View Full Version: Rezolvate nie Wyszukiwanie
Bună ziua şi da eu am a instala unul gratuit plug-in- şi au astfel un cuś nu explică pentru mine în orice limbă în loc de categorii, şi nume de forum, etc.-nimic nu vedeţi fundal alb curat nu se poate adăuga o imagine cum pare, deoarece acestea nu funcţionează cu fişiere ataşate a fost pe forum
Bună ziua şi aşa am instalat supliment gratuit şi am nu explicat pentru mine cus în orice limbă
în loc de categorie şi forum numele etc nu pot vedea un fundal alb curat, nu pot adăuga imaginii cum pare deoarece ataşările nu funcţionează cu tine la forum
r.dziadusz
06-03-12, 13:41
Bună
Mai întâi de toate, versiunea completă, susținute de vBET nu este un plug-in gratuit, deci, dacă utilizaţi versiunea neînregistrate, vă rugăm să uninstall it, sau vă va fi încasat!
Acest drum liber traducere de vBET 2.4.4
r.dziadusz
07-03-12, 15:42
Noi nu mai acceptă drum liber traducere de vBET, de asemenea, vă rugăm să reţineţi că, vBET 2.x a fost traducerea folosind api care nu mai există, astfel încât nu există nici un fel să funcţioneze.
Vă rugăm să ia în considerare geting suported plin traducere de vBET, care permite pentru tine de a ales traducere API, şi forma următoarea realase, editare traduceri manual!
Ce preţ este acest plug-in- și pe ce perioadă?
r.dziadusz
08-03-12, 10:49
Doar faceţi clic pe "cumpere" pe partea de sus a site-ului. Licenţă costurile de $90 şi aveţi posibilitatea să utilizaţi vBET atâta timp cât doriţi! :) Şi aveţi posibilitatea să actualizaţi vBET pentru drum liber pentru anul pumn
czyli nie tak drogo zastanawię się i możliwe că kupię pozdrawiam o problemă cred za rozwiązany
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):