15:26
Taj ispravan. Radi na ovaj način.
Moj zadnji post je malo dug, sorry. U vašem citat gore, je li to odgovor na moje pitanje sam pitao ovdje:
Primjer:
-Moj forum jezik je francuski
-Korisnik vlastiti jezik je španjolski, ali korisnik nije ga postaviti u Usercp
-Korisnik piše post na španjolskom
-Rezultat post na forumu bit će na francuskom s umetnutim BBCode?
Konkretnije, je li to odgovor na zadnje pitanje?
Dakle, uz pretpostavku da želite dodati mogućnost da postavite jezik korisničkog zadani Admin CP - zar ne? :)
Da, to bi bilo sjajno. Također, bilo bi lijepo da biste dodali zadanom jeziku odabranom od strane korisnika prikazuje u njihovu stranicu korisničkom profilu kad idemo provjeriti njihovu stranicu. To će također biti veliki addon kako bi admin kako bi saznali o korisničkom odabranim jezicima.
Moj zadnji post je malo dug, sorry. U vašem citat gore, je li to odgovor na moje pitanje sam pitao ovdje:
Konkretnije, je li to odgovor na zadnje pitanje?
No Imajte na umu da mod uvijek čuva izvorni tekst (u stvari kao post sadržaj je zadržao samo izvorni tekst). Tako je u ovom scenariju nakon će ostati u izvornom (kao i uvijek), a BBCode ne će biti dodan automatski, jer korisnik nije postaviti zadani jezik. Tako je na kraju neće biti prevedena, budući da je u drugim jezikom, a kaže da je na forumu zadani jezik.
Ja ću dodati na popis obveza automatski prepoznati jezik (će biti konfigurabilan, jer će to imati utjecaj na performanse, a ne svatko će trebati ove).
Da, to bi bilo sjajno. Također, bilo bi lijepo da biste dodali zadanom jeziku odabranom od strane korisnika prikazuje u njihovu stranicu korisničkom profilu kad idemo provjeriti njihovu stranicu. To će također biti veliki addon kako bi admin kako bi saznali o korisničkom odabranim jezicima.
Ok. Dodano u TODO listu:
- Dopustite da postavite jezik korisničkog zadani od Admin CP
- Prikaži korisnika zadani jezik u državama info.
- Automatski prepoznati pravi poruku post, ako Google omogućuje da to učinite je Curl (podesiv + e-poštu obavijesti administratora da provjerite u slučaju ako Google napraviti pogrešku).
Je li to u redu? :)
Cybershaolin
17-11-09, 03:29
No Imajte na umu da mod uvijek čuva izvorni tekst (u stvari kao post sadržaj je zadržao samo izvorni tekst). Tako je u ovom scenariju nakon će ostati u izvornom (kao i uvijek), a BBCode ne će biti dodan automatski, jer korisnik nije postaviti zadani jezik. Tako je na kraju neće biti prevedena, budući da je u drugim jezikom, a kaže da je na forumu zadani jezik.
Ja ću dodati na popis obveza automatski prepoznati jezik (će biti konfigurabilan, jer će to imati utjecaj na performanse, a ne svatko će trebati ove).
To je logično i slijedi ono što sam eksperimentirao. To je razlog zašto sam molba posebno za sve postojeće korisnike na moj forum, prije nego što instalirate ovaj hack. To nema stvarni utjecaj na nove korisnike registracije na forumu jer oni moraju odabrati zadani jezik na proces registracije, ali ima neki utjecaj za stare korisnike koji nisu odabrali niti zadani jezik. Ako one korisnike piše na svom jeziku, i razlikuje od foruma jezika (bez odabrali zadani jezik, što u ovom slučaju ostati isti kao zadani jezik forum) ništa neće biti preveden (osim ako su dodali BBCode ručno, ali oni moraju znati o tome ...). To je nešto reći svim svojim starim korisnicima da ide i postaviti svoje zadani jezik ili dodavanje BBCode ručno, ali to je nešto drugo uz pretpostavku da će se.
Ovo nestao na moje pitanje. Hvala za to što je pojasnio da. Da, to bi bilo sjajno, ako sve može biti otkriven automatski. Jeste li sigurni da se to može postići?
Ok. Dodano u TODO listu:
- Dopustite da postavite jezik korisničkog zadani od Admin CP
- Prikaži korisnika zadani jezik u državama info.
- Automatski prepoznati pravi poruku post, ako Google omogućuje da to učinite je Curl (podesiv + e-poštu obavijesti administratora da provjerite u slučaju ako Google napraviti pogrešku).
Je li to u redu? :)
Ovaj zvuk velik. To će pomoći puno. (Barem za mene). :)
IThis nestao na moje pitanje. Hvala za to što je pojasnio da. Da, to bi bilo sjajno, ako sve može biti otkriven automatski. Jeste li sigurni da se to može postići?
Ne:) Ja sam ne siguran - ja samo imati na umu da Google može prepoznati jezik, ali nisam još provjeriti ovo funkcionalnost je dostupna Curl API-ja. Također ne znam kako će se ponašati za stvarno kratke poruke. Ili što ako Google neće biti siguran. Ili kako se mod trebali ponašati ako korisnik ima postavljen defaultni jezik, ali Google kaže da je u nekim drugim jezicima (mislim da će biti konfigurabilan: povjerenje korisnika, povjerenje Google + pošaljite e-mail obavijesti svaki put kad se dogodi). Tako da je malo izazov ovdje, ali mi se sviđa: D
Cybershaolin
18-11-09, 05:18
Bilo kako bilo, mnogi od tih problema ili ispitivanja će biti izbrisani od strane impementation ovog ovdje: :)
Dakle, možda bi bilo dobro da ne bi stvari više komplicirano i ostati sa stvarnim način rada, ali je još uvijek na vama je da ide naprijed ili ne ...
OK - Sada znam da je moguće prepoznati jezik Curl. Također da Google griješi, ali je tako ljubazni da govori o tome kako li je on o svojoj pogoditi (0 - uopće ne, 1 - 100%, sve između - znate što).
Dakle, u ovom trenutku moj prijedlog za ovu značajku je kako bi se konfigurirati s opcijama:
- Uvijek vjeruj korisnika (najbolje za performanse - Google nije pitao kada nova poruka dolazi, sve druge opcije će vas pitati o stvarnim Google jezik)
- Uvijek vjeruj Google (Google rezultat se uvijek koristi kao pravi jezik - nije dobar za kratke poruke)
- Povjerenje korisnika, ali pitajte Google (u tom slučaju, ako postoje razlike između onoga što korisnik maraka, a što je Google govori administrator će dobiti e-mail o tome)
- Povjerenje Google kada je rezultat dostojan povjerenja (drugi parametar će reći kako da Google mora da iskoristi svoj rezultat - odnosno 0,3)
I još nešto - Google neće se tražiti ako korisnik na bilo kojem mjestu poruka skupa Lang BBCode ručno.
Što mislite o tome? :)
Cybershaolin
20-11-09, 02:28
Dobra ideja. :)
U redu je implementiran i bit će uključeni u vBET 3.2.0 (da mi je planiranje 3.1.3, ali postoji previše promjena tako da će biti 3.2.0).
Možete ga testirati ovdje. Ovaj forum je zapravo izabrao strategiju povjerenja Google kada su rezultati najmanje 10% siguran.
Dakle, uživajte:)
Na primjer, ovu poruku nije označena po meni da je poljski. Ručno ili postavljanjem zadani jezik. Ukratko - ja lagao vBET tvrdeći da je poruka na engleskom jeziku, ali koristeći vBET otkrivanja jezika je shvatila da je poruka na engleskom jeziku u poljskom i označena ispravno:)
Cybershaolin
21-11-09, 16:22
Veliki posao. :) Imate li datum izlaska u glavi? Ja stvarno trebate novu verziju ...
Veliki posao. :) Imate li datum izlaska u glavi? Ja stvarno trebate novu verziju ...
Da imamo - danas:) Drago nam je da brzo što naši kupci trebaju:)
Proizvodnja je već u tijeku. To će potrajati do 2 sata. Trebamo Također proizvodimo dodati za VBA Dyna integraciju za podršku jezik otkrivanje i tamo:)
Cybershaolin
21-11-09, 20:33
Wow! Hvala puno! Veliku uslugu! :)
U redu je implementiran i bit će uključeni u vBET 3.2.0 (da mi je planiranje 3.1.3, ali postoji previše promjena tako da će biti 3.2.0).
Možete ga testirati ovdje. Ovaj forum je zapravo izabrao strategiju povjerenja Google kada su rezultati najmanje 10% siguran.
Dakle, uživajte:)
Ovo je samo test koji provjerava da li jezik otkrivanje dobro radi sa citati usmjeren na nove linije.
Cybershaolin
22-11-09, 18:51
OK - Sada znam da je moguće prepoznati jezik Curl. Također da Google griješi, ali je tako ljubazni da govori o tome kako li je on o svojoj pogoditi (0 - uopće ne, 1 - 100%, sve između - znate što).
Dakle, u ovom trenutku moj prijedlog za ovu značajku je kako bi se konfigurirati s opcijama:
- Uvijek vjeruj korisnika (najbolje za performanse - Google nije pitao kada nova poruka dolazi, sve druge opcije će vas pitati o stvarnim Google jezik)
- Uvijek vjeruj Google (Google rezultat se uvijek koristi kao pravi jezik - nije dobar za kratke poruke)
- Povjerenje korisnika, ali pitajte Google (u tom slučaju, ako postoje razlike između onoga što korisnik maraka, a što je Google govori administrator će dobiti e-mail o tome)
- Povjerenje Google kada je rezultat dostojan povjerenja (drugi parametar će reći kako da Google mora da iskoristi svoj rezultat - odnosno 0,3)
I još nešto - Google neće se tražiti ako korisnik na bilo kojem mjestu poruka skupa Lang BBCode ručno.
Što mislite o tome? :)
U mogućnosti predložene gore, što će biti način da odaberete od kada se koristi biti učinjeno na stari način prije provedbe ove?
U mogućnosti predložene gore, što će biti način da odaberete od kada se koristi biti učinjeno na stari način prije provedbe ove?
Uvijek povjerenje korisnika - na taj način priznanje nije napravio.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):