View Full Version: Atrisinātas Nie tłumaczy
Sveiki, un tāpēc jā esat instalējis vienu bezmaksas plug-in, un man ir tāda cuś nav paskaidro man jebkurā valodā, nevis kategorijas un forums, nosaukumu utt neko neredzat, tīru, baltu fonu nevar pievienot attēlu, kā tas izskatās, jo tie nedarbojas ar pielikumiem bija forums
Sveiki, un tāpēc es uzstādīta bezmaksas pievienojumprogramma un man nav paskaidroja man cus jebkurā valodā
kategorijas un forums nosaukumiem utt nav redzama tīra balta fona, es nevar pievienot attēlu, kā tas izskatās, jo pielikumi nav strādāt ar jums forums
r.dziadusz
06-03-12, 13:41
Sveiki
Pirmkārt, pilns atbalstīto versija vBET nav brīvu spraudnis, tāpēc, ja lietojat nereģistrēto versiju. Lūdzu, atinstalējiet to, vai jums būs jāmaksā!
Šis bezmaksas versiju vBET 2.4.4
r.dziadusz
07-03-12, 15:42
Mēs vairs nodrošina bezmaksas versiju vBET, arī lūdzu, ievērojiet, ka, vBET x tulkoja, izmantojot api, kas vairs nepastāv, tāpēc nav nekādā veidā to darbu.
Lūdzu, apsveriet geting pilnu suported versiju vBET, kas ļauj jums izvēlēties translation API un formu nākamreiz realase, manuāli rediģēt tulkojumi!
Kāda cena ir šis plug-in un uz kādu laiku?
r.dziadusz
08-03-12, 10:49
Vienkārši noklikšķiniet uz "pirkt to" uz augšu vietas. Licences maksā $90, un jūs varat izmantot vBET, tik ilgi, cik vēlaties! :) Un bez maksas atjaunināt vBET dūre gada
czyli nie drogo zastanawię tak się es możliwe że kupię pozdrawiam problēmu uważam za rozwiązany
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):