PDA

View Full Version: Riješen Prijevod okvir ne pokazuje u VM-a

dai-kun
07-11-09, 09:49
Pokušao sam na post koristeći Lang BB code u VM. Poruka unutar ne bi raščlaniti. To pokazuje se kao izvorni jezik, kao da ne BBCode je korišten.

Pokušao sam ga ovdje i to radi, ali ne na mom mjestu:. (Dopustite mi da pokušam reimporting proizvoda i upload datoteka.

vBET
08-11-09, 01:48
Pokušao sam na post koristeći Lang BB code u VM. Poruka unutar ne bi raščlaniti. To pokazuje se kao izvorni jezik, kao da ne BBCode je korišten.

Pokušao sam ga ovdje i to radi, ali ne na mom mjestu:. (Dopustite mi da pokušam reimporting proizvoda i upload datoteka.

Koji verziju koristite? To je dodan u 3.1.0

dai-kun
08-11-09, 03:30
Ja sam koristeći vrlo najnovije verzije koje sam skinuti jučer i admincp -> proizvodi v3.1.1
Ja sam sve izmjene na moj vbseo datoteku. Ponovno uvozi proizvod s prepisati na i reuploaded sve datoteke. Ona radi na ovdje, ali ne i na moj forum. Koristio sam kod lang BB, ali to ništa ne poduzima. Samo stvar koju vidite je izvorni tekst kao BBCode nije ni bilo. Kad idete u uredite poruku, možete vidjeti BB kod koji je korišten.

Ako želite, možete ponovno uvesti, reupload, i re-urediti datoteke. Ja dvostruko provjerava da vidi sve što je uredio i učinio ispravno.

vBET
08-11-09, 04:42
OK ja ću istražiti ovaj na forum:) Ako ste pronašli nešto drugo - samo stvoriti poseban thread za svaki bug. Mi ćemo ubiti sve one;)

vBET
08-11-09, 04:58
Upravo sam ček - Lang BBCode utvrde prekid. Pogledajte ovdje:
aarinfantasy je yaoi Collection (http://aarinfantasy.com/forum/members/test/)

Također imajte na umu, da samo za korisnike koji su postavili svoje zadani jezik osim foruma jezik je dodan opcija za automatsko BBCode na urednika. Za korisnike koji su pisanje na forumu jeziku jednostavno nema smisla.

Tako je za testove - samo promijenite zadani jezik na forum i vidjet ćete da u svim urednici dobit ćete dodatne opcije - omogućujući vam da odaberete pišete u zadani jezik ili ne:)

Je li to jasno sad? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1