PDA

View Full Version: Вече направи Езици

jorgejgm
21-11-09, 22:07
Здравейте, аз имам само 3 езика поддръжка за потребителите, но искам търсачките са на разположение на всички езици. ¿Мога да имам 3 езика на разположение на потребителите и 52 за търсачките?. Аз открих, че езици, които не са активирани в знамената не работи. Пример: Имам поддръжка английски, каталонски и галисийски forum.com / EN forum.com / около forum.com / GL и работи добре. Но бих искал forum.com / КН forum.com / тя forum.com / *.* продължат да работят във фонов режим. Благодаря.

vBET
21-11-09, 23:48
Точно сега забраните флаг означава изключване на превод на този език. Тя е да се осигури вашия форум срещу искания за преводи, които не трябва да се случи, защото не разполагат с такива флаг, но някой може да зададете ръчно URL.

Моля, обяснете полза на всички преводи, но ограничава тази за потребителите? В момента по наше мнение това може да обърка някои потребители. Особено онези, които дойдоха да превел форум, прочетох, че ви подкрепят множество езици на Общността, да се направи регистрация и след това изглежда, че те не могат да пишат на родния им език ...

Моля да ни убеди, че това е добра идея в някои ситуации, които ние не виждаме в момента. Ако това е така, ние с удоволствие ще добавя такава възможност, но ако не, тогава добавяне на повече възможности, които не са използвани, не е добро за продукт.

jorgejgm
22-11-09, 09:08
Здравейте, аз ще дам моите 3 причини: Моят форум като много други са насочени към една страна, 4 езици се използват в моята страна и са тези, които искат да се активирали.Моят форум не е полезно за чужденци в режим на участие, но да като консултация.Например, с помощта на опциите на: пренасочване към потребителя език чуждестранни посетители може да има всички форума на вашия език.Ползите от това ще бъде: подобряване на времето за зареждане на страница (52 езика relantizan страница) визуално по-добре за по-голямата част от моите потребители (52 езика, движения на 4, но наистина всеки все още ще бъде наличен) възможностите за vbet все още ще бъде наличен (52 езика и тяхното индексиране в търсачките).Мисля, че ползите са много ;)

vBET
22-11-09, 16:55
Да. Знаейки вашата гледна точка можем да кажем - това е наистина страхотна идея:) И ние искаме да ви благодаря за вниманието ни към този въпрос. Ние просто не го осъзнах преди.

Добавена в TODO списък и трябва да бъдат включени в следващата версия:)

jorgejgm
22-11-09, 18:23
Надявам се, че новата версия с нетърпение: D

vBET
16-12-09, 02:54
Реализирани - ще бъдат включени в 3.3.0:)

jorgejgm
16-12-09, 16:23
Благодарение :):):)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations