PDA

Žiūrėti pilną versiją: Testas: Šis tekstas yra parašytas prancūzų kalba

Cybershaolin
14-11-09, 17:54
Ce texte est écrit en français et je devrais le Voir en anglais.

Cybershaolin
14-11-09, 17:55
Je répète:

Ce texte est écrit en français et je devrais le Voir en anglais.

Cybershaolin
14-11-09, 17:56
Kodėl aš vis dar matyti tekstą prancūzų punkte, kai mano forumas kalba yra anglų čia šiame forume? Aš turėtumėte pamatyti tekstą anglų kalba su mažytėmis vėliavėlėmis ne?

Cybershaolin
14-11-09, 18:35
Kalbant apie mano klausimą, ji daugiau apie tai, kaip sužinoti, jei BBCodes gali būti pridėtas automatiškai, ar ne? Man sunku suprasti sąvoką. Aš pastebėjau, kitoje temoje, kad jums buvo pasakyti, kad BBCodes gali būti rankiniu būdu arba automatiškai. Taigi, automatiškai nereiškia, kad turėčiau matėme mažai vėliavas žinutė # 1 ir # 2? Aš negaunu, kad gaila ir aš perskaičiau jūsų pranešimą čia:

vBET
14-11-09, 23:45
Kodėl aš vis dar matyti tekstą prancūzų punkte, kai mano forumas kalba yra anglų čia šiame forume? Aš turėtumėte pamatyti tekstą anglų kalba su mažytėmis vėliavėlėmis ne?

Nes tu ne "pasakyti", kad tai prancūziškai;) Čia turite Greitas ir paprastas vadovas kaip tai padaryti:
Kelių žodžių - galite nustatyti savo numatytąją kalbą Vartotojo KP, arba rankiniu būdu aprašyti žinutę lang BBCode :)

Jeigu norite, galite net redaguoti savo ankstesnius pranešimus ir ten pridėti šį BBKodas, ir magija atsitiks;)

vBET
14-11-09, 23:50
Kalbant apie mano klausimą, ji daugiau apie tai, kaip sužinoti, jei BBCodes gali būti pridėtas automatiškai, ar ne? Man sunku suprasti sąvoką. Aš pastebėjau, kitoje temoje, kad jums buvo pasakyti, kad BBCodes gali būti rankiniu būdu arba automatiškai. Taigi, automatiškai nereiškia, kad turėčiau matėme mažai vėliavas žinutė # 1 ir # 2? Aš negaunu, kad gaila ir aš perskaičiau jūsų pranešimą čia:

lang BBkodas yra pridėtas automatiškai pagal vartotojo numatytąją kalbą. Jei nėra nustatyta arba yra toks pat kaip forumo kalba, tada nieko.

"Google" turi galimybę atpažinti kalbą pagal į pranešimą, tačiau dėl veiklos priežasčių mes neturime tai daryti - mes taip pat netyrė šio "Google" funkcija. Jei manote, kad tai gali būti naudinga, prašome parašyti apie tai čia funkcija Prašymai - vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/) - mes visada galite pridėti tokią funkciją su galimybe išjungti ir toliau:)

Cybershaolin
15-11-09, 07:45
lang BBkodas yra pridėtas automatiškai pagal vartotojo numatytąją kalbą. Jei nėra nustatyta arba yra toks pat kaip forumo kalba, tada nieko.

Bet tai yra problema.

Gerai žiūrėkite, čia savo forumo, mano kalbos į anglų ... todėl mano teksto Žinutės # 1 ir # 2 (yra prancūzų kalba) yra kitoks, nei forumo kalba (mano userCP). Taigi, kodėl mano tekstą dar prancūzų? Ar jūs pasakyti, kad aš rankiniu būdu pridėti BBcode? Tada, jei tai, kodėl Jūs kalbate apie BBcode pridėtas automatiškai?

Galbūt aš ne suprasti teisingai, bet aš Jūsų nuoroda yra nuoroda, ir tai, kaip aš jį. Aš maniau, tai buvo valdomas automatiškai, be rašyti BBcode save.

vBET
15-11-09, 14:13
Bet tai yra problema.

Gerai žiūrėkite, čia savo forumo, mano kalbos į anglų ... todėl mano teksto Žinutės # 1 ir # 2 (yra prancūzų kalba) yra kitoks, nei forumo kalba (mano userCP). Taigi, kodėl mano tekstą dar prancūzų? Ar jūs pasakyti, kad aš rankiniu būdu pridėti BBcode? Tada, jei tai, kodėl Jūs kalbate apie BBcode pridėtas automatiškai?

Galbūt aš ne suprasti teisingai, bet aš Jūsų nuoroda yra nuoroda, ir tai, kaip aš jį. Aš maniau, tai buvo valdomas automatiškai, be rašyti BBcode save.

Taip savo pranešimų # 1 ir # 2, prancūzų, bet jums sakė, sistemą, kad ji yra anglų kalba. Thats, kodėl jis nėra išverstas.

Jūs turite 2 būdais tvarkyti pranešimus įvairiomis kalbomis.
1. yra Vartotojo KP numatytoji kalba nustatyta jūsų profilyje. Šiuo atveju vBET laikys, kad jūsų laiškų šia kalba ir pridės lang BBKodas automatiškai. Vis dar turite galimybę pasakyti vBET ne konkrečių pranešimą (kiekvieną naują žinutę redaktorius atsiras papildoma galimybė pridėti BBCodes arba ne - kaip numatytąjį Taip).
2. yra ji ivesti rankiniu budu.

Jūs esate supainioti, nes kitas gaminys, prašome perskaityti jį dar kartą atidžiai jį yra parašyta:
"Automatiškai pažymėtas pranešimą Vartotojo nustatyti savo numatytąją kalbą, kitų nei forume numatytoji kalba"

Jei manote, kad tam tikra dalis yra neaiški, nukreipkite ją, ir mes ištaisysime klaidą padaryti jį labiau aišku:)

Cybershaolin
15-11-09, 19:57
Tai dar vienas prancūzų testą.

Cybershaolin
15-11-09, 20:10
Taip savo pranešimų # 1 ir # 2, prancūzų, bet jums sakė, sistemą, kad ji yra anglų kalba. Thats, kodėl jis nėra išverstas.

Ahhhhh! Dabar aš turiu jį garsiai ir aiškiai. Tai yra dalis Aš nesupratau Dabar aš pakeičiau savo Usercp prancūzų kalba ir prancūzų rašė kitai bandymų pranešimą. Ji puikiai veikia čia. Ačiū už sugaištą laiką man paaiškinti paprastas būdas.

Tačiau savo forumo, mano forumas kalba prancūzų, aš taip pat (neprivaloma sakėte) mano UserCP prancūzų kalba, ir aš bandžiau rašyti pranešimus, arabų ir italų. Rezultatas parodė, arabų ir italų nieko be vertimo. Tai kodėl aš vis dar nesuprantu. Atrodo, ne mano forumas.

Be to, pasakykite man: kalbos addon (žr. paveikslėlį) BBCode (pasirinkti ar ne), kai mes rašyti žinutę ir greitai rasti atsakymą, taip pat, tai yra 3.1.2 versija addon, nes aš vis dar nebuvo atnaujinti dar ir aš nėra 3.1.1?

vBET
15-11-09, 22:03
Ahhhhh! Dabar aš turiu jį garsiai ir aiškiai. Tai yra dalis Aš nesupratau Dabar aš pakeičiau savo Usercp prancūzų kalba ir prancūzų rašė kitai bandymų pranešimą. Ji puikiai veikia čia. Ačiū už sugaištą laiką man paaiškinti paprastas būdas.

Tačiau savo forumo, mano forumas kalba prancūzų, aš taip pat (neprivaloma sakėte) mano UserCP prancūzų kalba, ir aš bandžiau rašyti pranešimus, arabų ir italų. Rezultatas parodė, arabų ir italų nieko be vertimo. Tai kodėl aš vis dar nesuprantu. Atrodo, ne mano forumas.

Be to, pasakykite man: kalbos addon (žr. paveikslėlį) BBCode (pasirinkti ar ne), kai mes rašyti žinutę ir greitai rasti atsakymą, taip pat, tai yra 3.1.2 versija addon, nes aš vis dar nebuvo atnaujinti dar ir aš nėra 3.1.1?

Visa tai veikia, nes ji yra skirta. Tai reiškia - mod pridėti Lang BBKodas tik tada, kai turite nustatyti numatytąją kalbą ir tik šia kalba. Jei tai netinka, galite tiesiog pasakyti ne pridėti jį redaktoriumi.

Visais kitais atvejais turite pridėti lang BBKodas rankiniu būdu. Taigi jūs rašė pranešimus kitų dviejų kalbų ir jums pasakyti mod, kad tie prancūzų, bet nėra ir kad yra, kodėl nebuvo išversti.

Pranešimą raštu, kita kalba, vertimas atsitiks tik kai lang BBKodas yra pridėta. Priešingu atveju "Google" susipainioti ir grąžina tik patį tekstą (tai, kaip jūs einate į prancūzų-anglų vertėjas ir duoti jam tekstas lenkų - jis tiesiog suteikti jums šį tekstą, nes jis nesupranta). Taigi, pridedant lang BBKodas į pranešimą pasakoja mod vertėjas jis turėtų eiti vertimo.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad papildomas galimybes redaktoriams tik tuo atveju, jei vartotojas turi nustatyti savo numatytąją kalbą, kad forume numatytąją kalbą. Priešingu atveju jis neturi prasmės, nes tai reiškia, kad vartotojas rašo Forumas Kalba ir yra ne lang BBKodas pridėti. Taigi, prašome bandymas tiesiog keisti savo numatytąją kalbą, kad forume kalba, ir pamatysite, kad variantai bus rodomi jūsų redaktoriai:)

Cybershaolin
16-11-09, 04:22
Visa tai veikia, nes ji yra skirta. Tai reiškia - mod pridėti Lang BBKodas tik tada, kai turite nustatyti numatytąją kalbą ir tik šia kalba. Jei tai netinka, galite tiesiog pasakyti ne pridėti jį redaktoriumi.

Visais kitais atvejais turite pridėti lang BBKodas rankiniu būdu. Taigi jūs rašė pranešimus kitų dviejų kalbų ir jums pasakyti mod, kad tie prancūzų, bet nėra ir kad yra, kodėl nebuvo išversti.

Pranešimą raštu, kita kalba, vertimas atsitiks tik kai lang BBKodas yra pridėta. Priešingu atveju "Google" susipainioti ir grąžina tik patį tekstą (tai, kaip jūs einate į prancūzų-anglų vertėjas ir duoti jam tekstas lenkų - jis tiesiog suteikti jums šį tekstą, nes jis nesupranta). Taigi, pridedant lang BBKodas į pranešimą pasakoja mod vertėjas jis turėtų eiti vertimo.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad papildomas galimybes redaktoriams tik tuo atveju, jei vartotojas turi nustatyti savo numatytąją kalbą, kad forume numatytąją kalbą. Priešingu atveju jis neturi prasmės, nes tai reiškia, kad vartotojas rašo Forumas Kalba ir yra ne lang BBKodas pridėti. Taigi, prašome bandymas tiesiog keisti savo numatytąją kalbą, kad forume kalba, ir pamatysite, kad variantai bus rodomi jūsų redaktoriai:)

Gerai, aš turiu, kad dalis per ... Tik vieną klausimą:

Kai pasakė tai ant žinutė # 6:

Leiskite pateikti pavyzdį:

- Mano forume yra prancūzų kalba
Vartotojo gimtąja kalba yra ispanų, bet ne jį Usercp
-Vartotojas rašo pranešimus ispanų kalba

Štai iš aukščiau nurodytus nustatymus, pavyzdžiui:

Ar tą reiškia, jei vartotojas, kuris padarė ne nustatyti yra savo vartotojo kalba (tegul sako, ji manimi ispanų, bet mano forumas, forumas bus manyti, jis turės būti prancūzų kalba, nes tai yra manoma, kad naudoti forumą kalbą, kai ji manimi ne nustatyti) ir kad forume kalba yra prancūzų kalba ...? jei tas naudotojas rašo ispanų, mes turėjo pamatyti BBKodą išverstas tekstas prancūzų kalba. Tai, kad ji?

Nes, jei tai ne tas atvejis, ir tekstas ispanų kalba yra išverstas visais šiame pavyzdyje, tai nueina į mano prašymą čia: :

Tikrai gražus produktas. Dar kartą ačiū už šį Hack. :)

Norėčiau reikia pagalbos ar turite prašymą. Naujiems vartotojams forume, OK, nes jie srityje pasirinkti numatytąją kalbą, tačiau visų esamų vartotojų, nėra nustatytos vertės, jis tiesiog kelia "nenustatytas". Ar galėtumėte man duoti užklausą vykdyti siekiant automatiškai įdėti numatytąją kalbą vietoj "Not Set" (mano atveju tai prancūzų numatytoji reikšmė)? Tai yra todėl, net jei jūs įtraukėte gija forume pasakoja vartotojams eiti keisti savo informaciją, daugelis jų bus ne skaityti, kad pokalbio.

Būtų malonu, jei aš galiu pakeisti šią automatiškai mano esamiems vartotojams.

Ačiū.

Jūs neturite nustatyti numatytąją kalbą jūsų vartotojams. Jei nėra numatytoji kalba, tada vBET daroma prielaida, kad tai yra tas pats kaip forumas kalba ir nesiima jokių veiksmų, kai atvyksta naujus pranešimus (sukelti tų forume kalba):)

Ar jūs suprantate ką turiu galvoje? , Jei tai neįmanoma, tai daro pagal užklausą, bent turėtų būti galimybė admincp administratoriems, kurie norėtų pakeisti konkretaus vartotojo kalba į norimą kalbą ...

vBET
16-11-09, 10:50
Thats teisingai. Jis veikia tokiu būdu.

Taigi, darant prielaidą, norite įtraukti galimybę nustatyti vartotojo numatytąją kalbą Admin CP - dešinysis? :)

Cybershaolin
16-11-09, 15:26
Thats teisingai. Jis veikia tokiu būdu.

Mano paskutinis pranešimas buvo šiek tiek ilgio, atsiprašau. Jūsų citata aukščiau, tai yra jūsų atsakymas į mano klausimą, aš paklausiau čia:

Pavyzdžiui:

- Mano forume yra prancūzų kalba
Vartotojo gimtąja kalba yra ispanų, bet vartotojas neturėjo jį Usercp
-Vartotojas rašo pranešimus ispanų kalba
Rezultatas rašyti forume bus prancūzų kalba su BBKodas įterpiama?

Tiksliau, tai jūsų atsakymo į paskutinį klausimą?

Taigi, darant prielaidą, norite įtraukti galimybę nustatyti vartotojo numatytąją kalbą Admin CP - dešinysis? :)

Taip, tai būtų puiku. Taip pat, tai būtų malonu pridėti numatytąjį vartotojo pasirinkta kalba, kuriame savo vartotojo anketa kai mes einame pasitikrinti savo puslapį. Kad taip pat būtų labai addon kad admin sužinoti apie vartotojo pasirinktą kalbų.

vBET
16-11-09, 18:46
Mano paskutinis pranešimas buvo šiek tiek ilgio, atsiprašau. Jūsų citata aukščiau, tai yra jūsų atsakymas į mano klausimą, aš paklausiau čia:

Tiksliau, tai jūsų atsakymo į paskutinį klausimą?

Ne Prašome atkreipti dėmesį, kad mod visada išlaiko originalus tekstas (tai, kaip post turinys yra saugomi tik originalų tekstą). Taigi šį scenarijų po išliks originalus (kaip visada) ir BBKodas bus pridėtas automatiškai, nes vartotojas nebuvo nustatyti numatytąją kalbą. Taigi pabaigoje ji negali būti verčiama, nes ji yra kita kalba ir ji sako, kad jis yra forumo numatytąją kalbą.
Aš pridėti ToDo List automatiškai atpažinti kalbą (bus konfigūruojama, nes tai turės įtakos veiklos rezultatus ir ne kiekvienas tai reikės).

Taip, tai būtų puiku. Taip pat, tai būtų malonu pridėti numatytąjį vartotojo pasirinkta kalba, kuriame savo vartotojo anketa kai mes einame pasitikrinti savo puslapį. Kad taip pat būtų labai addon kad admin sužinoti apie vartotojo pasirinktą kalbų.

Gerai. Įtraukta į TODO sąrašą:
- Leisti nustatyti vartotojo numatytąją kalbą nuo Admin CP
- Rodyti vartotojo numatytąją kalbą nario info.
- Automatiškai atpažįsta nekilnojamojo post pranešimą, jei "Google" leidžia tai padaryti CURL (konfigūruojama + laiškus pranešimas administratorius patikrinti atveju, jei "Google" klaida).

Ar tai gerai? :)

Cybershaolin
17-11-09, 03:29
Ne Prašome atkreipti dėmesį, kad mod visada išlaiko originalus tekstas (tai, kaip post turinys yra saugomi tik originalų tekstą). Taigi šį scenarijų po išliks originalus (kaip visada) ir BBKodas bus pridėtas automatiškai, nes vartotojas nebuvo nustatyti numatytąją kalbą. Taigi pabaigoje ji negali būti verčiama, nes ji yra kita kalba ir ji sako, kad jis yra forumo numatytąją kalbą.
Aš pridėti ToDo List automatiškai atpažinti kalbą (bus konfigūruojama, nes tai turės įtakos veiklos rezultatus ir ne kiekvienas tai reikės).

Tai logiška, ir tai taip, ką aš eksperimentavo. Tai kodėl aš buvau prašo ypač visų esamų vartotojų mano forumas, prieš diegiant šį Hack. Tai neturi realaus poveikio, apie naujų vartotojų registraciją forume, nes jie turi pasirinkti numatytąją kalbą registracijos procesą, tačiau ji turi tam tikrą poveikį senų vartotojai, kurie nepasirinkote nė vieno numatytąją kalbą. Jei tiems vartotojams, rašo savo kalba, ir skiriasi nuo forumo kalbą (be pasirinkta numatytoji kalba, kuri šiuo atveju išliktų tokia pati kaip numatytąjį forumo kalba) nieko Išversta (nebent jie pridėti BBKodas rankiniu būdu, bet , jie turi žinoti apie, kad ...). Tai ką pasakyti visus mano seną naudotojus eiti ir nustatyti savo numatytąją kalbą arba rankiniu būdu pridėti BBKodas, bet tai kažkas, darant prielaidą, kad jie bus.

Taip sutvarkyta, mano klausimas. Ačiū, kurie paaiškino, kad. Taip, tai būtų puiku, jei viskas, kas gali būti automatiškai. Ar esate tikri, kad tai galima pasiekti?

Gerai. Įtraukta į TODO sąrašą:
- Leisti nustatyti vartotojo numatytąją kalbą nuo Admin CP
- Rodyti vartotojo numatytąją kalbą nario info.
- Automatiškai atpažįsta nekilnojamojo post pranešimą, jei "Google" leidžia tai padaryti CURL (konfigūruojama + laiškus pranešimas administratorius patikrinti atveju, jei "Google" klaida).

Ar tai gerai? :)
Šis garsas puikus. Tai padėtų daug. (Bent jau man). :)

vBET
17-11-09, 13:32
IThis sutvarkyta, į mano klausimą. Ačiū, kurie paaiškino, kad. Taip, tai būtų puiku, jei viskas, kas gali būti automatiškai. Ar esate tikri, kad tai galima pasiekti?

Ne:) aš nesu įsitikinęs - Aš tiesiog turiu galvoje, kad "Google" gali atpažinti kalbą, bet aš ne patikrinti dar veikia ši funkcija gali naudotis CURL API. Taip pat aš nežinau, kaip jis elgsis tikrai trumpųjų žinučių. Arba kas, jei "Google" negali būti tikri. Arba kaip mod turėtų elgtis, jei naudotojas turi nustatyti numatytąją kalbą, bet "Google" sako, kad kai kurios kitos kalbos (aš manau, kad bus konfigūruojama: vartotojo pasitikėjimą, pasitikėjimą "Google" + siųsti pranešimus elektroniniu paštu kiekvieną kartą, kai taip atsitinka). Taigi čia šiek tiek iššūkis, bet mums patinka: D

Cybershaolin
18-11-09, 05:18
Šiaip ar taip, daugelis šių problemų ar apklausą būtų pašalinta iš šio impementation čia: :)

Taigi, galbūt tai būtų gera idėja, kad viskas daug sudėtingiau, ir likti su faktinio darbo, tačiau jis vis dar jums eiti į priekį, ar ne ...

vBET
20-11-09, 01:34
Gerai - dabar aš žinau, kad galima atpažinti pagal CURL kalba. Taip pat kad "Google" daro klaidas, bet yra toks geras, kad pasakoja, kaip, kad jis yra apie jo spėjimas (0 - ne, 1 - 100%, viskas tarp - jūs žinote, ką).

Taigi šiuo metu mano pasiūlymas šiai funkcijai atlikti, ji konfigūruojama su parinktimis:
- Visada pasitikėti vartotojas (geriausias spektaklis - "Google" nėra prašoma, kai naujas pranešimas ateina, visi kiti variantai bus paprašyti "Google" apie nekilnojamojo kalba)
- Visada pasitikėti "Google" (Google rezultatas yra visada naudojamas kaip nekilnojamojo kalbos - nėra gerai trumposiomis žinutėmis)
- Pasitikėjimas vartotojo, bet paprašyti "Google" (tokiu atveju, jei yra skirtumų tarp vartotojo ženklai ir tai, ką "Google" pasakoja administratorius gaus elektroniniu paštu apie tai)
- Trust "Google", kai rezultatas yra pasitikėjimo vertas (kitas parametras, pasakys, kaip tikri "Google" turi būti naudoti jo rezultatas - ty 0,3)

Ir dar vienas dalykas - "Google" negali būti prašoma, jei vartotojas bet Pranešimo lang BBKodas rankiniu būdu.

Ką jūs manote apie tai? :)

Cybershaolin
20-11-09, 02:28
Gera idėja. :)

vBET
21-11-09, 16:00
Gerai, jis yra įgyvendinamas ir bus įtraukti į vBET 3.2.0 (taip mes planuoja 3.1.3, bet yra per daug pakeitimų, todėl jis bus 3.2.0).

Jūs galite išbandyti čia. Šis forumas iš tiesų pasirinkta strategija pasitiki "Google", kai rezultatai yra ne mažiau kaip 10% tikras.

Taigi mėgaukitės:)

vBET
21-11-09, 16:14
Pavyzdžiui, šis pranešimas nebuvo pažymėtas man, kad jis yra lenkų. Rankiniu būdu arba nustatyti numatytąją kalbą. Trumpai tariant - man melavo vBET teigdamas, kad pranešimas yra anglų, tačiau naudojant kalbos aptikimą vBET jis suprato, kad pranešimas yra tik anglų kalba lenkų ir pažymėtos tinkamai jį:)

Cybershaolin
21-11-09, 16:22
Puikų darbą. :) Ar turite išleidimo datą į galvą? Aš tikrai reikia naują versiją ...

vBET
21-11-09, 17:54
Puikų darbą. :) Ar turite išleidimo datą į galvą? Aš tikrai reikia naują versiją ...

Taip, mes - šiandien:) Mes stengiamės suteikti greitai, kas mūsų klientų poreikius:)

Gamyba jau vyksta. Užtrukti iki 2 valandų. Mes taip pat gaminame pridėti VBA Dyna integracijos kalbos aptikimą, taip pat:)

Cybershaolin
21-11-09, 20:33
Wow! Thanks a lot! Puikus aptarnavimas! :)

vBET
22-11-09, 17:47
Gerai, jis yra įgyvendinamas ir bus įtraukti į vBET 3.2.0 (taip mes planuoja 3.1.3, bet yra per daug pakeitimų, todėl jis bus 3.2.0).

Jūs galite išbandyti čia. Šis forumas iš tiesų pasirinkta strategija pasitiki "Google", kai rezultatai yra ne mažiau kaip 10% tikras.

Taigi mėgaukitės:)
Tai tik testas, kuris tikrina, ar kalbos aptikimą gerai dirba su kabučių, kuria siekiama naujų linijų.

Cybershaolin
22-11-09, 18:51
Gerai - dabar aš žinau, kad galima atpažinti pagal CURL kalba. Taip pat kad "Google" daro klaidas, bet yra toks geras, kad pasakoja, kaip, kad jis yra apie jo spėjimas (0 - ne, 1 - 100%, viskas tarp - jūs žinote, ką).

Taigi šiuo metu mano pasiūlymas šiai funkcijai atlikti, ji konfigūruojama su parinktimis:
- Visada pasitikėti vartotojas (geriausias spektaklis - "Google" nėra prašoma, kai naujas pranešimas ateina, visi kiti variantai bus paprašyti "Google" apie nekilnojamojo kalba)
- Visada pasitikėti "Google" (Google rezultatas yra visada naudojamas kaip nekilnojamojo kalbos - nėra gerai trumposiomis žinutėmis)
- Pasitikėjimas vartotojo, bet paprašyti "Google" (tokiu atveju, jei yra skirtumų tarp vartotojo ženklai ir tai, ką "Google" pasakoja administratorius gaus elektroniniu paštu apie tai)
- Trust "Google", kai rezultatas yra pasitikėjimo vertas (kitas parametras, pasakys, kaip tikri "Google" turi būti naudoti jo rezultatas - ty 0,3)

Ir dar vienas dalykas - "Google" negali būti prašoma, jei vartotojas bet Pranešimo lang BBKodas rankiniu būdu.

Ką jūs manote apie tai? :)

Pirmiau pasiūlytų pasirinkčių, kas būtų, kaip pasirinkti, kai jis naudojamas, turi būti padaryta prieš tai senas būdas?

vBET
22-11-09, 18:57
Pirmiau pasiūlytų pasirinkčių, kas būtų, kaip pasirinkti, kai jis naudojamas, turi būti padaryta prieš tai senas būdas?

Visada pasitikėti vartotojų - tokiu būdu pripažinimo nėra.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1