Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Okienka tłumaczenia nie ma w VM
Starałem się po użyciu lang bb kod w VM. Wnętrze wiadomość nie zostanie przeanalizowany. To pokazuje się jako języku oryginału, jak gdyby nie bbcode został wykorzystany.
Próbowałem go tu i to działa, ale nie na mojej stronie:. (Spróbuję powtórnego przywozu produktów i wysyłania plików.
Starałem się po użyciu lang bb kod w VM. Wnętrze wiadomość nie zostanie przeanalizowany. To pokazuje się jako języku oryginału, jak gdyby nie bbcode został wykorzystany.
Próbowałem go tu i to działa, ale nie na mojej stronie:. (Spróbuję powtórnego przywozu produktów i wysyłania plików.
Która wersja używasz? Został on dodany w 3.1.0
Używam najnowszej wersji, które ściągnąłem wczoraj i admincp -> produkty V3.1.1
I nie wszystkie zmiany do pliku vbseo. Powrotnego przywozu produktów z nadpisać na i reuploaded wszystkie pliki. Działa tu, ale nie na moim forum. Użyłem lang kod bb, ale nic nie robi. Jedyną rzeczą, widzisz, jest oryginalny tekst jak bbcode nie był nawet tam. Gdy idziesz do edycji wiadomości można zobaczyć bb kod, który został użyty.
Jeśli chcesz, możesz powrotnego przywozu, reupload, oraz edytować pliki. Sprawdziłem dwa razy, aby wszystko było edytować i wykonane prawidłowo.
OK będę zbadania tego na forum:) Jeśli znajdziesz coś jeszcze - po prostu stworzyć osobny wątek dla każdego błędu. Będziemy zabijać tych wszystkich;)
Właśnie sprawdziłem - lang BBCode działa poprawnie. Zobacz tutaj:
aarinfantasy w yaoi Collection (http://aarinfantasy.com/forum/members/test/)
Prosimy także pamiętać, że tylko dla użytkowników, którzy mają ustawionego domyślnego języka innego niż język forum jest dodana opcja automatycznego BBCode do edytora. Dla użytkowników, którzy piszą w języku forum to po prostu nie ma sensu.
Tak więc do testów - wystarczy zmienić język domyślny na forum, a zobaczysz, że we wszystkich redaktorów otrzymasz dodatkową opcję - pozwala na dobranie piszesz w języku domyślnym, czy nie:)
Czy teraz jasne? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):