מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר ניאה tłumaczy

RafoX
05-03-12, 19:09
שלום, אז כן אני התקנתי אחת חינם יישום plug-in יש כזאת cuś לא מסביר לי בכל שפה במקום קטגוריות, ואת שם הפורום, וכולי, כלום אינך רואה רקע לבן ונקי אין להוסיף תמונה כפי שהוא נראה כי הם לא עובדים עם קבצים מצורפים היה בפורום
שלום אז התקנתי את ההרחבה בחינם, אני לא הסברת לי cus לתוך בכל שפה
במקום קטגוריה פורום שמות ועוד אינך רואה על רקע לבן ונקי, אני לא להוסיף את התמונה כפי שהוא נראה כי קבצים מצורפים אינם פועלים עם לך בפורום

r.dziadusz
06-03-12, 13:41
היי
קודם כל, הגרסה המלאה, הנתמכות של vBET אינה תוסף חינם, ולכן אם אתה משתמש לא רשום גירסה בבקשה להסיר את התקנתה או תחויב!

RafoX
06-03-12, 21:03
זו גירסה ללא תשלום של vBET 2.4.4

r.dziadusz
07-03-12, 15:42
אנחנו כבר לא תומכת בגרסת החינם של vBET, כמו כן שים לב כי 2. x vBET היה תרגום באמצעות api שכבר אינם קיימים כך אין שום דרך כדי שהיא תפעל.
אנא שקול geting גירסה מלאה suported של vBET, אשר מאפשר לך בחרה API תרגום ולאחר realase הבאה של הטופס, לערוך באופן ידני תרגומים!

RafoX
07-03-12, 18:17
איזה מחיר הוא יישום plug-in זה ואת פרק הזמן?

r.dziadusz
08-03-12, 10:49
פשוט לחץ על "קנה אותו" בחלק העליון של האתר. הרשיון עולה $90, באפשרותך להשתמש vBET ככל שתרצה! :) עדכון vBET חינם לשנה אגרוף

RafoX
08-03-12, 19:40
czyli ניאה טאק דרוגו zastanawię להיות אני możliwe że kupię pozdrawiam rozwiązany za uważam הבעיה

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1