مشاهده نسخه کامل : تست : این متن به زبان فرانسه نوشته شده است
Cybershaolin
14-11-09, 17:54
CE TEXTE EST écrit EN گرینویچ همکاران قیم devrais لو جلسه EN anglais.
Cybershaolin
14-11-09, 17:55
قیم répète :
CE TEXTE EST écrit EN گرینویچ همکاران قیم devrais لو جلسه EN anglais.
Cybershaolin
14-11-09, 17:56
چرا من هنوز متن را به زبان فرانسه بالاتر از زمانی که قرار است زبان انجمن من به انگلیسی در اینجا در این انجمن را ببینید؟ من باید متن را در زبان انگلیسی با پرچم های کوچک بدون بینید؟
Cybershaolin
14-11-09, 18:35
با توجه به سوال من ، آن را بیشتر در مورد دانستن اگر BBCodes می توانند اضافه شوند به صورت خودکار و یا نه؟ مشکل من برای درک مفهوم. من در دیگر موضوع متوجه است که شما می گفتند که BBCodes ها را می توان دستی یا به طور خودکار اضافه شده است. بنابراین ، به طور خودکار به این معنا نیست که من را دیده اند ، پرچم های کمی در پست # 1 و # 2؟ من آن را دریافت متاسفم و من خواندن پست شما در اینجا :
چرا من هنوز متن را به زبان فرانسه بالاتر از زمانی که قرار است زبان انجمن من به انگلیسی در اینجا در این انجمن را ببینید؟ من باید متن را در زبان انگلیسی با پرچم های کوچک بدون بینید؟
از آنجا که شما نه "بگویند :" که آن را به زبان فرانسه است) در اینجا شما باید کتابچه راهنمای سریع و آسان برای انجام این کار :
در چند کلمه -- شما می توانید زبان پیش فرض خود را در CP کاربر تعیین می کنند ، یا به صورت دستی توصیف پیام lang BBCode روشن :)
اگر شما می خواهید شما حتی می توانید پیام های قبلی را ویرایش و اضافه کردن این BBCode در به وجود دارد ، و سحر و جادو اتفاق خواهد افتاد ؛)
با توجه به سوال من ، آن را بیشتر در مورد دانستن اگر BBCodes می توانند اضافه شوند به صورت خودکار و یا نه؟ مشکل من برای درک مفهوم. من در دیگر موضوع متوجه است که شما می گفتند که BBCodes ها را می توان دستی یا به طور خودکار اضافه شده است. بنابراین ، به طور خودکار به این معنا نیست که من را دیده اند ، پرچم های کمی در پست # 1 و # 2؟ من آن را دریافت متاسفم و من خواندن پست شما در اینجا :
لانگ BBCode روشن است به طور خودکار با توجه به زبان پیش فرض کاربر اضافه شده است. اگر آن را تنظیم نشده یا همان زبان انجمن است ، پس هیچ چیزی قرار است.
گوگل امکان به رسمیت شناختن زبان را بر اساس به پیام ، اما به دلیل دلیل عملکرد ما این کار را انجام نمی -- همچنین بررسی این ویژگی را گوگل می پردازد. اگر شما فکر می کنم که می تواند برای شما مفید باشند ، پس نوشتن در مورد آن در اینجا قابلیت درخواست -- اصلی تصدی مترجم (فعال تصدی) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/) -- ما همیشه می توانید از ویژگی های چنین با امکان خاموش و :)
Cybershaolin
15-11-09, 07:45
لانگ BBCode روشن است به طور خودکار با توجه به زبان پیش فرض کاربر اضافه شده است. اگر آن را تنظیم نشده یا همان زبان انجمن است ، پس هیچ چیزی قرار است.
اما این مشکل است.
خوب نگاه کنید ، در اینجا در فروم خود را ، زبان من است به انگلیسی... بنابراین متن من در پست # 1 و # 2 (در فرانسه) از زبان انجمن های مختلف هستند (در دسته جمعی من). بنابراین ، چرا متن من هنوز در فرانسه؟ آیا شما گفت : من برای اضافه کردن دستی کدهای BB؟ سپس اگر آن را به صورت ، چرا شما در مورد کدهای BB اضافه شده به طور خودکار صحبت کردن؟
ممکن است من آن را درک صحیح اما من به لینک شما به آن اشاره و این راهی است که من آن را کردم. من فکر کردم ، این به طور خودکار بدون نیاز به نوشتن کدهای BB خودم اداره می شد.
اما این مشکل است.
خوب نگاه کنید ، در اینجا در فروم خود را ، زبان من است به انگلیسی... بنابراین متن من در پست # 1 و # 2 (در فرانسه) از زبان انجمن های مختلف هستند (در دسته جمعی من). بنابراین ، چرا متن من هنوز در فرانسه؟ آیا شما گفت : من برای اضافه کردن دستی کدهای BB؟ سپس اگر آن را به صورت ، چرا شما در مورد کدهای BB اضافه شده به طور خودکار صحبت کردن؟
ممکن است من آن را درک صحیح اما من به لینک شما به آن اشاره و این راهی است که من آن را کردم. من فکر کردم ، این به طور خودکار بدون نیاز به نوشتن کدهای BB خودم اداره می شد.
پست های خود را # 1 و # 2 در فرانسه هستند ، اما شما به سیستم است که آن را به زبان انگلیسی است گفت :. سلام است و چرا از آن ترجمه نشده است.
شما 2 راه از دست زدن به پیام ها به زبان های مختلف.
1 ایجاد کاربر به زبان پیش فرض خود CP مشخصات خود را. در این مورد فعال تصدی فرض کنیم که پیام های خود را به این زبان هستند و زبان BBCode روشن به طور خودکار اضافه کردن. هنوز هم شما امکان برای گفتن فعال تصدی این کار را برای پیام خاص انجام دهید (در هر ویرایشگر برای پیام های جدید خواهد شد گزینه های اضافی برای اضافه کردن BBCodes یا نه ظاهر می شود -- به عنوان پیش فرض برای بله).
2 است به آن اضافه کنید دستی.
شما به خاطر مقاله دیگر اشتباه گرفته است ، لطفا به خواندن آن دوباره آن نوشته شده است دقت :
"به طور خودکار پیام کاربر که به تعیین زبان پیش فرض آنها به غیر از زبان پیش فرض انجمن علامت گذاری به عنوان"
اگر شما فکر می کنم که برخی از قسمت نامشخص است ، لطفا نقطه آن است و ما آن را درست به آن را روشن تر :.)
Cybershaolin
15-11-09, 19:57
این یکی دیگر از تست در فرانسه است.
Cybershaolin
15-11-09, 20:10
پست های خود را # 1 و # 2 در فرانسه هستند ، اما شما به سیستم است که آن را به زبان انگلیسی است گفت :. سلام است و چرا از آن ترجمه نشده است.
Ahhhhh! حالا من آن را با صدای بلند و روشن است. این قسمت من را درک نمی کنند می باشد. حالا من زبان من برای فرانسه در دسته جمعی تغییر و یکی دیگر از پیام تست به زبان فرانسه نوشت. آثار آن را کاملا. به خاطر صرف وقت برای توضیح آن به من در راه ساده.
اما در فروم خود من ، زبان انجمن من در فرانسه ، من هم (اختیاری به گفته شما) های دسته جمعی من در فرانسه ، و من پیام نوشتن به زبان عربی و ایتالیایی محاکمه. در نتیجه در زبان عربی و ایتالیایی بدون ترجمه هر چیزی نشان داد. این است که چرا من هنوز هم نمی فهمم. به نظر می رسد به کار در فروم من.
همچنین ، به من بگویید : افزونه زبان (عکس صفحه را ببینید) برای BBCode روشن (انتخاب کنید و یا نمی) هنگامی که ما نوشتن یک پیام و در پاسخ سریع نیز است ، این افزونه در نسخه 3.1.2 ، چون من هنوز هم ارتقا نشده است و من لازم آن را در 3.1.1؟
Ahhhhh! حالا من آن را با صدای بلند و روشن است. این قسمت من را درک نمی کنند می باشد. حالا من زبان من برای فرانسه در دسته جمعی تغییر و یکی دیگر از پیام تست به زبان فرانسه نوشت. آثار آن را کاملا. به خاطر صرف وقت برای توضیح آن به من در راه ساده.
اما در فروم خود من ، زبان انجمن من در فرانسه ، من هم (اختیاری به گفته شما) های دسته جمعی من در فرانسه ، و من پیام نوشتن به زبان عربی و ایتالیایی محاکمه. در نتیجه در زبان عربی و ایتالیایی بدون ترجمه هر چیزی نشان داد. این است که چرا من هنوز هم نمی فهمم. به نظر می رسد به کار در فروم من.
همچنین ، به من بگویید : افزونه زبان (عکس صفحه را ببینید) برای BBCode روشن (انتخاب کنید و یا نمی) هنگامی که ما نوشتن یک پیام و در پاسخ سریع نیز است ، این افزونه در نسخه 3.1.2 ، چون من هنوز هم ارتقا نشده است و من لازم آن را در 3.1.1؟
این همه کار می کند آن را به عنوان طراحی شده است. این بدان معنی است -- وزارت دفاع لنگ BBCode روشن را فقط زمانی که شما تعیین کرده اند زبان پیش فرض کاربر و تنها این زبان اضافه کنید. اگر مناسب است ، شما فقط می توانید آن را در ویرایشگر اضافه کنید بگویید.
در تمام موارد دیگر ، شما باید برای اضافه کردن زبان BBCode روشن دستی. بنابراین شما پیام را به دو زبان دیگر نوشت و به شما بگویم وزارت دفاع که کسانی که در فرانسه هستند ، ولی برای کسانی که هستند و نه است که چرا کسانی که ترجمه نشده بود.
ترجمه پیام نوشته شده به زبان های دیگر تنها اتفاق خواهد افتاد هنگامی که لنگ BBCode روشن اضافه شده است. در غیر این صورت گوگل اشتباه گرفته و بازده فقط متن همزمان (آن است که مثل شما به انگلیسی ترجمه فرانسه بروید و او را متن به زبان های لهستانی -- او فقط به شما این متن را به عقب ، چرا که او آن را درک نمی کنند). بنابراین اضافه کردن زبان BBCode روشن به پیام وزارت دفاع می گوید که ترجمه او باید برای ترجمه است.
همچنین توجه داشته باشید که گزینه هایی برای سردبیران ها اضافه می شوند تنها در صورتی کاربر تنظیم زبان پیش فرض دیگری که انجمن زبان پیش فرض خود لطفا. در غیر این صورت آن را بی معنا است زیرا به این معنی که کاربر می نویسد در انجمن زبان و بدون لنگ BBCode روشن برای اضافه کردن وجود دارد. بنابراین برای آزمون فقط تغییر زبان پیش فرض خود را به انجمن زبان دیگر که و خواهید دید که گزینه های در سردبیران شما ظاهر می شود لطفا :)
Cybershaolin
16-11-09, 04:22
این همه کار می کند آن را به عنوان طراحی شده است. این بدان معنی است -- وزارت دفاع لنگ BBCode روشن را فقط زمانی که شما تعیین کرده اند زبان پیش فرض کاربر و تنها این زبان اضافه کنید. اگر مناسب است ، شما فقط می توانید آن را در ویرایشگر اضافه کنید بگویید.
در تمام موارد دیگر ، شما باید برای اضافه کردن زبان BBCode روشن دستی. بنابراین شما پیام را به دو زبان دیگر نوشت و به شما بگویم وزارت دفاع که کسانی که در فرانسه هستند ، ولی برای کسانی که هستند و نه است که چرا کسانی که ترجمه نشده بود.
ترجمه پیام نوشته شده به زبان های دیگر تنها اتفاق خواهد افتاد هنگامی که لنگ BBCode روشن اضافه شده است. در غیر این صورت گوگل اشتباه گرفته و بازده فقط متن همزمان (آن است که مثل شما به انگلیسی ترجمه فرانسه بروید و او را متن به زبان های لهستانی -- او فقط به شما این متن را به عقب ، چرا که او آن را درک نمی کنند). بنابراین اضافه کردن زبان BBCode روشن به پیام وزارت دفاع می گوید که ترجمه او باید برای ترجمه است.
همچنین توجه داشته باشید که گزینه هایی برای سردبیران ها اضافه می شوند تنها در صورتی کاربر تنظیم زبان پیش فرض دیگری که انجمن زبان پیش فرض خود لطفا. در غیر این صورت آن را بی معنا است زیرا به این معنی که کاربر می نویسد در انجمن زبان و بدون لنگ BBCode روشن برای اضافه کردن وجود دارد. بنابراین برای آزمون فقط تغییر زبان پیش فرض خود را به انجمن زبان دیگر که و خواهید دید که گزینه های در سردبیران شما ظاهر می شود لطفا :)
OK کردم که بخشی بیش از حد... فقط یک بیشتر سوال :
هنگامی که شما گفت که این پست در # 6 :
اجازه دهید به عنوان مثال :
من زبان انجمن فرانسوی است
کاربر به زبان خودتان اسپانیایی است ، اما آن را در دسته جمعی
کاربر می نویسد یک پست به زبان اسپانیایی
در اینجا به عنوان مثال از تنظیمات فوق :
آیا که معنی اگر کاربر که آیا مجموعه نه است زبان کاربر خود را (می گویند آن را اسپانیایی ، اما در انجمن من ، به انجمن خواهد شد فرض را بر آن خواهد شد می شود فرانسه از آن است که قرار به استفاده از زبان انجمن زمانی که آن را تعیین نمی) و که زبان انجمن فرانسوی است...؟ در صورتی که کاربر می نویسد در زبان اسپانیایی ، ما قرار است BBCode روشن با متن ترجمه شده به زبان فرانسه خواهد شد. است که آن را؟
از آنجا که ، اگر این مورد نیست و متن به زبان اسپانیایی ترجمه شده در همه در این مثال ، این برمی گردد به درخواست من : :
واقعا محصول خوب. دوباره برای این هک. :)
من نیاز به کمک و یا درخواست برای انجام. برای کاربران جدید به انجمن ، آن را OK از آنجایی که آنها زمینه را انتخاب کنید زبان پیش فرض خود بلکه برای تمام کاربران موجود است ، مجموعه ارزش وجود دارد ، آن را تنها می گذارد "تنظیم نشده". آیا می توانید پرس و جو به اجرا در نظم به یک زبان پیش فرض به جای "تنظیم نشده" (در مورد من فرانسه مقدار پیش فرض) به صورت خودکار قرار دادن را به من بدهید؟ این است زیرا حتی اگر شما یک موضوع را در انجمن قرار داده گفتن به کاربران برای رفتن به تغییر اطلاعات خود ، بسیاری از آنها خواهد شد که موضوع را نمی خواند.
این امر می تواند خوب است اگر من می توانم این کار به طور خودکار برای کاربران موجود را تغییر دهید.
با تشکر.
شما لازم نیست که زبان پیش فرض برای کاربران شما تنظیم. اگر هیچ کدام از زبان های پیش فرض تعیین شده است ، و سپس فعال تصدی فرض آن است که همان به عنوان زبان انجمن و انجام هیچ اقدام که اگر پیغام یا ارسال جدیدی داشته می آیند (باعث کسانی که در زبان انجمن) :)
آیا متوجه می شوید منظورم چیست؟ اگر این ممکن است انجام آن توسط پرس و جو ، حداقل ، باید گزینه در admincp برای مدیران که مایل به تغییر یک زبان خاص کاربر به زبان مورد نظر وجود دارد...
سلام درست است. این آثار در این راه.
بنابراین با فرض اینکه شما می خواهید برای اضافه کردن امکان تعیین زبان پیش فرض برای کاربر توسط CP مدیریت -- حق؟ :)
Cybershaolin
16-11-09, 15:26
سلام درست است. این آثار در این راه.
آخرین پست من کمی طولانی شد ، ببخشید. در نقل قول خود را در بالا ، این است پاسخ شما به سوال من پرسیدم اینجا :
به عنوان مثال :
من زبان انجمن فرانسوی است
کاربر به زبان خودتان اسپانیایی است اما کاربر آن را در دسته جمعی
کاربر می نویسد یک پست به زبان اسپانیایی
نتیجه پست در انجمن در فرانسه با BBCode روشن قرار داده باشد؟
به طور خاص ، این پاسخ شما به سوال آخر؟
بنابراین با فرض اینکه شما می خواهید برای اضافه کردن امکان تعیین زبان پیش فرض برای کاربر توسط CP مدیریت -- حق؟ :)
بله ، است که بزرگ خواهد بود. همچنین ، این امر می تواند زبان پیش فرض انتخاب شده توسط کاربر نمایش را در صفحه کاربری خود را هنگامی که ما به بررسی صفحه خود اضافه کنید. این نیز یک addon بزرگ برای یک مدیر برای پیدا کردن اطلاعات مربوط به زبان های انتخاب کاربر.
آخرین پست من کمی طولانی شد ، ببخشید. در نقل قول خود را در بالا ، این است پاسخ شما به سوال من پرسیدم اینجا :
به طور خاص ، این پاسخ شما به سوال آخر؟
خیر لطفا توجه داشته باشید که وزارت دفاع همیشه نگه می دارد ، متن اصلی (در واقع به عنوان مطالب پست تنها متن اصلی را نگه داشته است). بنابراین در این پست سناریو در اصلی باقی بماند (مانند همیشه) و BBCode روشن نمی خواهد اضافه شود به طور خودکار ، چرا که کاربر زبان پیش فرض تنظیم شده باشد. بنابراین در پایان آن را نمی شود ترجمه از آن به زبان های دیگر است و آن را می گوید که آن را در زبان به طور پیش فرض انجمن است.
من در لیست TODO اضافه کردن زبان به طور خودکار تشخیص (قابل تغییر به دلیل این تاثیر بر عملکرد و هر کس نمی خواهد این نیاز).
بله ، است که بزرگ خواهد بود. همچنین ، این امر می تواند زبان پیش فرض انتخاب شده توسط کاربر نمایش را در صفحه کاربری خود را هنگامی که ما به بررسی صفحه خود اضافه کنید. این نیز یک addon بزرگ برای یک مدیر برای پیدا کردن اطلاعات مربوط به زبان های انتخاب کاربر.
خوب. اضافه شده در لیست TODO :
-- اجازه به کاربر برای تنظیم زبان پیش فرض از CP مدیریت
-- نمایش کاربر زبان به طور پیش فرض در اطلاعات عضو
-- به صورت خودکار پیام پست های واقعی اگر گوگل اجازه می دهد تا به انجام این کار توسط CURL (قابل تنظیم + ایمیل متوجه به مدیر آن را در مورد بررسی اگر گوگل را اشتباه) تشخیص.
آیا اشکالی ندارد؟ :)
Cybershaolin
17-11-09, 03:29
خیر لطفا توجه داشته باشید که وزارت دفاع همیشه نگه می دارد ، متن اصلی (در واقع به عنوان مطالب پست تنها متن اصلی را نگه داشته است). بنابراین در این پست سناریو در اصلی باقی بماند (مانند همیشه) و BBCode روشن نمی خواهد اضافه شود به طور خودکار ، چرا که کاربر زبان پیش فرض تنظیم شده باشد. بنابراین در پایان آن را نمی شود ترجمه از آن به زبان های دیگر است و آن را می گوید که آن را در زبان به طور پیش فرض انجمن است.
من در لیست TODO اضافه کردن زبان به طور خودکار تشخیص (قابل تغییر به دلیل این تاثیر بر عملکرد و هر کس نمی خواهد این نیاز).
منطقی و آن را به شرح زیر است آنچه من تجربه کرده اند. این است که چرا من به خصوص برای تمام کاربران موجود این تقاضا را در فروم من بود ، قبل از نصب این هک. این هیچ تاثیر واقعی بر روی کاربران جدید با ثبت نام در انجمن از آنجایی که آنها باید زبان پیش فرض را در مراحل ثبت نام را انتخاب کنید ، اما آن را تا به برخی از تاثیر برای کاربران قدیمی که هر زبان پیش فرض را انتخاب کنید. اگر آن دسته از کاربران را در زبان خود را می نویسد ، و متفاوت از زبان انجمن (بدون نیاز انتخاب زبان پیش فرض خود را ، که در این مورد باقی می ماند همان به عنوان زبان پیش فرض در انجمن) چیزی خواهد شد ترجمه (مگر اینکه BBCode در آنها اضافه کردن دستی است ، اما آنها باید در مورد آن...). بدانند. این چیزی است که به همه کاربران قدیمی من بروید و تنظیم زبان پیش فرض خود را و یا اضافه کردن BBCode در دستی است ، اما آن را چیز دیگری فرض آنها خواهد شد.
این پاک از سوال من است. برای داشتن توضیح داد که. بله ، آن را بزرگ خواهد بود اگر همه چیز می تواند به طور خودکار تشخیص داده می شود. آیا شما مطمئن هستید که این را می توان به دست آورد؟
خوب. اضافه شده در لیست TODO :
-- اجازه به کاربر برای تنظیم زبان پیش فرض از CP مدیریت
-- نمایش کاربر زبان به طور پیش فرض در اطلاعات عضو
-- به صورت خودکار پیام پست های واقعی اگر گوگل اجازه می دهد تا به انجام این کار توسط CURL (قابل تنظیم + ایمیل متوجه به مدیر آن را در مورد بررسی اگر گوگل را اشتباه) تشخیص.
آیا اشکالی ندارد؟ :)
این صدای عالی. این که مقدار زیادی کمک کند. (حداقل برای من). :)
IThis پاک از سوال من است. برای داشتن توضیح داد که. بله ، آن را بزرگ خواهد بود اگر همه چیز می تواند به طور خودکار تشخیص داده می شود. آیا شما مطمئن هستید که این را می توان به دست آورد؟
:) من مطمئن نیستم -- من فقط در ذهن دارند که گوگل می تواند به رسمیت شناختن زبان ، اما من چک نیست هنوز این قابلیت توسط CURL API در دسترس است. همچنین من نمی دانم چگونه آن را برای پیام های کوتاه واقعا رفتار کنند. یا چه اگر گوگل خواهد شد مطمئن باشید. یا چگونه وزارت دفاع باید رفتار کند ، اگر کاربر زبان پیش فرض را تعیین کرده است ، اما گوگل می گوید که آن را در برخی از زبان دیگر است (من فکر می کنم آن را قابل تغییر : کاربر اعتماد ، اعتماد گوگل + ارسال هشدار از طریق ایمیل در هر زمانی که آن اتفاق می افتد). بنابراین یک چالش کمی اینجا را کلیک کنید اما ما آن را دوست دارم : D
Cybershaolin
18-11-09, 05:18
به هر حال ، بسیاری از این مشکلات یا زیر سوال خواهد بود که توسط impementation از این پاکسازی در اینجا : :)
بنابراین ، شاید این امر می تواند ایده خوبی را به چیزهای پیچیده تر است و با راه واقعی از کار باقی می ماند ، اما هنوز تا شما به جلو یا نه...
OK -- من می دانم که ممکن است به رسمیت شناختن زبان توسط CURL است. همچنین که گوگل اشتباه می کند ، اما خیلی مهربان که می گوید چگونه مطمئن شوید که او در مورد حدس خود را (0 -- در تمام نیست ، 1 -- 100 ٪ ، همه چیز بین -- می دانید چه) است.
بنابراین در این لحظه پیشنهاد من برای این ویژگی است که آن را با گزینه های قابل تنظیم :
-- همیشه اعتماد کاربر (برای عملکرد -- گوگل خواسته شده است که پیغام جدید در حال آمدن است ، همه گزینه های دیگر گوگل در مورد زبان واقعی بپرسید)
-- همیشه اعتماد گوگل (نتیجه گوگل همیشه به عنوان زبان واقعی استفاده می شود -- برای پیام کوتاه خوب نیست)
-- کاربر تراست اما بپرسید گوگل (در صورتی که چنین اگر تفاوت بین آنچه کاربر علائم و آنچه گوگل گفتن مدیر ایمیل در مورد آن وجود دارد)
-- تراست گوگل وقتی که نتیجه این است شایسته اعتماد (یکی دیگر از پارامتر نشان خواهد داد که چگونه مطمئن گوگل باید به استفاده از نتیجه اش را -- به عنوان مثال 0.3)
و یک چیز بیشتر -- گوگل خواهد شد نمی پرسید که آیا کاربر در هر مکان از پیام ، مجموعه ای لانگ BBCode روشن دستی.
چه چیزی شما را در این باره فکر می کنم؟ :)
Cybershaolin
20-11-09, 02:28
ایده خوبی است. :)
OK آن را اجرا خواهد شد و در فعال تصدی 3.2.0 (بله ما برنامه ریزی 3.1.3 ، اما تغییرات بیش از حد وجود دارد ، بنابراین آن را می شود 3.2.0).
شما می توانید آن را اینجا تست کنید. این انجمن در واقع استراتژی برای گوگل اعتماد انتخاب شده که نتایج به دست آمده حداقل 10 ٪ مطمئن است.
پس لذت ببرید :)
به عنوان مثال ، این پیام را با من نمی شد مشخص شده است که او لهستانی. در هر دو صورت دستی و یا با تنظیم زبان پیش فرض. به طور خلاصه -- من دروغ گفته به فعال تصدی این ادعا که این پیام به زبان انگلیسی است ، اما با استفاده از زبان تشخیص فعال تصدی او متوجه شد که این پیام به زبان انگلیسی به زبان های لهستانی و تنها آن را به درستی مشخص شده :)
Cybershaolin
21-11-09, 16:22
کار بزرگ. :) آیا شما تاریخ انتشار را در سر؟ من واقعا نیاز به نسخه جدید...
کار بزرگ. :) آیا شما تاریخ انتشار را در سر؟ من واقعا نیاز به نسخه جدید...
بله ما -- امروز :) ما خوشحالیم برای دادن سریع مشتریان خود نیاز به :)
تولید در حال حاضر در حال پیشرفت است. این طول خواهد کشید تا به 2 ساعت. ما نیاز به تولید اضافه خود را برای ادغام DYNA VBA تشخیص زبان برای پشتیبانی نیز وجود دارد :)
Cybershaolin
21-11-09, 20:33
وای! با تشکر بسیار! خدمات! :)
OK آن را اجرا خواهد شد و در فعال تصدی 3.2.0 (بله ما برنامه ریزی 3.1.3 ، اما تغییرات بیش از حد وجود دارد ، بنابراین آن را می شود 3.2.0).
شما می توانید آن را اینجا تست کنید. این انجمن در واقع استراتژی برای گوگل اعتماد انتخاب شده که نتایج به دست آمده حداقل 10 ٪ مطمئن است.
پس لذت ببرید :)
این فقط یک تست است که چک کند که آیا تشخیص زبان آثار به خوبی با نقل قول با هدف خط جدید است.
Cybershaolin
22-11-09, 18:51
OK -- من می دانم که ممکن است به رسمیت شناختن زبان توسط CURL است. همچنین که گوگل اشتباه می کند ، اما خیلی مهربان که می گوید چگونه مطمئن شوید که او در مورد حدس خود را (0 -- در تمام نیست ، 1 -- 100 ٪ ، همه چیز بین -- می دانید چه) است.
بنابراین در این لحظه پیشنهاد من برای این ویژگی است که آن را با گزینه های قابل تنظیم :
-- همیشه اعتماد کاربر (برای عملکرد -- گوگل خواسته شده است که پیغام جدید در حال آمدن است ، همه گزینه های دیگر گوگل در مورد زبان واقعی بپرسید)
-- همیشه اعتماد گوگل (نتیجه گوگل همیشه به عنوان زبان واقعی استفاده می شود -- برای پیام کوتاه خوب نیست)
-- کاربر تراست اما بپرسید گوگل (در صورتی که چنین اگر تفاوت بین آنچه کاربر علائم و آنچه گوگل گفتن مدیر ایمیل در مورد آن وجود دارد)
-- تراست گوگل وقتی که نتیجه این است شایسته اعتماد (یکی دیگر از پارامتر نشان خواهد داد که چگونه مطمئن گوگل باید به استفاده از نتیجه اش را -- به عنوان مثال 0.3)
و یک چیز بیشتر -- گوگل خواهد شد نمی پرسید که آیا کاربر در هر مکان از پیام ، مجموعه ای لانگ BBCode روشن دستی.
چه چیزی شما را در این باره فکر می کنم؟ :)
در گزینه های پیشنهاد شده در بالا ، راه را برای انتخاب از زمانی که آن را مورد استفاده قرار گیرد که باید انجام شود راه های قدیمی قبل از اجرای این چه خواهد بود؟
در گزینه های پیشنهاد شده در بالا ، راه را برای انتخاب از زمانی که آن را مورد استفاده قرار گیرد که باید انجام شود راه های قدیمی قبل از اجرای این چه خواهد بود؟
همیشه اعتماد کاربر -- این شناخت راه ساخته شده است.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):