מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר תיבת תרגום לא מראה ב-VM של

dai-kun
07-11-09, 09:49
ניסיתי לפרסם באמצעות lang bb קוד VM. בתוך המסר אינו מקבל מנותח. זה מופיע בתור בשפת המקור כאילו אין BBCode היה בשימוש.

ניסיתי את זה כאן וזה עובד אבל לא באתר שלי:. (תן לי לנסות reimporting המוצר והעלאת קבצים.

vBET
08-11-09, 01:48
ניסיתי לפרסם באמצעות lang bb קוד VM. בתוך המסר אינו מקבל מנותח. זה מופיע בתור בשפת המקור כאילו אין BBCode היה בשימוש.

ניסיתי את זה כאן וזה עובד אבל לא באתר שלי:. (תן לי לנסות reimporting המוצר והעלאת קבצים.

איזו גרסה אתה משתמש? זה היה הוסיף 3.1.0

dai-kun
08-11-09, 03:30
אני משתמש בגרסה העדכנית ביותר אשר אני הורדתי אתמול ב admincp -> מוצרי v3.1.1
עשיתי את כל השינויים בקובץ שלי vBSEO. מוצר Reimported עם לדרוס הלאה reuploaded כל הקבצים. זה עובד פה אבל לא בפורום שלי. השתמשתי קוד BB lang אבל הוא לא עושה כלום. הדבר היחיד שאתה רואה זה את הטקסט המקורי כמו BBCode לא היה אפילו שם. כאשר אתה הולך לערוך את ההודעה, אתה יכול לראות את קוד BB ששימש.

אם אתה רוצה, אתה יכול reimport, reupload, וכן לערוך מחדש את הקבצים. אני כפול בדק לראות הכל נערך ונעשה בצורה נכונה.

vBET
08-11-09, 04:42
בסדר אני יבדוק את זה בפורום שלך:) אם אתה מוצא דבר אחר - רק ליצור חוט נפרד עבור כל באג. אנחנו נהרוג את כל אלה;)

vBET
08-11-09, 04:58
כרגע בדקתי - עובד מצוין lang BBCode. ראו כאן:
aarinfantasy של YAOI אוסף (http://aarinfantasy.com/forum/members/test/)

כמו כן יש לציין, כי רק משתמשים אשר יש להגדיר בשפה שאינה שפת ברירת המחדל של הפורום שלהם הוא הוסיף אופציה BBCode אוטומטית למערכת. עבור משתמשים אשר כותבים בשפה בפורום זה פשוט לא היה הגיוני.

אז לבדיקות - רק לשנות את שפת ברירת המחדל שלך בפורום שלך ואתה תראה כי כל עורכי תקבל אפשרות נוספת - מה שמאפשר לך לבחור אתה כותב בשפת ברירת המחדל שלך או לא:)

האם זה ברור עכשיו? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations