View Full Version: Rešeno Prevajanje box ne kaže v VM je
Poskušal sem na sporočilo z lang bb kodo v VM. Sporočilo znotraj tega ne bo razčleniti. To pokaže kot izvirnem jeziku, če je bila uporabljena nobena BBCode.
Sem se potrudil na tukaj in deluje, ne pa na moji strani:. (Naj poskusim ponovnega uvoza proizvodov in nalaganje datotek.
Poskušal sem na sporočilo z lang bb kodo v VM. Sporočilo znotraj tega ne bo razčleniti. To pokaže kot izvirnem jeziku, če je bila uporabljena nobena BBCode.
Sem se potrudil na tukaj in deluje, ne pa na moji strani:. (Naj poskusim ponovnega uvoza proizvodov in nalaganje datotek.
Katero različico uporabljate? To je bil dodan v 3.1.0
Jaz sem z uporabo zelo najnovejšo različico, ki sem prenesli včeraj in v admincp -> izdelki v3.1.1
Sem storil vse, da moja urejanja datoteke vbseo. Ponovnem uvozu izdelkov s prepišejo na reuploaded in vse datoteke. Deluje na tukaj, ampak ne na mojem forumu. Včasih sem lang bb kodo, vendar pa nič. Samo stvar, ki jo vidite, je izvirno besedilo, kot bbcode sploh ni bilo tam. Ko greste na urejanje sporočila, si lahko ogledate bb kodo, ki je bila uporabljena.
Če želite, lahko ponovni uvoz, reupload, in ponovno uredite datoteke. Sem dvakrat preveri, videti je bilo vse uredil in narediti pravilno.
OK bom to razišče na vašem forumu:) Če ste našli kaj drugega - samo ustvariti ločeno nit za vsak bug. Bomo ubiti tiste vse;)
Pravkar sem preveriti - lang BBCode deluje v redu. Glej tukaj:
aarinfantasy je YAOI Collection (http://aarinfantasy.com/forum/members/test/)
Prav tako upoštevajte, da je samo za uporabnike, ki so določene privzete jeziku, ki ni jezik, forum dodana možnost za samodejno BBCode v editor. Za uporabnike, ki so pisno v jeziku, forum pa samo nima smisla.
Torej za teste - samo spremenite vaš privzeti jezik na vašem forumu in boste videli, da je v vseh uredniki boste dobili dodatno možnost - vam omogoča, da ste izbrali pisanje v privzeti jezik ali ne:)
Ali je zdaj jasno? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):