Виев Фулл Версион: Тест: Овај текст је написан на француском језику
Cybershaolin
14-11-09, 17:54
Це текте ЕСТ ецрит ен францаис ет је девраис ле воир ср сербе.
Cybershaolin
14-11-09, 17:55
Је репете:
Це текте ЕСТ ецрит ен францаис ет је девраис ле воир ср сербе.
Cybershaolin
14-11-09, 17:56
Зашто још увек видим текст на француском изнад када је мој форуму подесите језик овде енглески на овом форуму? Ја би требало да видите текст на енглеском са малим заставицама не?
Cybershaolin
14-11-09, 18:35
Што се тиче моје питање, то је више о знајући да ли ББЦоде може да се дода аутоматски или не? Имам проблема да схвате концепт. Приметио сам у другом нит која вас су говорили да ББЦоде могу додати ручно или аутоматски. Дакле, аутоматски не значи да сам видео мало заставе у пост # 1 и # 2? Ја не разумем жао и ја сам прочитао овде свој пост:
Зашто још увек видим текст на француском изнад када је мој форуму подесите језик овде енглески на овом форуму? Ја би требало да видите текст на енглеском са малим заставицама не?
Зато што није "кажу" да је на француском;) Овде имате брзо и лако упутство како да то урадите:
У неколико речи - можете да поставите подразумевани језик у Усер ЦП, или ручно описати поруку lang BBCode :)
Уколико желите можете чак можете мењати ваше претходне поруке и додајте ту ово ББКод, и магија ће се десити;)
Што се тиче моје питање, то је више о знајући да ли ББЦоде може да се дода аутоматски или не? Имам проблема да схвате концепт. Приметио сам у другом нит која вас су говорили да ББЦоде могу додати ручно или аутоматски. Дакле, аутоматски не значи да сам видео мало заставе у пост # 1 и # 2? Ја не разумем жао и ја сам прочитао овде свој пост:
сад ББКод се аутоматски додаје у складу са језиком подразумеваног корисника. Ако није постављен или је исти као форум језика, онда ништа није скуп.
Гоогле је могућност да препозна језик на поруку, али због учинка разлога не уради - такође нисмо истражити овај Гоогле функцију. Ако мислите да то може бити од помоћи, онда пишите о томе овде функција Захтеви - Енглисх предузећа преводилац (вБЕТ) (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/феатуре-рекуестс/) - увек можете да додате ту могућност уз могућност да искључите и:)
Cybershaolin
15-11-09, 07:45
сад ББКод се аутоматски додаје у складу са језиком подразумеваног корисника. Ако није постављен или је исти као форум језика, онда ништа није скуп.
Али то је проблем.
У реду изгледају, овде на свој форум, мој језик је подешен на енглески ... тако да је мој текст у порукама # 1 и # 2 (да ли су је на француском) су другачији него на форуму језика (у мом УсерЦП). Дакле, зашто је мој текст још увек у француском? Да ли то кажете морам да ручно додати ББКод? Онда ако је то случај, зашто причаш о ББЦоде бити аутоматски додају?
Ја не би то разумео, али сам ишао на линк да сте у вези и то је начин на који сам га добио. Мислио сам, ово је аутоматски успео, без потребе да пишу ББЦоде себе.
Али то је проблем.
У реду изгледају, овде на свој форум, мој језик је подешен на енглески ... тако да је мој текст у порукама # 1 и # 2 (да ли су је на француском) су другачији него на форуму језика (у мом УсерЦП). Дакле, зашто је мој текст још увек у француском? Да ли то кажете морам да ручно додати ББКод? Онда ако је то случај, зашто причаш о ББЦоде бити аутоматски додају?
Ја не би то разумео, али сам ишао на линк да сте у вези и то је начин на који сам га добио. Мислио сам, ово је аутоматски успео, без потребе да пишу ББЦоде себе.
Да ваше постове # 1 и # 2 су на француском, али је рекао да је систем на енглеском језику. Тхатс је разлог зашто није преведена.
Имате 2 начина поступања са порукама на различитим језицима.
1. поставља на ваш кориснички језику КП подразумевани за ваш профил. У овом случају вБЕТ ће претпоставити да је ваша поруке на том језику и да ће додати сад ББКод аутоматски. Још увек имате могућност да кажем вБЕТ да не уради за одређену поруку (на сваком уредник нове поруке ће се појавити додатна опција да додате ББЦоде или не - као подразумевани постављено Да).
2. је да га додате ручно.
Ви сте збуњени због других чланак, молимо Вас да прочитате поново пазљиво што је написано:
"Аутоматски знак порука корисника која је поставила њихова подразумевани језик који није језик форуму подразумевани"
Ако мислите да неки део није јасан, молимо Вас тренутку и ми ћемо је тачно да га учини много јасна:)
Cybershaolin
15-11-09, 19:57
Ово је још један тест у француском језику.
Cybershaolin
15-11-09, 20:10
Да ваше постове # 1 и # 2 су на француском, али је рекао да је систем на енглеском језику. Тхатс је разлог зашто није преведена.
Аххххх! Сада сам га јасно и гласно. То је део нисам разумео. Сада сам променио језик Француски у УсерЦП и написао још један тест поруку на француском језику. То савршено ради овде. Хвала за узимање времена да објасним да ми на једноставан начин.
Али на моје форуму, мој језик форум на француском, и ја (опционо као што си рекао) утврђује мој УсерЦП на француском, а ја сам покушао писања порука на арапском и италијанском језику. Резултат је показао на арапском и италијанском без превођења ништа. То је разлог зашто сам још увек не разумеју. Чини се да се не ради на мом форуму.
Такође, реците ми: Аддон језик (види снимак екрана) за ББКод (бира или да не) кад смо саставите поруку и на брз одговор, као и, је ово аддон у верзији 3.1.2, јер сам још увек није надоградња још и ја немају га у 3.1.1?
Аххххх! Сада сам га јасно и гласно. То је део нисам разумео. Сада сам променио језик Француски у УсерЦП и написао још један тест поруку на француском језику. То савршено ради овде. Хвала за узимање времена да објасним да ми на једноставан начин.
Али на моје форуму, мој језик форум на француском, и ја (опционо као што си рекао) утврђује мој УсерЦП на француском, а ја сам покушао писања порука на арапском и италијанском језику. Резултат је показао на арапском и италијанском без превођења ништа. То је разлог зашто сам још увек не разумеју. Чини се да се не ради на мом форуму.
Такође, реците ми: Аддон језик (види снимак екрана) за ББКод (бира или да не) кад смо саставите поруку и на брз одговор, као и, је ово аддон у верзији 3.1.2, јер сам још увек није надоградња још и ја немају га у 3.1.1?
Све то функционише како је дизајниран. То значи - модел ће додати Ланга ББКод само када сте подесили корисника подразумевани језик и само тај језик. Ако није могуће, можете једноставно рећи да не га додате у едитору.
На свим другим случајевима морате да додате сад ББКод ручно. Тако да је писао поруке на још два језика и да вам кажем одбране да су то на француском, али они нису и то је разлог зашто они нису били преведени.
Превод поруке писане на другом језику само да ће се десити када сад ББЦоде је додат. У супротном, Гоогле се збунити и враћа само истог текста (то је као да идете на француски-енглески преводилац и дати му текст у пољском - он само ћемо вам вратити овај текст, јер он то неће разумети). Дакле, додајући сад ББЦоде у поруку говори мод на које преводилац треба да иде за превод.
Такође, имајте на уму да су опције за уреднике додао само ако је корисник подесио свој подразумевани језик други том форуму подразумевани језик. У супротном она нема смисла јер то значи да корисник пише на форуму језику и нема сад ББЦоде додате. Тако да Вас молимо за тест само промените подразумевани језик у друге том форуму, језик и видећете да опције ће се појавити у вашем уредника:)
Cybershaolin
16-11-09, 04:22
Све то функционише како је дизајниран. То значи - модел ће додати Ланга ББКод само када сте подесили корисника подразумевани језик и само тај језик. Ако није могуће, можете једноставно рећи да не га додате у едитору.
На свим другим случајевима морате да додате сад ББКод ручно. Тако да је писао поруке на још два језика и да вам кажем одбране да су то на француском, али они нису и то је разлог зашто они нису били преведени.
Превод поруке писане на другом језику само да ће се десити када сад ББЦоде је додат. У супротном, Гоогле се збунити и враћа само истог текста (то је као да идете на француски-енглески преводилац и дати му текст у пољском - он само ћемо вам вратити овај текст, јер он то неће разумети). Дакле, додајући сад ББЦоде у поруку говори мод на које преводилац треба да иде за превод.
Такође, имајте на уму да су опције за уреднике додао само ако је корисник подесио свој подразумевани језик други том форуму подразумевани језик. У супротном она нема смисла јер то значи да корисник пише на форуму језику и нема сад ББЦоде додате. Тако да Вас молимо за тест само промените подразумевани језик у друге том форуму, језик и видећете да опције ће се појавити у вашем уредника:)
У реду сам превише тај део ... Само још једно питање:
Када је то рекао на Пост # 6:
Дајмо пример:
-Мој језик је француски форуму
-Корисник сопствени језик је шпански, али то није успостављен УсерЦП
-Корисник пише пост у шпанском
Ево пример из поставке изнад:
Да ли то значи да корисник који није скуп је сопствени корисник језик (рецимо да је то шпански, али на мом форуму, форуму ће преузети то ће бити француски, јер је требало да користи језик форуму када није скуп) и да форум језика је француски ...? ако тај корисник пише на шпанском језику, ми ћемо се претпоставити да виде ББКод са преведени текст на француском. Да ли је то то?
Јер, ако то није случај и текст на шпанском језику није преведен на све у овом примеру, овај се враћа на мој захтев овде: :
Стварно лепо производа. Хвала јос једном за ово хацк. :)
Ја бих је потребна помоћ или захтев да ради. За нове кориснике на форуму, то је у реду јер имају поље да одаберу своју подразумевани језик, али за све постојеће кориснике, нема вредност скуп, то је само ставља "Није постављен". Можете ли ми дати упит изврши, како би се аутоматски ставља подразумевани језик уместо "Није постављен" (у мом случају то је француски за подразумевана вредност)? То је зато што чак и ако сте ставили тема на форуму говори да корисницима да мењају своје информације, многи од њих неће прочитати да нит.
Било би лепо ако може да промени то аутоматски за своје постојеће кориснике.
Хвала.
Не морате да подесите подразумевани језик за своје кориснике. Ако се не подразумевани језик постављен, онда вБЕТ претпоставља да је исти као форум језика и предузимати никакве акције када се нове поруке долазе (узрок су то у форуму језику):)
Да ли разумете шта хоћу да кажем? Ако то није могуће то раде упитом, у најмању руку, требало би да постоји опција у админцп за администрацију која жели да промени специфичан језик кориснику да жељени језик ...
Тхатс исправна. Она ради на овај начин.
Дакле, под претпоставком да желите да додате могућност постављања језик подразумеваног корисника од Админ ЦП - зар не? :)
Cybershaolin
16-11-09, 15:26
Тхатс исправна. Она ради на овај начин.
Мој последњи пост је мало дуг, жао. У своју понуду горе, је ово ваш одговор на моје питање које сам овде питао:
Пример:
-Мој језик је француски форуму
-Корисник сопствени језик је шпански, али корисник није га подесите у УсерЦП
-Корисник пише пост у шпанском
-Резултат пост на форуму ће бити на француском са ББКод убаци?
Прецизније је ово ваш одговор на последње питање?
Дакле, под претпоставком да желите да додате могућност постављања језик подразумеваног корисника од Админ ЦП - зар не? :)
Да, то би било сјајно. Такође, било би лепо да додате подразумевани језик изабран од стране корисника показујући у својим страна профил корисника када идемо да провере своје странице. То би такође бити велики аддон да би админ да сазна о изабраним корисника језика.
Мој последњи пост је мало дуг, жао. У своју понуду горе, је ово ваш одговор на моје питање које сам овде питао:
Прецизније је ово ваш одговор на последње питање?
Но Имајте у виду да Министарство одбране увек држи оригинални текст (у ствари као пост садржај се чува само оригинални текст). Дакле, у овом сценарију порука ће остати у оригиналу (као и увек) и ББЦоде неће бити аутоматски додати, зато што корисник није постављен подразумевани језик. Тако да на крају неће бити преведен, јер је на другом језику и каже да је у језику форуму подразумевано.
Ја ћу додати на листи обавеза да аутоматски препознаје језик (биће конфигурисати јер ће то имати утицаја на перформансе и нису сви морати ово).
Да, то би било сјајно. Такође, било би лепо да додате подразумевани језик изабран од стране корисника показујући у својим страна профил корисника када идемо да провере своје странице. То би такође бити велики аддон да би админ да сазна о изабраним корисника језика.
Ок. Додато у листи обавеза:
- Дозволите да подесите језик подразумеваног корисника од админ ЦП
- Прикажи корисник подразумевани језик у земљама информација.
- Аутоматски препознаје праве поруке порука ако Гоогле омогућава да урадите тако што ћете цурл (конфигурисати + емаил обавештења администратора да провери у случају Гоогле-направи грешку).
Да ли је то у реду? :)
Cybershaolin
17-11-09, 03:29
Но Имајте у виду да Министарство одбране увек држи оригинални текст (у ствари као пост садржај се чува само оригинални текст). Дакле, у овом сценарију порука ће остати у оригиналу (као и увек) и ББЦоде неће бити аутоматски додати, зато што корисник није постављен подразумевани језик. Тако да на крају неће бити преведен, јер је на другом језику и каже да је у језику форуму подразумевано.
Ја ћу додати на листи обавеза да аутоматски препознаје језик (биће конфигурисати јер ће то имати утицаја на перформансе и нису сви морати ово).
То је логично и да следи оно што сам експериментисао. То је разлог зашто сам питао посебно за све постојеће кориснике на мој форум, пре него што инсталирате ову хацк. Ово нема стварни утицај на нове кориснике регистрације на форуму, јер они морају изабрати подразумевани језик у процесу регистрације али има неког утицаја за старе кориснике који нису изаберете било који подразумевани језик. Ако они који су корисници пише на свом језику, и другачије од форума језика (без изабран подразумевани језик, који у овом случају остати исти као подразумевани језик форума) ништа неће бити преведен (осим ако они додају ручно ББКод, али морају да знају о томе ...). То је нешто да кажем све моје старе корисницима да оду и поставе подразумевани језик или додати ручно ББКод, али то је нешто друго под претпоставком да ће.
Ово опозван из моје питање. Хвала што је појаснио да. Да, било би сјајно када све може аутоматски детектовати. Да ли сте сигурни да то може да се постигне?
Ок. Додато у листи обавеза:
- Дозволите да подесите језик подразумеваног корисника од админ ЦП
- Прикажи корисник подразумевани језик у земљама информација.
- Аутоматски препознаје праве поруке порука ако Гоогле омогућава да урадите тако што ћете цурл (конфигурисати + емаил обавештења администратора да провери у случају Гоогле-направи грешку).
Да ли је то у реду? :)
Ово звуче одлично. Ово би помогло много. (Барем за мене). :)
ИТхис опозван из моје питање. Хвала што је појаснио да. Да, било би сјајно када све може аутоматски детектовати. Да ли сте сигурни да то може да се постигне?
Не:) нисам сигуран - Управо сам на уму да Гоогле може да препозна језик, али нисам још увек проверити да ли ову функционалност је доступна од стране цурл АПИ-ја. Такође, не знам како ће се понашати за стварно кратких порука. Или шта ако Гоогле неће бити сигуран. Или како Министарство одбране треба да се понашају ако је корисник подесио подразумевани језик, али Гоогле каже да је у неком другом језику (мислим да це бити подесиве: поверење корисника, поверење Гоогле + пошаље е-маил обавештења сваки пут када се то догоди). Дакле, то је мало изазов овде, али ми то: Д
Cybershaolin
18-11-09, 05:18
У сваком случају, многе од ових проблема или саслушање ће бити обрисана од стране импементатион овог овде: :)
Дакле, можда би било добро да се не би ствари много компликованије и остати са стварним начин рада, али је ипак на вама да иде напред или не ...
У реду - Сада знам да је могуће да препозна језик цурл. Такође, да Гоогле прави грешке, али је тако љубазни да говори како сигуран да је о свом претпостављам (0 - није уопште, 1 - 100%, све измедју - знате шта).
Дакле, у овом тренутку мој предлог за ову функцију је да га конфигурисати са опцијама:
- Увек веруј корисника (најбоље за перформансе - Гоогле није питао када је нова порука долази, све друге опције ће вас питати Гоогле-о стварном језику)
- Увек веруј Гоогле (Гоогле резултат је увек користи као прави језик - није добро за кратке поруке)
- Поверење корисника, али питајте Гоогле-а (у том случају ако постоје разлике између онога што корисник марака и оно што је Гоогле каже управник ће добити е-маил о томе)
- Поверење Гоогле када резултат је поверења достојан (други параметар ће рећи како сигурно Гоогле мора бити да употреби свој резултат - тј 0.3)
И још једна ствар - Гоогле неће бити упитани да ли корисник у било ком месту поруку скуп сад ББКод ручно.
Шта мислите о овоме? :)
Cybershaolin
20-11-09, 02:28
Добра идеја. :)
У реду је спроведен и да ће бити укључени у вБЕТ 3.2.0 (да ми је планирала 3.1.3, али је превише промена тако да ће бити 3.2.0).
Можете га тестирати овде. Овај форум стварно је изабрао стратегију за поверење у Гоогле када су резултати најмање 10% сигуран.
Дакле, уживајте:)
На пример, ова порука није била обележена ми се да је пољски. Ручно или постављањем подразумевани језик. Укратко - ја лагала вБЕТ тврдећи да је порука на енглеском, али користећи откривања језика вБЕТ је схватио да је порука само на енглеском језику у пољском и означен је исправно:)
Cybershaolin
21-11-09, 16:22
Сјајан посао. :) Да ли имате датум издавања у глави? Заиста треба нова верзија ...
Сјајан посао. :) Да ли имате датум издавања у глави? Заиста треба нова верзија ...
Да имамо - данас:) Драго нам је да брзо дају шта наши корисници треба:)
Производња је већ у току. То ће потрајати и до 2 сата. Такође је потребно произвести додати за ВБА Дина интеграцију подршку за детекцију језика постоји:)
Cybershaolin
21-11-09, 20:33
Вов! Хвала пуно! Велики сервис! :)
У реду је спроведен и да ће бити укључени у вБЕТ 3.2.0 (да ми је планирала 3.1.3, али је превише промена тако да ће бити 3.2.0).
Можете га тестирати овде. Овај форум стварно је изабрао стратегију за поверење у Гоогле када су резултати најмање 10% сигуран.
Дакле, уживајте:)
Ово је само тест који проверава да ли откривања језика ради добро са цитатима чији је циљ нове линије.
Cybershaolin
22-11-09, 18:51
У реду - Сада знам да је могуће да препозна језик цурл. Такође, да Гоогле прави грешке, али је тако љубазни да говори како сигуран да је о свом претпостављам (0 - није уопште, 1 - 100%, све измедју - знате шта).
Дакле, у овом тренутку мој предлог за ову функцију је да га конфигурисати са опцијама:
- Увек веруј корисника (најбоље за перформансе - Гоогле није питао када је нова порука долази, све друге опције ће вас питати Гоогле-о стварном језику)
- Увек веруј Гоогле (Гоогле резултат је увек користи као прави језик - није добро за кратке поруке)
- Поверење корисника, али питајте Гоогле-а (у том случају ако постоје разлике између онога што корисник марака и оно што је Гоогле каже управник ће добити е-маил о томе)
- Поверење Гоогле када резултат је поверења достојан (други параметар ће рећи како сигурно Гоогле мора бити да употреби свој резултат - тј 0.3)
И још једна ствар - Гоогле неће бити упитани да ли корисник у било ком месту поруку скуп сад ББКод ручно.
Шта мислите о овоме? :)
У опцијама је предложено, шта би било начина да бирају када се користи да се уради на стари начин пре почетка примене овог?
У опцијама је предложено, шта би било начина да бирају када се користи да се уради на стари начин пре почетка примене овог?
Увек веруј корисник - на овај начин признање није направио.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):