Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno nie tłumaczy
Dobrý den a tak Ano nainstaloval jsem jednu zdarma plug-in a já máme takový cuś není vysvětluje mi v jakémkoli jazyce kategorií a jméno fóra, nic nevidíte, čisté bílé pozadí nelze přidat obrázek, jak to vypadá, protože nefungují s přílohami byl na fórum atd.
Dobrý den a tak jsem nainstaloval zdarma doplněk a já už ani mi vysvětlil cus do libovolného jazyka
Namísto kategorie a fóra jména atd není vidět čisté bílé pozadí, já nelze přidat obrázek jak to vypadá, protože přílohy nepracuje s vámi do fóra
r.dziadusz
06-03-12, 13:41
Ahoj
Plný, podporovanou verzi vBET tak za prvé, není modul zdarma, takže pokud používáte neregistrované verze odinstalujte ji, nebo vám bude účtován!
Tato volná verze vBET 2.4.4
r.dziadusz
07-03-12, 15:42
Jsme již podporuje bezplatné verze vBET, také prosím Všimněte si, že vBET 2.x byl překlad pomocí rozhraní api, které již neexistují, takže není žádný způsob jak ho do práce.
Zvažte, zda geting plné suported verzi vBET, která vám umožňuje si vybral, že překlad API a další realase forma, upravte ručně překlady!
Jaká cena je tento modul plug-in a pro jaké časové období?
r.dziadusz
08-03-12, 10:49
Stačí klepnout na tlačítko "koupit" v horní části webu. Licence stojí 90 dolarů a vBET můžete použít, pokud chcete! :) A vBET lze aktualizovat zdarma, za rok pěst
Irzykowského nie tak drogo zastanawię się i możliwe że kupię pozdrawiam rozwiązany za uważam problém
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):