КПК

Перегляд повної версії: vbet помилку Marco1 Приховати все

Miguel86
22-06-10, 19:25
Привіт:
Я випробував на форумі vBet 2.4.3 і MARCO1 Приховати все Hack v4.0

MARCO1 Приховати все Hack, що робить це, щоб приховати зв'язок з гостями, зміна посилання в повідомлення, проблема в тому, що лист написано в 2 рази, якщо vbet 2.4.3 встановлений.

MARCO1 Hidel все можна завантажити vbulletin.org сайті.

Чи може співробітник подивитися? я думаю, vbet дуже цікаво, але з цією помилкою ...

kamilkurczak
23-06-10, 11:04
привіт,

Чи можете ви текст сюди ваш форум URL. Я хотів би, щоб це питання. Будь ласка, напишіть мені, де я можу знайти цього питання (на форумі). Де я повинен виглядати?

Чи є це питання тільки на перекладених сторінок або не перекладених сторінок теж?
Будь ласка, вимкніть vBET вашим AdminCP і переконайтеся, що це питання до цих пір.

Я з нетерпінням очікую почути від вас.

Miguel86
23-06-10, 19:14
Та я відчув і на веб-vbet активовано, але на не перекладені сторінки happends.
Happends завжди vbet активована, ви можете перевірити це, наприклад, введення тут: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html

Необхідно замінити *** з чистою, тому що я не можу повідомленням веб-сайтів без 15 посад.

Тепер vbet це відключити, а посилання замінюється на один раз з повідомленням: [Індивідуальний користувачів на сайті Registrados pueden версії лос-посилання. ХАЗ натисніть пункт registrarte]

Але vbet активується повідомлення: [Індивідуальний користувачів на сайті Registrados pueden версії лос-посилання. ХАЗ натисніть пункт registrarte [Індивідуальний користувачів на сайті Registrados pueden версії лос-посилання. ХАЗ натисніть пункт registrarte]]

Якщо вам потрібно, я можу знову включити vbet але, як і MARCO1 сховати все це безкоштовний аддон ви можете завантажити його з vbulletin.org та тестування на локальному комп'ютері краще.

Дякуємо.

kamilkurczak
28-06-10, 10:38
У мене є одне питання. plese спробуйте відключити цю Марко і намагаються знайти цього питання. Ви можете писати тут це питання до цих пір?

Miguel86
05-07-10, 10:39
Але якщо я відключити Марко, повідомлення, що ви повинні бути зареєстровані, щоб побачити посилання не будуть з'являтися, тому що з'являється повідомлення з Марко сховати все.

kamilkurczak
05-07-10, 12:10
Але якщо це vBET turded від цієї опції працює нормально?
Це питання Марко і т.д.. Просто напишіть в службу підтримки цього продукту. :)

Miguel86
05-07-10, 18:31
Якщо vbet відключена dont happends, тому я думаю, vbet проблема: S

kamilkurczak
05-07-10, 19:21
Привіт Мігель,

Я це знаю, але vBET працює GOOT теж.

Ймовірно, це конфлікт між двома плагінів (vBET і Марко), і це не vBET питання. Пошук конфлікт буде тривати дуже довго, тому vBET є багато файлів і функції, і ми не знаємо, що це плагін (Марко і т.д.). Марко менше плагін. Його допомога буде легше знайти цього конфлікту, тому, будь ласка, написати їм.

Якщо вони не зможуть, то ми постараємося це виправити.

Дякуємо.

vBET
05-07-10, 23:51
Якщо vbet відключена dont happends, тому я думаю, vbet проблема: S

Б'юся об заклад, що, коли MARCO1 є dissabled то вона dont відбувається, так я думаю, що це якийсь конфлікт - pelase пором пропозиції Каміля. Пошук конфлікт набагато легше для автора менших мод, а також набагато легше зроблені зміни.

Як пише Каміль - ми постараємося вирішити конфлікт, якщо автор MARCO1 не вдасться, але спочатку ласка, просто запитайте його про це:)

Miguel86
06-07-10, 01:27
Проблема в тому, що Марко dont відповідь, що пов'язане з цим модом з 17 квітня.

Я бачив мод багато разів і я не можу бачити проблему.
Чи є який-небудь vbet tipe перезапису кожного адреса сторінки? maeby Thats причини.

vBET
07-07-10, 12:01
Так - vBET переписує URL, щоб зберегти переклад стеження.

Якщо ви не можете зв'язатися з авторів другої мод, ми вас підтримаємо. Просто майте на увазі, що наші клієнти - користувачі платній версії завжди пріоритет. Сподіваюся, що ви можете зрозуміти це, і що це прийнятно, тому що ви вийдете підтримку вільної в будь-якому випадку.

Каміль буде обробляти його у вільний час. Будь ласка, PM йому доступ деталі для вашого панель адміністратора і FTP. Також зверніть увагу, що він не зможе приступити до роботи з цього питання на цьому тижні.

Miguel86
07-07-10, 22:32
Я послав Увійти деталі до нього.

Заздалегідь дякуємо вам терпіння.

Miguel86
13-07-10, 12:33
Будь-які новини з цієї проблеми?

kamilkurczak
13-07-10, 13:29
добре, я постараюся виправити це зараз ..
У мене є одне прохання. Чи можете ви описати exacly де я можу знайти це питання на вашому сайті? те, що я повинен робити?

Ще одне прохання: Чи можете ви змінити мову AdminCP на англійську?

Ще одне прохання: в якій частині форуму я можу написати тест повідомлення?

Miguel86
13-07-10, 15:19
Я не знаю чому, але зараз проблема dont happends: S це найдивніша річ, яку я бачив у багато часу: S шкода помилка, яку, якщо happends іншим разом я буду вам.

kamilkurczak
13-07-10, 17:25
Я був у вашій AdminCP і я зробив щось, але я не знаю, чому зараз працює .. великий

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1