Zobraziť plnú verziu: Vyriešené nie tłumaczy
Dobrý deň, a tak áno Nainstaloval som jeden voľný plug-in a mať také cuś nie vysvetľuje sa mi v akomkoľvek jazyku namiesto kategórie a názov fórum, nič nevidíte, čisté biele pozadie nie je možné pridať obrázok, ako to vyzerá, pretože nepracuje s prílohami bol na fóre atď
Dobrý deň, a tak nainštalovaný bezplatný doplnok a som nie vysvetlil mi cus do akéhokoľvek jazyka
miesto v kategórii a fórum mien etc nevidíte čisté biele pozadie, môžete pridať obrázok, ako to vyzerá, pretože príloh nepracujú s vami na fóre
r.dziadusz
06-03-12, 13:41
Ahoj
Po prvé, plne podporovaná verzia vBET nie je zdarma plugin, takže ak používate Neregistrovanß verzia odinštalujte ho, alebo vám bude účtovaná!
Táto bezplatná verzia vBET 2.4.4
r.dziadusz
07-03-12, 15:42
Sme už podporuje bezplatnú verziu vBET, tiež Upozorňujeme, že vBET 2.x bol preklad pomocou api, ktoré už neexistujú, neexistuje spôsob, ako ju do práce.
Zvážte prosím geting plnú suported verziu vBET, ktorý vám umožňuje vybral preklad API a ďalšie realase forme upraviť preklady manuálne!
Akú cenu je tento plug-in a na aké obdobie?
r.dziadusz
08-03-12, 10:49
Stačí kliknúť na "kúpiť" v hornej časti stránky. Licencia stojí $90 a môžete použiť vBET, tak dlho, ako chcete! :) A môžete aktualizovať vBET zadarmo rok päsť
czyli nie tak drog zastanawię się som możliwe że kupię pozdrawiam problém uważam za rozwiązany
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):