КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Пераклад поле не адлюстроўваецца ў віртуальнай машыны

dai-kun
07-11-09, 09:49
Я спрабаваў посту, выкарыстоўваючы мову BB код у віртуальнай машыне. Зносіны ўнутры не атрымаць разабраны. Гэта праяўляецца як на мове арыгінала, як калі б BBCode быў выкарыстаны.

Я паспрабаваў яго тут, і ён працуе, але не на маім сайце.: (Дазвольце мне паспрабаваць reimporting прадукцыі і загрузкі файлаў.

vBET
08-11-09, 01:48
Я спрабаваў посту, выкарыстоўваючы мову BB код у віртуальнай машыне. Зносіны ўнутры не атрымаць разабраны. Гэта праяўляецца як на мове арыгінала, як калі б BBCode быў выкарыстаны.

Я паспрабаваў яго тут, і ён працуе, але не на маім сайце.: (Дазвольце мне паспрабаваць reimporting прадукцыі і загрузкі файлаў.

Якую версію вы выкарыстоўваеце? Гэта было дададзена ў 3.1.0

dai-kun
08-11-09, 03:30
Я выкарыстоўваю самую апошнюю версію, якую я запампаваў ўчора і ў AdminCP -> прадукцыя v3.1.1
Я зрабіў усё праўкі ў мой файл vbseo. Рэімпартуецца прадукт з перазапісаць на reuploaded і ўсе файлы. Яна працуе тут, але не на маім форуме. Я выкарыстаў код BB мову, але яна нічога не робіць. Толькі што вы бачыце, гэта арыгінальны тэкст, як-кодаў нават не быў там. Калі вы ідзяце ў рэдагаванне паведамленняў, вы можаце ўбачыць BB код, які быў выкарыстаны.

Калі вы хочаце, вы можаце рэімпарту, выкладванне, і паўторна рэдагаваць файлы. Я праверыў, каб усё было Мовы і зроблена правільна.

vBET
08-11-09, 04:42
ОК, я буду даследаваць гэта на вашым форуме:) Калі вы знойдзеце што-небудзь яшчэ - проста стварыць асобны паток для кожнай памылку. Мы заб'ём ўсіх тых,;)

vBET
08-11-09, 04:58
Я толькі што праверыў - мова BBCode працуе выдатна. Глядзіце тут:
aarinfantasy ў Yaoi Collection (http://aarinfantasy.com/forum/members/test/)

Таксама звернеце ўвагу, што толькі для карыстачоў, якія ўсталявалі іх мовы па змаўчанні, акрамя форуму мове дададзеная опцыя для аўтаматычнай BBCode рэдактару. Для карыстальнікаў, якія пісаць у форум мове гэта проста не мае сэнсу.

Так што для тэстаў - проста зменіце ваш мова па змаўчанні на вашым форуме, і вы ўбачыце, што ва ўсіх рэдактараў, вы атрымаеце дадатковыя опцыі - дазваляе выбраць вы пішаце ў вашым мове па змаўчанні ці няма:)

Зразумела ці цяпер? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1