СДА

Виев Фулл Версион: Решити Превод кутија не показује у ВМ-а

dai-kun
07-11-09, 09:49
Покушао сам да користећи порука сад ББ код у ВМ. Поруке унутар не добија анализирати. То показује се као оригинални језик, као да нема ББЦоде је коришћен.

Сам пробао овде и то ради али не и на мом сајту: (Дозволите ми да пробати реимпортинг производа и уплоад фајлова..

vBET
08-11-09, 01:48
Покушао сам да користећи порука сад ББ код у ВМ. Поруке унутар не добија анализирати. То показује се као оригинални језик, као да нема ББЦоде је коришћен.

Сам пробао овде и то ради али не и на мом сајту: (Дозволите ми да пробати реимпортинг производа и уплоад фајлова..

Коју верзију користите? Додаје се у 3.1.0

dai-kun
08-11-09, 03:30
Ја сам користећи најновију верзију коју сам скинуо јуче и админцп -> производи в3.1.1
Ја сам све измене мом вБуллетин фајл. Поновно увезена производ са препишете на и реуплоадед све фајлове. Ради на овде, али не и на мом форуму. Користио сам сад ББ код али не ради ништа. Једина ствар коју видите је оригинални текст као ББЦоде није ни тамо. Када одете да измените поруку, можете да видите ББ код који је коришћен.

Ако желите, можете да реимпорт, реуплоад, и поново унесите фајлова. Ја двоструко провери да се види све је уредио и ради правилно.

vBET
08-11-09, 04:42
У реду ја ћу истражити ово на вашем форуму:) Ако вам било шта друго - само стварају посебан тхреад за сваки баг. Ми ћемо убити оне све;)

vBET
08-11-09, 04:58
Ја само проверени - сад ББКод ради без проблема. Погледајте овде:
ааринфантаси је иаои Цоллецтион (хттп://ааринфантаси.цом/форум/мемберс/тест/)

Такође имајте на уму, да само за кориснике који су поставили своје подразумевани језик осим језика форуму се додаје опција за аутоматско ББЦоде едитор. За кориснике који пишу у форуму језику само нема смисла.

Дакле, за тест - само промените подразумевани језик на вашем форуму и видећете да је у свим едиторима добићете додатне опције - омогућава вам да изаберете смо вам писање у подразумеваном језику или не:)

Да ли је сада јасно? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1