Перегляд повної версії: Вирішений Переклад поле не відображається в віртуальної машини
Я намагався посту, використовуючи мову BB код у віртуальній машині. Повідомлення всередині не отримати розібраний. Це проявляється як мовою оригіналу, як якби BBCode був використаний.
Я спробував його тут, і він працює, але не на моєму сайті.: (Дозвольте мені спробувати reimporting продукції та завантаження файлів.
Я намагався посту, використовуючи мову BB код у віртуальній машині. Повідомлення всередині не отримати розібраний. Це проявляється як мовою оригіналу, як якби BBCode був використаний.
Я спробував його тут, і він працює, але не на моєму сайті.: (Дозвольте мені спробувати reimporting продукції та завантаження файлів.
Яку версію ви використовуєте? Це було додано в 3.1.0
Я використовую останню версію, яку я скачав вчора і в AdminCP -> продукція v3.1.1
Я зробив все правки в мій файл vbseo. Реімпортіруемие продукт з перезаписати на reuploaded і всі файли. Вона працює тут, але не на моєму форумі. Я використовував код BB мову, але вона нічого не робить. Тільки що ви бачите, це оригінальний текст, як-кодів навіть не був там. Коли ви йдете в редагування повідомлень, ви можете побачити BB код, який був використаний.
Якщо ви хочете, ви можете реімпорт, викладання, і повторно редагувати файли. Я перевірив, щоб усе було відредаговано і зроблено правильно.
ОК, я буду досліджувати це на вашому форумі:) Якщо ви знайдете що-небудь ще - просто створити окремий потік для кожної помилку. Ми вб'ємо всіх тих,;)
Я тільки що перевірив - мова BBCode працює відмінно. Див тут:
aarinfantasy в Yaoi Collection (http://aarinfantasy.com/forum/members/test/)
Також зверніть увагу, що тільки для користувачів, які встановили їх мови за замовчуванням, крім форуму мови додана опція для автоматичного BBCode редактору. Для користувачів, які писати в форум мові це просто не має сенсу.
Так що для тестів - просто зміните свою мову за замовчуванням на вашому форумі, і ви побачите, що у всіх редакторів, ви отримаєте додаткові опції - дозволяє вибрати ви пишете у вашому мовою за замовчуванням чи ні:)
Зрозуміло чи тепер? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):