View Full Version: Test: See tekst on kirjutatud prantsuse keeles
Cybershaolin
14-11-09, 17:54
Ce texte est écrit en français et je devrais le voir en Anglais.
Cybershaolin
14-11-09, 17:55
Je répète:
Ce texte est écrit en français et je devrais le voir en Anglais.
Cybershaolin
14-11-09, 17:56
Miks ma ikka veel teksti prantsuse üle, kui mu foorumi keeleks on seatud Inglise siin seda foorumit? Ma peaks nägema teksti inglise keeles vähe lippe ei?
Cybershaolin
14-11-09, 18:35
Mis puutub minu küsimusele, see on rohkem teada saada, kas BBKoode saab automaatselt lisada või mitte? Olen hädas mõista kontseptsiooni. Ma märkasin, teises teemas, et sa ütlesid, et BBKoode saab lisada käsitsi või automaatselt. Niisiis, automaatselt ei tähenda, et ma olen näinud vähe lipud post # 1 ja # 2? Ma ei saa seda kahju ja lugesin oma postituse siia:
Miks ma ikka veel teksti prantsuse üle, kui mu foorumi keeleks on seatud Inglise siin seda foorumit? Ma peaks nägema teksti inglise keeles vähe lippe ei?
Sest sa ei "öelda", et see on prantsuse keeles;) Siin on lihtne ja kiire käsiraamat, kuidas seda teha:
Paar sõna - saad määrata oma vaikimisi keeles in User CP või käsitsi kirjeldada sõnumi lang BBCode :)
Kui soovid saad ka muuta oma eelmise sõnumeid ja lisage sinna see BBCode ja maagia juhtub;)
Mis puutub minu küsimusele, see on rohkem teada saada, kas BBKoode saab automaatselt lisada või mitte? Olen hädas mõista kontseptsiooni. Ma märkasin, teises teemas, et sa ütlesid, et BBKoode saab lisada käsitsi või automaatselt. Niisiis, automaatselt ei tähenda, et ma olen näinud vähe lipud post # 1 ja # 2? Ma ei saa seda kahju ja lugesin oma postituse siia:
lang BBCode lisatakse automaatselt vastavalt kasutaja vaikimisi keeles. Kui see ei ole seatud või on sama forum keeles, siis midagi on määratud.
Google on võimalus tunnustada keele sõnum, vaid sellepärast, tulemuslikkuse põhjus, miks me ei tee seda - me ka ei uurinud seda Google'i funktsiooni. Kui te arvate, oleks kasulik, siis palun kirjutage sellest siin Feature taotlused - vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/) - me saame alati lisada selline funktsioon võimalusega välja lülitada ja on:)
Cybershaolin
15-11-09, 07:45
lang BBCode lisatakse automaatselt vastavalt kasutaja vaikimisi keeles. Kui see ei ole seatud või on sama forum keeles, siis midagi on määratud.
Aga see on probleem.
OK vaata, siin on oma foorum, mu keel on inglise ... nii et minu teksti Postitusi # 1 ja # 2 (on on prantsuse keeles) on teistsugune kui foorum keeles (minu userCP). Niisiis, miks on mu teksti ikka prantsuse keeles? Kas sa tahad öelda pean lisama BBcode käsitsi? Siis kui see on nii, miks sa räägid BBcode lisanduvad automaatselt?
Ma ei pruugi õigesti aru, kuid ma käinud lingi all on ja see on nii, nagu ma sain aru. Ma mõtlesin, et see oli suutnud automaatselt, ilma et kirjutada BBcode ise.
Aga see on probleem.
OK vaata, siin on oma foorum, mu keel on inglise ... nii et minu teksti Postitusi # 1 ja # 2 (on on prantsuse keeles) on teistsugune kui foorum keeles (minu userCP). Niisiis, miks on mu teksti ikka prantsuse keeles? Kas sa tahad öelda pean lisama BBcode käsitsi? Siis kui see on nii, miks sa räägid BBcode lisanduvad automaatselt?
Ma ei pruugi õigesti aru, kuid ma käinud lingi all on ja see on nii, nagu ma sain aru. Ma mõtlesin, et see oli suutnud automaatselt, ilma et kirjutada BBcode ise.
Jah oma postitusi # 1 ja # 2 on prantsuse keeles, kuid sa ütlesid süsteemi, et see on inglise keeles. Thats on, miks ta ei tõlgita.
Sul on 2 viisidest sõnumeid erinevates keeltes.
1. on loomisel oma User CP vaikimisi keele oma profiili. Sel juhul vBET eeldab, et sõnum on selles keeles ja lisab lang BBCode automaatselt. Ikka sul on võimalus öelda vBET, et ei tee seda konkreetset sõnumit (iga toimetaja uus sõnum ilmub täiendav võimalus lisada BBKoode või mitte - vaikimisi seadeks on Jah).
2. on lisada käsitsi.
Oled segaduses, sest muu toode, siis seda uuesti lugeda hoolikalt on kirjutatud:
"Automaatselt märk sõnumit kasutaja seatud päralt default muud keelt kui foorumi vaikimisi keel"
Kui arvate, et mõni osa on ebaselge, palun punkti ja me parandame selle, et see oleks selge:)
Cybershaolin
15-11-09, 19:57
See on veel üks test prantsuse keeles.
Cybershaolin
15-11-09, 20:10
Jah oma postitusi # 1 ja # 2 on prantsuse keeles, kuid sa ütlesid süsteemi, et see on inglise keeles. Thats on, miks ta ei tõlgita.
Ahhhhh! Nüüd ma sain selle valju ja selge. See on osa ma ei saanud aru. Nüüd ma muutsin oma keel prantsuse Usercp ja kirjutas teine katse kirja prantsuse keeles. See toimib suurepäraselt siin. Täname aega, et seletada seda mulle lihtsal viisil.
Aga minu enda foorum, minu foorum keel on prantsuse keeles, ka mina (vabatahtlik nagu te ütlesite) määrittäessäni UserCP prantsuse keeles, ja ma proovisin sõnumite kirjutamisel araabia ja itaalia keeles. Tulemus näitas, araabia ja itaalia keeles, ilma et tõlkides midagi. See on põhjus, miks ma ikka ei saa aru. See ei tundu olevat kallal minu foorum.
Ka mulle: keele addon (vt pilti) jaoks BBCode (vali või mitte) kui me koostame sõnumit ja Kiire vastus samuti, kas see addon versioonile 3.1.2, sest ma ikka ei upgrade veel ja ma ei ole see 3.1.1?
Ahhhhh! Nüüd ma sain selle valju ja selge. See on osa ma ei saanud aru. Nüüd ma muutsin oma keel prantsuse Usercp ja kirjutas teine katse kirja prantsuse keeles. See toimib suurepäraselt siin. Täname aega, et seletada seda mulle lihtsal viisil.
Aga minu enda foorum, minu foorum keel on prantsuse keeles, ka mina (vabatahtlik nagu te ütlesite) määrittäessäni UserCP prantsuse keeles, ja ma proovisin sõnumite kirjutamisel araabia ja itaalia keeles. Tulemus näitas, araabia ja itaalia keeles, ilma et tõlkides midagi. See on põhjus, miks ma ikka ei saa aru. See ei tundu olevat kallal minu foorum.
Ka mulle: keele addon (vt pilti) jaoks BBCode (vali või mitte) kui me koostame sõnumit ja Kiire vastus samuti, kas see addon versioonile 3.1.2, sest ma ikka ei upgrade veel ja ma ei ole see 3.1.1?
See kõik toimib, sest see on kavandatud. See tähendab - mod lisab Lang BBCode vaid siis, kui oled määranud kasutaja default keel ja ainult seda keelt. Kui see ei sobi, võite lihtsalt öelda, et ei lisa see editor.
Kõigil muudel juhtudel teil lisada lang BBCode käsitsi. Nii et sa kirjutasid sõnumeid kaks keelt ja sa ütled mod, et need on prantsuse keeles, kuid need ei ole ja seetõttu on neid ei tõlgita.
Tõlge sõnumi kirjutatud muus keeles juhtub ainult siis, kui lang BBCode on lisatud. Vastasel Google segane ja tagastab lihtsalt sama teksti (see on nagu lähete prantsuse-inglise tõlkija ja anna talle teksti poola keeles - siis ta lihtsalt annab sulle selle teksti tagasi, sest ta ei mõista seda). Nii lisades lang BBCode et sõnum ütleb mod mille tõlkija peaks ta minema tõlkida.
Samuti palun, et võimalusi toimetajad on lisatud ainult siis, kui kasutaja on loonud oma vaikimisi keeles teiste selles foorumis vaikimisi keeles. Vastasel juhul ei ole mõtet, sest see tähendab, et kasutaja kirjutab foorumis keeles ja puudub lang BBCode lisada. Nii et palun jaoks test lihtsalt muuta oma vaikimisi keeles teiste selles foorumis keel ja näed, et valikud ilmuvad toimetajad:)
Cybershaolin
16-11-09, 04:22
See kõik toimib, sest see on kavandatud. See tähendab - mod lisab Lang BBCode vaid siis, kui oled määranud kasutaja default keel ja ainult seda keelt. Kui see ei sobi, võite lihtsalt öelda, et ei lisa see editor.
Kõigil muudel juhtudel teil lisada lang BBCode käsitsi. Nii et sa kirjutasid sõnumeid kaks keelt ja sa ütled mod, et need on prantsuse keeles, kuid need ei ole ja seetõttu on neid ei tõlgita.
Tõlge sõnumi kirjutatud muus keeles juhtub ainult siis, kui lang BBCode on lisatud. Vastasel Google segane ja tagastab lihtsalt sama teksti (see on nagu lähete prantsuse-inglise tõlkija ja anna talle teksti poola keeles - siis ta lihtsalt annab sulle selle teksti tagasi, sest ta ei mõista seda). Nii lisades lang BBCode et sõnum ütleb mod mille tõlkija peaks ta minema tõlkida.
Samuti palun, et võimalusi toimetajad on lisatud ainult siis, kui kasutaja on loonud oma vaikimisi keeles teiste selles foorumis vaikimisi keeles. Vastasel juhul ei ole mõtet, sest see tähendab, et kasutaja kirjutab foorumis keeles ja puudub lang BBCode lisada. Nii et palun jaoks test lihtsalt muuta oma vaikimisi keeles teiste selles foorumis keel ja näed, et valikud ilmuvad toimetajad:)
OK ma sain, et osa on liiga ... Ainult üks küsimus:
Kui sa ütlesid et see on post # 6:
Anname näiteks:
-My forum keel prantsuse
-User emakeeles on hispaanlane, kuid ei ehita sisse Usercp
-User kirjutab post hispaania
Siin on näiteks ülaltoodud seadetega:
Kas see tähendab, kui kasutaja, kes ei seadnud on enda kasutaja keel (let öelda, et see hispaania keeles, kuid minu foorum, foorum eeldab see prantsuse sest ta peaks kasutama foorumi keeles, kui see ei ole määratud) ja et foorum keel on prantsuse keel ...? kui kasutaja kirjutab hispaania, me oletada, et näha BBCode on tõlgitud teksti prantsuse keeles. Kas see on kõik?
Sest kui see nii ei ole ja tekst hispaania keeles ei tõlgita üldse selles näites see läheb tagasi oma taotluse siin: :
Tõesti kena toode. Aitäh veelkord, et see hack. :)
Mul oleks vaja abi või on taotluse teha. Uute kasutajate foorum, see on OK, sest neil on välja valida oma vaikimisi keeles vaid kõigi olemasolevate kasutajate, ei ole määratud väärtust, see lihtsalt paneb "Not set". Kas sa annad mulle päringut täita, et automaatselt panna vaikimisi keele asemel "Not set" (minu puhul on see prantsuse vaikimisi)? Seda seetõttu, et isegi kui paned lõime foorum rääkimisega kasutajate minna muuta oma andmeid, paljud neist ei loe et niit.
Oleks tore, kui ma saan seda muuta automaatselt mu praegune kasutajatele.
Aitäh.
Sa ei pea seadma vaikimisi keele kasutajatele. Kui vaikimisi keeleks on seatud, siis vBET eeldab, et see on sama mis foorumis keel ja ei võta meetmeid, kui uusi teateid tulevad (põhjustavad need on foorumis keeles):)
Kas te saate aru mida ma mõtlen? Kui see ei ole võimalik teha seda päringut, vähemalt peaks olema võimalus admincp jaoks administraatoritel kes sooviksid muuta konkreetse kasutaja keele soovitud keel ...
Thats õige. See toimib niimoodi.
Nii et te soovite lisada võimalus seada kasutaja vaikimisi keele Admin CP - eks? :)
Cybershaolin
16-11-09, 15:26
Thats õige. See toimib niimoodi.
Minu viimane post oli natuke pikk, vabandust. Oma quote eespool, see on teie vastust oma küsimusele ma küsisin siin:
Näide:
-My forum keel prantsuse
-User enda keel on hispaania kuid kasutaja ei ehita sisse Usercp
-User kirjutab post hispaania
-Tulemus postita foorumisse toimub prantsuse koos BBCode paigaldatud?
Täpsemalt, see on teie vastus viimasele küsimusele?
Nii et te soovite lisada võimalus seada kasutaja vaikimisi keele Admin CP - eks? :)
Jah, see oleks tore. Samuti oleks tore lisada vaikekeele kasutaja valitud näidates oma kasutaja profiili lehelt kui läheme kontrollida oma lehele. See oleks ka hea addon selleks admin et teada saada kasutaja valitud keeles.
Minu viimane post oli natuke pikk, vabandust. Oma quote eespool, see on teie vastust oma küsimusele ma küsisin siin:
Täpsemalt, see on teie vastus viimasele küsimusele?
Ei Pange tähele, et mod alati hoiab originaalteksti (tegelikult nagu posti sisu hoitakse ainult algtekstis). Nii et selle stsenaariumi post jääb originaal (nagu alati) ja BBCode ei lisata automaatselt, sest kasutaja ei seatud vaikimisi keeles. Nii et lõpus ei ole see tõlkida, sest see on teistes keeltes ning ütleb, et see on foorumi vaikimisi keeles.
Ma lisada TODO nimekirja automaatselt tunnustada keel (on seadistatav, sest sellel on mõju tulemuslikkust ja mitte igaüks ei pea seda).
Jah, see oleks tore. Samuti oleks tore lisada vaikekeele kasutaja valitud näidates oma kasutaja profiili lehelt kui läheme kontrollida oma lehele. See oleks ka hea addon selleks admin et teada saada kasutaja valitud keeles.
Ok. Lisatakse TODO nimekiri:
- Lastakse kasutaja default keel Admin CP
- Näita kasutaja default keele liikme info.
- Tunnistada automaatselt tõeline post sõnumit, kui Google lubab seda teha CURL (seadistatav + kirju teate administraator seda kontrollida juhul, kui Google teeb viga).
See igav? :)
Cybershaolin
17-11-09, 03:29
Ei Pange tähele, et mod alati hoiab originaalteksti (tegelikult nagu posti sisu hoitakse ainult algtekstis). Nii et selle stsenaariumi post jääb originaal (nagu alati) ja BBCode ei lisata automaatselt, sest kasutaja ei seatud vaikimisi keeles. Nii et lõpus ei ole see tõlkida, sest see on teistes keeltes ning ütleb, et see on foorumi vaikimisi keeles.
Ma lisada TODO nimekirja automaatselt tunnustada keel (on seadistatav, sest sellel on mõju tulemuslikkust ja mitte igaüks ei pea seda).
See on loogiline ja sellest järeldub, mida ma olen katsetanud. Sellepärast ma küsisin eriti kõigi olemasolevate kasutajate minu foorum, enne paigaldamist see hack. See ei ole tegelikku mõju uute kasutajate registreerimisel forum sest nad peavad valima default keele registreerimise protsess, kuid see on teatud mõju vanade kasutajad, kes ei valinud vaikimisi keeles. Kui need kasutajad kirjutab oma emakeeles, ja erineb foorum keel (ilma valinud oma vaikimisi keel, mis antud juhul jääks samaks vaikimisi foorumi keeles) midagi tõlgitakse (kui nad lisada BBCode käsitsi, kuid Nad peavad teadma, et ...). See on midagi öelda, kõik mu vanad kasutajate minna ja määrata oma vaikimisi keeles või lisada BBCode käsitsi aga see on midagi muud, eeldades, et nad on.
See jättis mu küsimus. Tänud selgitamise eest seda. Jah, see oleks tore, kui kõike saab avastada automaatselt. Oled sa kindel, et seda on võimalik saavutada?
Ok. Lisatakse TODO nimekiri:
- Lastakse kasutaja default keel Admin CP
- Näita kasutaja default keele liikme info.
- Tunnistada automaatselt tõeline post sõnumit, kui Google lubab seda teha CURL (seadistatav + kirju teate administraator seda kontrollida juhul, kui Google teeb viga).
See igav? :)
See heli suurepärane. See aitaks palju. (Vähemalt minu jaoks). :)
Ï seda koristasin minu küsimus. Tänud selgitamise eest seda. Jah, see oleks tore, kui kõike saab avastada automaatselt. Oled sa kindel, et seda on võimalik saavutada?
Ei:) Ma ei tea - ma lihtsalt pean meeles, et Google ei tunne keeles, kuid ma ei kontrollinud veel see funktsionaalsus on kättesaadav CURL API. Samuti ma ei tea, kuidas ta käitub jaoks tõesti lühikesi sõnumeid. Või mis siis, kui Google ei ole kindel. Või kuidas mod peaks käituma, kui kasutaja on määranud vaikimisi keel, kuid Google ütleb, et ta on mõnda muud keelt (ma arvan, see on seadistatav: usaldus kasutaja, usaldus Google + saata e-posti teate iga kord kui see juhtub). Nii et see on väike probleem siin, aga meile meeldib: D
Cybershaolin
18-11-09, 05:18
Igatahes, paljud nendest probleemidest või küsitlemise oleks tühjendatakse läbi impementation seda siin: :)
Niisiis, äkki oleks hea mõte, et mitte teha asju keerulisemaks ja jääb tegelik töötamise viisi, kuid see on ikka sinust edasi minna või mitte ...
OK - ma tean nüüd, et see on võimalik tunnustada keele CURL. Ka seda, et Google teeb vigu, kuid on nii kena, mis ütleb, kuidas kindel, et ta räägib oma vist (0 - üldse mitte, 1 - 100%, kõik vahel - sa tead, mida).
Nii et praegusel hetkel minu juhtmõtteks see funktsioon on muuta seadistatav võimalust:
- Alati usalda kasutaja (parim jõudluse - Google ei küsita, kui uus sõnum on tulemas, kõik muud võimalused küsib Google tõelisi keeles)
- Alati usalda Google (Google tulemus on alati kasutatud tõeline keel - ole hea lühisõnumite)
- Trust kasutaja aga küsida Google (sel juhul kui on vahe, mida kasutaja märgid ja mida Google ütleb administraator saada email about it)
- Usaldus Google kui tulemus on usaldust väärt (teine parameeter näitab, kuidas kindel Google tuleb kasutada tema tulemus - st 0,3)
Ja veel üks asi - Google ei küsita, kui kasutaja mis tahes paigas sõnumi seatud lang BBCode käsitsi.
Mis sa arvad sellest? :)
Cybershaolin
20-11-09, 02:28
Hea mõte. :)
OK seda rakendatakse ja kaasatakse vBET 3.2.0 (jah meil oli plaanis 3.1.3, kuid seal on liiga palju muudatusi nii et see 3.2.0).
Te saate testida siin. See foorum on tegelikult valitud strateegiale usaldada Google kui tulemused on vähemalt 10% kindel.
Nii et nautida:)
Näiteks see sõnum ei olnud tähistatud mulle, et ta on poola keeles. Kas käsitsi või määrates vaikimisi keeles. Lühidalt - ma valetasin vBET väites, et sõnum on inglise keeles, kuid kasutades keeletuvastuse vBET ta mõistis, et sõnum on ainult inglise keeles poola ja tähistatud seda korralikult:)
Cybershaolin
21-11-09, 16:22
Tubli töö. :) Kas teil on vabastamise kuupäevata peas? Ma tõesti vaja uus versioon ...
Tubli töö. :) Kas teil on vabastamise kuupäevata peas? Ma tõesti vaja uus versioon ...
Jah, meil on - täna:) Meil on hea meel anda kiire mis meie kliendid vajavad:)
Tootmine on juba käimas. See võtab kuni 2 tundi. Meil on vaja kasutada ka lisada VBA Dyna integratsiooni toetamiseks keeletuvastuse ka seal:)
Cybershaolin
21-11-09, 20:33
Wow! Thanks a lot! Suure teene! :)
OK seda rakendatakse ja kaasatakse vBET 3.2.0 (jah meil oli plaanis 3.1.3, kuid seal on liiga palju muudatusi nii et see 3.2.0).
Te saate testida siin. See foorum on tegelikult valitud strateegiale usaldada Google kui tulemused on vähemalt 10% kindel.
Nii et nautida:)
See on lihtsalt test, mis kontrollib, kas keeletuvastuse toimib hästi hinnapakkumisi suunatud uued liinid.
Cybershaolin
22-11-09, 18:51
OK - ma tean nüüd, et see on võimalik tunnustada keele CURL. Ka seda, et Google teeb vigu, kuid on nii kena, mis ütleb, kuidas kindel, et ta räägib oma vist (0 - üldse mitte, 1 - 100%, kõik vahel - sa tead, mida).
Nii et praegusel hetkel minu juhtmõtteks see funktsioon on muuta seadistatav võimalust:
- Alati usalda kasutaja (parim jõudluse - Google ei küsita, kui uus sõnum on tulemas, kõik muud võimalused küsib Google tõelisi keeles)
- Alati usalda Google (Google tulemus on alati kasutatud tõeline keel - ole hea lühisõnumite)
- Trust kasutaja aga küsida Google (sel juhul kui on vahe, mida kasutaja märgid ja mida Google ütleb administraator saada email about it)
- Usaldus Google kui tulemus on usaldust väärt (teine parameeter näitab, kuidas kindel Google tuleb kasutada tema tulemus - st 0,3)
Ja veel üks asi - Google ei küsita, kui kasutaja mis tahes paigas sõnumi seatud lang BBCode käsitsi.
Mis sa arvad sellest? :)
Aastal väljapakutud variantide üle, milline peaks olema võimalus valida, kui seda kasutatakse ära teha vana viisi enne rakendamise kohta?
Aastal väljapakutud variantide üle, milline peaks olema võimalus valida, kui seda kasutatakse ära teha vana viisi enne rakendamise kohta?
Alati usaldada kasutaja - nii tunnustamine ei ole tehtud.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):