PDA

Zobraziť plnú verziu: Už sa stalo Jazyky

jorgejgm
21-11-09, 22:07
Dobrý deň, mám len 3 jazyky povolené pre užívateľov, ale chcem vyhľadávače sú k dispozícii vo všetkých jazykoch. ¿Budem mať k dispozícii 3 jazyky pre užívateľov a 52 pre vyhľadávače?. Zistil som, že jazyky nie sú aktivované na vlajkách nefunguje. Príklad: mám povolené anglicky, Katalánsky a Galician forum.com / EN forum.com / CA forum.com / GL a funguje dobre. Ale ja by som forum.com / KN forum.com / it forum.com / *.* stále beží na pozadí. Ďakujem.

vBET
21-11-09, 23:48
Práve teraz vypnúť príznak znamená zákaz prekladu v tomto jazyku. Je zabezpečiť fórum proti žiadosti o preklady, ktoré by sa nemalo stať, pretože nemáte takú vlajku, ale niekto mohol nastaviť URL ručne.

Prosím, vysvetlite výhody, ktoré majú všetky dostupné preklady, ale toto obmedzenie pre užívateľa? Práve teraz podľa nášho názoru to môže zmiasť niektoré užívateľa. Zvlášť pre tých, ktorí prišli na preložený forum, čítal, že budete podporovať viac jazykov Spoločenstva, aby registrácia a zdá sa, že nemôžu písať vo svojom jazyku ...

Prosím, nás presvedčiť, že je to dobrý nápad, v niektorých situáciách, ktoré nie sú vidieť hneď. Ak je Vám radi pridali, ako možnosť, ale ak nie, potom sa pridá ďalšie možnosti, ktoré nie sú používané, nie je dobré pre produkt.

jorgejgm
22-11-09, 09:08
Ahoj, budem dávať moje 3 dôvody: moje forum, ako mnohí iní sú zamerané na krajinu, 4 jazyky používajú v mojej krajine a sú tí, ktorí chcú mať aktivovaný.Moje forum nie je užitočné pre cudzincov v režime účasť, ale áno ako konzultácie.Napríklad pomocou možností: presmerovanie na používateľa jazyka zahraniční návštevníci mohli všetky fóra vo vašom jazyku.Výhody tohto by bolo: zlepšenie čas načítania stránky (52 jazykov relantizan stránka) vizuálne lepšie pre väčšinu používateľov (52 jazykov, sa pohybuje na 4, ale naozaj všetci ešte bude k dispozícii) možnosti BB ešte bude k dispozícii (52 jazykov a ich indexovanie vyhľadávačov).Myslím, že výhody sú mnohé ;)

vBET
22-11-09, 16:55
Áno. Znalosť vášho pohľadu môžeme povedať - je to naozaj skvelý nápad:) A my chceme Ďakujem, že nás upozornil na tento problém. Jednoducho sme si neuvedomili, že skôr.

Pridané v zozname TODO, a mali by byť súčasťou ďalšej verzie:)

jorgejgm
22-11-09, 18:23
Dúfam, že nová verzia s netrpezlivosťou: D

vBET
16-12-09, 02:54
Realizované - budú zahrnuté do 3.3.0:)

jorgejgm
16-12-09, 16:23
Vďaka :):):)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1