PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş nie tłumaczy

RafoX
05-03-12, 19:09
Merhaba ve Yani evet bir ücretsiz yüklü eklenti ve var gibi bir cuś değil anlatıyor bana herhangi bir dilde kategori ve forum adı yerine vb şey ı cant eklemek Resim ekleri ile çalışmaz çünkü göründüğü temiz beyaz arka plan olarak forumunda görmüyorum
Merhaba ve böylece ücretsiz eklenti yüklü ve ben bana cus herhangi bir dile açıkladı değil
Kategori ve forum yerine adları vb temiz beyaz bir arka plan görmezler, ekleri ile foruma çalışmaz çünkü göründüğü resim ekleyebilirim değil

r.dziadusz
06-03-12, 13:41
Selam
Her şeyden önce tam, desteklenen vBET ücretsiz bir eklenti kullanıyorsanız kayıtsız versiyonu lütfen kaldırın o ya da tahsil edilecektir değil!

RafoX
06-03-12, 21:03
Bu özgür yorum-in vBET 2.4.4

r.dziadusz
07-03-12, 15:42
Ayrıca, unutmayın ki, biz artık çeviriler için ücretsiz sürümünü destekler vBET 2.x çeviri hiçbir şekilde çalışması için böylece artık mevcut API kullanarak.
Geting tam suported sürümünü sağlayan çeviri API ve formu sonraki realase, çeviriler el ile düzenleme seçti vBET düşünün lütfen memnun!

RafoX
07-03-12, 18:17
Bu eklenti ve ne süre için hangi fiyat nedir?

r.dziadusz
08-03-12, 10:49
Tıklamanız yeterlidir "site üstüne satın". Lisans 90 $ maliyeti ve istediğiniz sürece vBET kullanabilirsiniz! :) Çeviriler için ilk yıl ücretsiz güncelleştirebilirsiniz

RafoX
08-03-12, 19:40
czyli nie tak drogo zastanawię się ben możliwe bu kupię pozdrawiam bir sorun uważam za rozwiązany

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations