View Full Version: Atrisinātas Tulkošanas box, netiek parādīta VM s
Es centos pēc izmantojot lang bb kodu VM. Ziņu iekšpusē nesaņem parsēt. Tas parādās kā oriģinālvalodā, ja neviens bbcode tika izmantota.
Es mēģināju to šeit un tas darbojas, bet ne par manu vietni: (Ļaujiet man mēģināt ievest atpakaļ preci un augšupielādējot failus..
Es centos pēc izmantojot lang bb kodu VM. Ziņu iekšpusē nesaņem parsēt. Tas parādās kā oriģinālvalodā, ja neviens bbcode tika izmantota.
Es mēģināju to šeit un tas darbojas, bet ne par manu vietni: (Ļaujiet man mēģināt ievest atpakaļ preci un augšupielādējot failus..
Kuru versiju jūs lietojat? Tā tika pievienots 3.1.0
Es, izmantojot ļoti jaunāko versiju, ko es lejupielādēt vakar un AdminCP -> produkti v3.1.1
I did visus labojumus uz manu vbseo failu. Reimportētās produktu ar pārrakstītu uz un reuploaded visus failus. Tā strādā šeit, bet nav manā forumā. Es mēdzu lang bb kodu, bet tas nekas. Tikai lieta, jūs redzat, ir oriģināla tekstu, piemēram, bbcode pat nebija tur. Kad jūs apmeklējat, lai rediģētu ziņu, jūs varat redzēt BB kods, kas tika izmantota.
Ja vēlaties, varat ievest atpakaļ, reupload, un atkārtoti rediģēt failus. Es divreiz pārbaudīta, lai redzētu, viss tika rediģēts un izdarīts pareizi.
Labi, es izskatīs šo par savu forumu:) Ja atrodat kaut kas cits - tikai izveidot atsevišķu pavedienu par katru kļūdu. Mēs būs nogalināt tos visus;)
Es tikai pārbauda - lang BBCode darbojas naudas sodu. Skatīt šeit:
aarinfantasy s YAOI Collection (http://aarinfantasy.com/forum/members/test/)
Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka tikai attiecībā uz lietotājiem, kas ir izveidojušas savu noklusēto valodu, kas nav foruma valoda ir pievienota iespēja automātiski BBCode redaktoram. Attiecībā uz lietotājiem, kas ir rakstiski forumā valodā tas vienkārši nav jēgas.
Tātad tests - vienkārši mainīt noklusējuma valodu uz jūsu forumā, un jūs redzēsiet, ka visiem redaktoriem tu saņemsi papildus iespēja - ļauj Jums izvēlēties jūs rakstīt jūsu noklusējuma valodu, vai ne:)
Vai tas ir skaidrs tagad? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):