PDA

Zobraziť plnú verziu: Test: Tento text je písaný vo francúzštine

Cybershaolin
14-11-09, 17:54
Ce est écrit texte en français et le JE devrais voir en Anglais.

Cybershaolin
14-11-09, 17:55
JE Repete:

Ce est écrit texte en français et le JE devrais voir en Anglais.

Cybershaolin
14-11-09, 17:56
Prečo sa mi stále zobrazuje text vo francúzštine, keď je nad moje forum jazyk nastavená angličtina tu na tomto fóre? Mal by som vidieť text v anglickom jazyku s vlajočky nie?

Cybershaolin
14-11-09, 18:35
Pokiaľ ide o môj dotaz, je to skôr o tom vedieť, pokiaľ BB kódy môžu byť pridané automaticky, alebo nie? Mám problémy pochopiť podstatu. Všimol som si v inom vlákne, že ste hovorili, že BB kódy je možné pridať ručne alebo automaticky. Takže, automaticky neznamená, že by som mal vidieť tie malé vlajočky na príspevok # 1 a # 2? Nemyslím si to ľúto, a som si prečítal Váš príspevok tu:

vBET
14-11-09, 23:45
Prečo sa mi stále zobrazuje text vo francúzštine, keď je nad moje forum jazyk nastavená angličtina tu na tomto fóre? Mal by som vidieť text v anglickom jazyku s vlajočky nie?

Pretože ste si "povie", že je v francúzsky:) Tu máte rýchly a jednoduchý návod, ako to urobiť:
V niekoľkých málo slov - môžete nastaviť predvolený jazyk v užívateľskej CP, alebo ručne popísať správu lang BBCode :)

Ak chcete, môžete dokonca aj upravovať svoje predchádzajúce správy a pridá sa to BBCode, a kúzlo sa stane;)

vBET
14-11-09, 23:50
Pokiaľ ide o môj dotaz, je to skôr o tom vedieť, pokiaľ BB kódy môžu byť pridané automaticky, alebo nie? Mám problémy pochopiť podstatu. Všimol som si v inom vlákne, že ste hovorili, že BB kódy je možné pridať ručne alebo automaticky. Takže, automaticky neznamená, že by som mal vidieť tie malé vlajočky na príspevok # 1 a # 2? Nemyslím si to ľúto, a som si prečítal Váš príspevok tu:

lang BBCode je pridaný automaticky, v závislosti na užívateľovi predvolený jazyk. Ak nie je nastavená, alebo je rovnaký ako fórum jazyk, potom nič nie je nastavený.

Google má možnosť spoznať jazyk podľa správ, ale vzhľadom k výkonu dôvod, nemáme to - tiež sme nemali skúmať túto funkciu Google. Ak si myslíte, že by mohla pomôcť, potom prosím napíšte o tom tu tieto požiadavky - Erotika Enterprise Translator (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/) - vždy môžeme pridať tieto funkcie s možnosťou vypnúť a:)

Cybershaolin
15-11-09, 07:45
lang BBCode je pridaný automaticky, v závislosti na užívateľovi predvolený jazyk. Ak nie je nastavená, alebo je rovnaký ako fórum jazyk, potom nič nie je nastavený.

Ale to je problém.

OK Hej, tu na svoje vlastné fórum, je môj jazyk nastavená angličtina ... takže môj text príspevky # 1 a # 2 (sú vo francúzštine), sú iné, než na fóre jazyka (v mojom userCP). Takže, prečo je môj text stále vo francúzštine? Hovoríte, že musím pridať BBcode ručne? Potom, ak je to tak, prečo hovoríš BBcode pridávané automaticky?

Ja by som to pochopil správne, ale ja som ísť na odkaz máte na mysli a to je tak, ako som si to. Myslel som si, to bolo riadené automaticky, bez nutnosti písať BBcode sám.

vBET
15-11-09, 14:13
Ale to je problém.

OK Hej, tu na svoje vlastné fórum, je môj jazyk nastavená angličtina ... takže môj text príspevky # 1 a # 2 (sú vo francúzštine), sú iné, než na fóre jazyka (v mojom userCP). Takže, prečo je môj text stále vo francúzštine? Hovoríte, že musím pridať BBcode ručne? Potom, ak je to tak, prečo hovoríš BBcode pridávané automaticky?

Ja by som to pochopil správne, ale ja som ísť na odkaz máte na mysli a to je tak, ako som si to. Myslel som si, to bolo riadené automaticky, bez nutnosti písať BBcode sám.

Áno, svoje príspevky # 1 a # 2 vo francúzštine, ale povedal, že systém je v angličtine. To je preto, že nie je preložené.

Máte 2 spôsoby spracovania správ v rôznych jazykoch.
Prvá je v predvolenom nastavení používateľa CP jazyk pre váš profil. V tomto prípade vBET sa predpokladať, že správy sú v tomto jazyku a pridá lang BBCode automaticky. Stále máte možnosť povedať vBET sa to urobiť pre konkrétnu správu (na každom editora pre nové správy sa zobrazí ďalšia možnosť pridať BBCode, alebo nie - ako predvolené nastavený na hodnotu yes).
2. je pridať ručne.

Ste zmätení, pretože iný predmet, prečítajte si prosím starostlivo opäť je napísané:
"Automatické označenie správy pre užívateľov, ktoré stanovujú ich predvolený jazyk ako jazyk Predvolené nastavenie"

Ak si myslíte, že niektorá časť je nejasné, prosím bod, a my sa ju opraviť, aby bolo jasnejšie:)

Cybershaolin
15-11-09, 19:57
Toto je ďalší test vo francúzštine.

Cybershaolin
15-11-09, 20:10
Áno, svoje príspevky # 1 a # 2 vo francúzštine, ale povedal, že systém je v angličtine. To je preto, že nie je preložené.

Ahhhhh! Teraz som to nahlas a zreteľne. To je časť, som nerozumel. Teraz som zmenil jazyk, francúzštinu v Usercp a napísal ďalšiu skúšobnú správu vo francúzštine. Funguje to perfektne tu. Ďakujeme za čas mi to vysvetliť jednoduchým spôsobom.

Ale na vlastné forum, moje forum jazyk je vo francúzštine, aj ja (nepovinné, ak ste říkal) Moje UserCP vo francúzštine, a ja som sa snažil písať správy v arabčine a taliansky. Výsledok ukázal, v arabčine a taliansky bez prekladu nič. To je dôvod, prečo som stále nerozumiem. Zdá sa, že nebude pracovať na svojom fóre.

Tiež mi: jazyk addon (pozri screenshot) na BBCode (výber, alebo nie), keď sme sa napísať novú správu a rýchlu odpoveď, rovnako je to addon vo verzii 3.1.2, lebo som ešte nemal upgradovať a napriek tomu som nemajú v 3.1.1?

vBET
15-11-09, 22:03
Ahhhhh! Teraz som to nahlas a zreteľne. To je časť, som nerozumel. Teraz som zmenil jazyk, francúzštinu v Usercp a napísal ďalšiu skúšobnú správu vo francúzštine. Funguje to perfektne tu. Ďakujeme za čas mi to vysvetliť jednoduchým spôsobom.

Ale na vlastné forum, moje forum jazyk je vo francúzštine, aj ja (nepovinné, ak ste říkal) Moje UserCP vo francúzštine, a ja som sa snažil písať správy v arabčine a taliansky. Výsledok ukázal, v arabčine a taliansky bez prekladu nič. To je dôvod, prečo som stále nerozumiem. Zdá sa, že nebude pracovať na svojom fóre.

Tiež mi: jazyk addon (pozri screenshot) na BBCode (výber, alebo nie), keď sme sa napísať novú správu a rýchlu odpoveď, rovnako je to addon vo verzii 3.1.2, lebo som ešte nemal upgradovať a napriek tomu som nemajú v 3.1.1?

Všetko funguje, ako je navrhnutý. To znamená - mod pridá Lang BBCode iba vtedy, ak ste nastavili užívateľské predvolený jazyk a iba tento jazyk. Pokiaľ nie je vhodné, stačí povedať, aby ju pridať do editora.

Na všetkých ostatných prípadoch je nutné pridať lang BBCode ručne. Takže ste písal správy, v dvoch ďalších jazykoch, a poviete, že sú to mod vo francúzštine, ale tie nie sú, a preto boli tie, ktoré nie sú preložené.

Preklad správy písané v inom jazyku, dôjde iba vtedy, keď je pridaný lang BBCode. Inak Google sa zmiasť a vracia sa len rovnaký text (je to ako idete do francúzsko-anglický prekladateľ a dať mu v poľskom texte - bude práve vám tento text späť, pretože on nebude rozumieť). Takže pridávanie lang BBCode k správe hovorí, mod, ktoré prekladateľ by mal ísť na preklad.

Tiež prosím, na vedomie, že možnosti pre editorov sú pridané len vtedy, ak má používateľ nastavený svoj predvolený jazyk, ktorý fóra predvolený jazyk. Inak to nemá zmysel, pretože to znamená, že užívateľ píše vo fóre jazyku a nie je lang BBCode pridať. Takže prosím, len na testovacie zmeniť predvolený jazyk na iné forum, že jazyk a uvidíte, že voľby sa objaví vo vašom redakcie:)

Cybershaolin
16-11-09, 04:22
Všetko funguje, ako je navrhnutý. To znamená - mod pridá Lang BBCode iba vtedy, ak ste nastavili užívateľské predvolený jazyk a iba tento jazyk. Pokiaľ nie je vhodné, stačí povedať, aby ju pridať do editora.

Na všetkých ostatných prípadoch je nutné pridať lang BBCode ručne. Takže ste písal správy, v dvoch ďalších jazykoch, a poviete, že sú to mod vo francúzštine, ale tie nie sú, a preto boli tie, ktoré nie sú preložené.

Preklad správy písané v inom jazyku, dôjde iba vtedy, keď je pridaný lang BBCode. Inak Google sa zmiasť a vracia sa len rovnaký text (je to ako idete do francúzsko-anglický prekladateľ a dať mu v poľskom texte - bude práve vám tento text späť, pretože on nebude rozumieť). Takže pridávanie lang BBCode k správe hovorí, mod, ktoré prekladateľ by mal ísť na preklad.

Tiež prosím, na vedomie, že možnosti pre editorov sú pridané len vtedy, ak má používateľ nastavený svoj predvolený jazyk, ktorý fóra predvolený jazyk. Inak to nemá zmysel, pretože to znamená, že užívateľ píše vo fóre jazyku a nie je lang BBCode pridať. Takže prosím, len na testovacie zmeniť predvolený jazyk na iné forum, že jazyk a uvidíte, že voľby sa objaví vo vašom redakcie:)

OK som sa, že časť príliš ... Len ešte jednu otázku:

Keď to povedal na príspevok # 6:

Dajme príklad:

-My forum jazykom je francúzština
-User vlastným jazykom je španielčina, ale ani nastaviť v Usercp
-Používateľ píše príspevok v španielčine

Tu je príklad z nastavenia výšky:

Znamená to, že ak užívateľ, ktorý si nezadal sa vlastnom jazyku používateľa (povedzme, že je španielčina, ale na môj blog, bude fórum predpokladať, že to bude francúzština, pretože to má používať forum jazyka, keď to nie je nastavený) a že na fóre jazyk je francúzština ...? V prípade, že užívateľ píše v španielčine, budeme sa očakáva, že bude BBCode s preloženým textom vo francúzštine. Je to tak?

Pretože, ak to nie je prípad a text v španielčine nie je preložené vôbec v tomto prípade, to ide späť na moju žiadosť tu: :

Naozaj pekné tovaru. Ešte raz vďaka za tento hack. :)

Potreboval by som pomôcť, alebo si žiadosť urobiť. Pre nových užívateľov na tomto fóre, je to v poriadku, pretože oni majú polia, vyberte predvolený jazyk, ale pre všetkých súčasných používateľov, nie je nastavená hodnota, to len dá "nie je nastavená." Mohli by ste mi dať otázku vykonať, aby sa automaticky umiestni predvolený jazyk namiesto "nezadal" (v mojom prípade je to francúzština pre predvolenú hodnotu)? To preto, že aj keď dáte závit na forum rozprávanie pre užívateľov ísť meniť svoje údaje, budú mnohí z nich nečítal, že vlákno.

Bolo by pekné, keby som si zmeniť automaticky pre svojich existujúcich používateľov.

Vďaka.

Nemusíte nastaviť predvolený jazyk pre užívateľov. Ak nie je predvolený jazyk nastavený, potom vBET predpokladá, že je rovnaký ako fórum jazyk a nepodniknú nič, keď nové správy prichádzajú (spôsobujú tie sú vo fóre jazyku):)

Chápete, čo tým myslím? Ak to nie je možné, robí to v dotaze, aspoň by mala existovať možnosť admincp pre administrátorov, ktorí by chceli zmeniť konkrétneho užívateľa jazyka požadovaného jazyka ...

vBET
16-11-09, 10:50
To je správne. Funguje to tak.

Takže za predpokladu, že chcete pridať možnosť nastaviť užívateľovi predvolený jazyk Admin CP - v poriadku? :)

Cybershaolin
16-11-09, 15:26
To je správne. Funguje to tak.

Môj posledný príspevok bol trochu dlhý, sorry. Vo vašej citácie vyššie, je vaša odpoveď na moju otázku, spýtal som sa tu:

Príklad:

-My forum jazykom je francúzština
-User vlastným jazykom je španielčina, ale užívateľ ani nastaviť v Usercp
-Používateľ píše príspevok v španielčine
-Výsledok príspevok na tomto fóre bude vo francúzštine s BBCode vložená?

Presnejšie povedané, toto je vaša odpoveď na poslednú otázku?

Takže za predpokladu, že chcete pridať možnosť nastaviť užívateľovi predvolený jazyk Admin CP - v poriadku? :)

Áno, to by bolo skvelé. Tiež by bolo dobré pridať predvolený jazyk vybraný užívateľom ukazuje na svojich stránkach informácie o autorovi, keď ideme kontrolovať ich stránky. To by tiež bolo veľmi addon, aby správca zistiť, ako informácie o vybraných jazykoch.

vBET
16-11-09, 18:46
Môj posledný príspevok bol trochu dlhý, sorry. Vo vašej citácie vyššie, je vaša odpoveď na moju otázku, spýtal som sa tu:

Presnejšie povedané, toto je vaša odpoveď na poslednú otázku?

No prosím, na vedomie, že mod vždy drží pôvodného textu (v skutočnosti tak po obsahovej je vedený len pôvodný text). Takže v tomto prípade po zostanú v origináli (ako vždy) a BBCode nebudú pridané automaticky, pretože užívateľ nebol nastavený predvolený jazyk. Takže na konci nebude prekladať, pretože je v inom jazyku a hovorí, že je v jazyku Predvolené nastavenie.
Pridám do TODO zoznamu automaticky rozpozná jazyk (bude konfigurovateľné, pretože to bude mať vplyv na výkon a nie každý bude potrebovať).

Áno, to by bolo skvelé. Tiež by bolo dobré pridať predvolený jazyk vybraný užívateľom ukazuje na svojich stránkach informácie o autorovi, keď ideme kontrolovať ich stránky. To by tiež bolo veľmi addon, aby správca zistiť, ako informácie o vybraných jazykoch.

Ok. Pridané v zozname TODO:
- Umožňuje užívateľovi nastaviť predvolený jazyk od správcu CP
- Show užívateľ Predvolený jazyk v členských info.
- Automaticky rozpoznať skutočný príspevok správu, ak Google umožňuje vykonať CURL (nastaviteľný + e-maily upozornenie na správcu ku kontrole v prípade, Google urobiť chybu).

Je to v poriadku? :)

Cybershaolin
17-11-09, 03:29
No prosím, na vedomie, že mod vždy drží pôvodného textu (v skutočnosti tak po obsahovej je vedený len pôvodný text). Takže v tomto prípade po zostanú v origináli (ako vždy) a BBCode nebudú pridané automaticky, pretože užívateľ nebol nastavený predvolený jazyk. Takže na konci nebude prekladať, pretože je v inom jazyku a hovorí, že je v jazyku Predvolené nastavenie.
Pridám do TODO zoznamu automaticky rozpozná jazyk (bude konfigurovateľné, pretože to bude mať vplyv na výkon a nie každý bude potrebovať).

Je to logické a vyplýva to, čo som experimentoval. To je dôvod, prečo som sa pýtal hlavne pre všetkých súčasných používateľov na mojom fóre, pred inštaláciou tejto hack. To nemá žiadny reálny vplyv na registráciu nových užívateľov na tomto fóre, pretože sa musí zvoliť predvolený jazyk v procese registrácie, ale to má nejaký vplyv na staré užívateľov, ktorí si nevybrali žiadne predvolený jazyk. Ak sa títo používatelia píše vo svojom vlastnom jazyku, a líši sa od jazyka fóra (bez toho aby si svoje predvolený jazyk, ktorý v tomto prípade by zostali rovnaké ako predvolený jazyk fóre) nič byť preložený (ak pridáte BBCode ručne, ale musí vedieť, že ...). Je to niečo povedať všetky svoje staré užívateľa a ísť nastaviť predvolený jazyk, alebo pridať BBCode ručne, ale je to niečo iné, za predpokladu, že budú.

Tento vypratal svoju otázku. Vďaka za to, že jasne stanovené, že. Áno, bolo by skvelé, keby všetko, čo sa dá detekovať automaticky. Ste si istí, že to možno dosiahnuť?

Ok. Pridané v zozname TODO:
- Umožňuje užívateľovi nastaviť predvolený jazyk od správcu CP
- Show užívateľ Predvolený jazyk v členských info.
- Automaticky rozpoznať skutočný príspevok správu, ak Google umožňuje vykonať CURL (nastaviteľný + e-maily upozornenie na správcu ku kontrole v prípade, Google urobiť chybu).

Je to v poriadku? :)
Tento zvuk je senzačný. To by pomohlo veľa. (Aspoň pre mňa). :)

vBET
17-11-09, 13:32
IThis vypratal svoju otázku. Vďaka za to, že jasne stanovené, že. Áno, bolo by skvelé, keby všetko, čo sa dá detekovať automaticky. Ste si istí, že to možno dosiahnuť?

No:) Nie som si istý - som na mysli, že Google dokáže rozpoznať jazyk, ale ja som to ešte overiť Táto funkcia je k dispozícii CURL API. Tiež neviem, ako sa bude správať za veľmi krátke správy. Alebo čo keď Google nebude istý. Mod alebo ako by sa mali správať, ak má používateľ nastaviť predvolený jazyk, ale Google hovorí, že je v nejakom inom jazyku (myslím, že to bude konfigurovateľná: dôvera užívateľa, dôvera Google + poslať e-mailom upozornenie zakaždým, keď sa to stane). Tak to je trochu problém, ale tu sa nám to páči: D

Cybershaolin
18-11-09, 05:18
Tak či onak, mnoho z týchto problémov alebo otázok sa vypratal z tohto impementation tu: :)

Takže možno by bolo dobré nerobiť veci zložitejšie a zostať s vlastný spôsob práce, ale stále je to len na vás, alebo nie ...

vBET
20-11-09, 01:34
OK - teraz viem, že je možné rozpoznať jazyk CURL. Tiež to, že Google robí chyby, ale je to druh, ktorý hovorí, ako si istý, že je o jeho odhadu (0 - vôbec, 1 - 100%, všetko, čo od - viete, čo).

Takže v tejto chvíli môj návrh pre túto funkciu je, aby sa s možnosťami konfigurácie:
- Vždy dôverovať užívateľa (najlepší výkon - Google sa nespýtal, keď nová správa sa blíži, všetky ďalšie možnosti požiadať o Google skutočný jazyk)
- Vždy dôverovať Google (Google výsledok je vždy používaný ako skutočný jazyk - nie je dobré pre krátke správy)
- Dôvera užívateľa, ale spýtajte sa Google (v tomto prípade, ak existujú rozdiely medzi tým, čo užívateľa značky a to, čo Google hovorí správca dostane e-mail o tom)
- Dôvera Google, keď výsledok je hoden dôvery (ďalší parameter ukáže, ako iste Google je potrebné použiť jeho výsledok - tj 0,3)

A ešte jedna vec - Google nebude dotaz, či užívateľ v akomkoľvek mieste správy nastaviť jazyk BBCode ručne.

Čo si myslíte o tomto? :)

Cybershaolin
20-11-09, 02:28
Dobrý nápad. :)

vBET
21-11-09, 16:00
OK, je vykonaná a budú zahrnuté do vBET 3.2.0 (Áno, bolo plánovanie 3.1.3, ale tam je príliš veľa zmien, takže bude 3.2.0).

Si môžete vyskúšať tu. Toto fórum vlastne zvolil stratégiu dôverovať Google, keď výsledky sú minimálne o 10% istý.

Takže si:)

vBET
21-11-09, 16:14
Napríklad, táto správa nie je poznamenaná mi, že je poľský. Buď ručne alebo pomocou nastavenia predvoleného jazyka. Stručne povedané - Klamal som vBET tvrdí, že správa je v angličtine, ale pomocou rozpoznávanie jazyka vBET si uvedomil, že správa je iba v angličtine v poľštine a označené správne:)

Cybershaolin
21-11-09, 16:22
Skvelá práca. :) Máte dátum vydania v hlave? Naozaj potrebujem novú verziu ...

vBET
21-11-09, 17:54
Skvelá práca. :) Máte dátum vydania v hlave? Naozaj potrebujem novú verziu ...

Áno, máme - dnes:) Sme radi, aby rýchlo to, čo naši zákazníci potrebujú:)

Výroba je už prebieha. Bude to trvať až 2 hodiny. Potrebujeme tiež produkujú pridať k VBA integráciu Dyna na podporu rozpoznávanie jazyka i tam:)

Cybershaolin
21-11-09, 20:33
Wow! Díky moc! Skvelé služby! :)

vBET
22-11-09, 17:47
OK, je vykonaná a budú zahrnuté do vBET 3.2.0 (Áno, bolo plánovanie 3.1.3, ale tam je príliš veľa zmien, takže bude 3.2.0).

Si môžete vyskúšať tu. Toto fórum vlastne zvolil stratégiu dôverovať Google, keď výsledky sú minimálne o 10% istý.

Takže si:)
To je len test, ktorý skontroluje, či je rozpoznanie jazyka funguje dobre s citáciami zamerané na nových tratiach.

Cybershaolin
22-11-09, 18:51
OK - teraz viem, že je možné rozpoznať jazyk CURL. Tiež to, že Google robí chyby, ale je to druh, ktorý hovorí, ako si istý, že je o jeho odhadu (0 - vôbec, 1 - 100%, všetko, čo od - viete, čo).

Takže v tejto chvíli môj návrh pre túto funkciu je, aby sa s možnosťami konfigurácie:
- Vždy dôverovať užívateľa (najlepší výkon - Google sa nespýtal, keď nová správa sa blíži, všetky ďalšie možnosti požiadať o Google skutočný jazyk)
- Vždy dôverovať Google (Google výsledok je vždy používaný ako skutočný jazyk - nie je dobré pre krátke správy)
- Dôvera užívateľa, ale spýtajte sa Google (v tomto prípade, ak existujú rozdiely medzi tým, čo užívateľa značky a to, čo Google hovorí správca dostane e-mail o tom)
- Dôvera Google, keď výsledok je hoden dôvery (ďalší parameter ukáže, ako iste Google je potrebné použiť jeho výsledok - tj 0,3)

A ešte jedna vec - Google nebude dotaz, či užívateľ v akomkoľvek mieste správy nastaviť jazyk BBCode ručne.

Čo si myslíte o tomto? :)

Vo voľbách navrhovaná vyššie, čo by sa tak z čoho vyberať, keď to bolo robené starej ceste pred vykonaním tohto?

vBET
22-11-09, 18:57
Vo voľbách navrhovaná vyššie, čo by sa tak z čoho vyberať, keď to bolo robené starej ceste pred vykonaním tohto?

Vždy dôverovať užívateľ - tento spôsob uznanie nie je vykonaná.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1