PDA

View Full Version: Riješen nie tłumaczy

RafoX
05-03-12, 19:09
Pozdrav i tako sam instalirati besplatni dodatak, a ja nisam objasnio mi ca u bilo kojem jeziku, umjesto na kategoriju i ime foruma, i sl. ne vidim čistu bijelu pozadinu mogu dodati sliku kako to izgleda jer ne rade priloge s vama na forumu
Pozdrav i tako sam instalirao bez add-on i nisam objasnio mi cus u bilo kojem jeziku
umjesto kategorija i forum imena i sl. Ne vidim čistu bijelu pozadinu, ne mogu dodati sliku kao što izgleda jer privici ne rade s vama na forumu

r.dziadusz
06-03-12, 13:41
Bok
Prije svega, puna, podržana verzija vBET nije besplatan plugin, pa ako koristite neregistrirani verziju molimo ga deinstalirati, ili će se naplatiti!

RafoX
06-03-12, 21:03
Ova besplatna verzija vBET 2.4.4

r.dziadusz
07-03-12, 15:42
Mi više ne podržava besplatnu verziju vBET, također imajte na umu da, vBET 2.x je prevodio pomoću API koji više ne postoje, tako da ne postoji način da rade.
Molimo razmislite geting punu suported verziju vBET, koji omogućuje Vam da se odlučio za prevođenje API, a čine naprijed realase, uređivati prijevode ručno!

RafoX
07-03-12, 18:17
koju cijenu je plug-in, a za ono vrijeme?

r.dziadusz
08-03-12, 10:49
Samo kliknite na "kupiti" na vrhu stranice. Dozvola košta 90 dolara, a vi možete koristiti vBET koliko god želite! :) A možete ažurirati vBET besplatno za šaka godine

RafoX
08-03-12, 19:40
da nije tako skupo, a ja pitam, ako to može kupiti pozdrav i mislim da je problem riješen

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1