Перегляд повної версії: vbet помилку Marco1 Приховати все
Привіт:
Я випробував на форумі vBet 2.4.3 і MARCO1 Приховати все Hack v4.0
MARCO1 Приховати все Hack, що робить це, щоб приховати зв'язок з гостями, зміна посилання в повідомлення, проблема в тому, що лист написано в 2 рази, якщо vbet 2.4.3 встановлений.
MARCO1 Hidel все можна завантажити vbulletin.org сайті.
Чи може співробітник подивитися? я думаю, vbet дуже цікаво, але з цією помилкою ...
kamilkurczak
23-06-10, 11:04
привіт,
Чи можете ви текст сюди ваш форум URL. Я хотів би, щоб це питання. Будь ласка, напишіть мені, де я можу знайти цього питання (на форумі). Де я повинен виглядати?
Чи є це питання тільки на перекладених сторінок або не перекладених сторінок теж?
Будь ласка, вимкніть vBET вашим AdminCP і переконайтеся, що це питання до цих пір.
Я з нетерпінням очікую почути від вас.
Та я відчув і на веб-vbet активовано, але на не перекладені сторінки happends.
Happends завжди vbet активована, ви можете перевірити це, наприклад, введення тут: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html
Необхідно замінити *** з чистою, тому що я не можу повідомленням веб-сайтів без 15 посад.
Тепер vbet це відключити, а посилання замінюється на один раз з повідомленням: [Індивідуальний користувачів на сайті Registrados pueden версії лос-посилання. ХАЗ натисніть пункт registrarte]
Але vbet активується повідомлення: [Індивідуальний користувачів на сайті Registrados pueden версії лос-посилання. ХАЗ натисніть пункт registrarte [Індивідуальний користувачів на сайті Registrados pueden версії лос-посилання. ХАЗ натисніть пункт registrarte]]
Якщо вам потрібно, я можу знову включити vbet але, як і MARCO1 сховати все це безкоштовний аддон ви можете завантажити його з vbulletin.org та тестування на локальному комп'ютері краще.
Дякуємо.
kamilkurczak
28-06-10, 10:38
У мене є одне питання. plese спробуйте відключити цю Марко і намагаються знайти цього питання. Ви можете писати тут це питання до цих пір?
Але якщо я відключити Марко, повідомлення, що ви повинні бути зареєстровані, щоб побачити посилання не будуть з'являтися, тому що з'являється повідомлення з Марко сховати все.
kamilkurczak
05-07-10, 12:10
Але якщо це vBET turded від цієї опції працює нормально?
Це питання Марко і т.д.. Просто напишіть в службу підтримки цього продукту. :)
Якщо vbet відключена dont happends, тому я думаю, vbet проблема: S
kamilkurczak
05-07-10, 19:21
Привіт Мігель,
Я це знаю, але vBET працює GOOT теж.
Ймовірно, це конфлікт між двома плагінів (vBET і Марко), і це не vBET питання. Пошук конфлікт буде тривати дуже довго, тому vBET є багато файлів і функції, і ми не знаємо, що це плагін (Марко і т.д.). Марко менше плагін. Його допомога буде легше знайти цього конфлікту, тому, будь ласка, написати їм.
Якщо вони не зможуть, то ми постараємося це виправити.
Дякуємо.
Якщо vbet відключена dont happends, тому я думаю, vbet проблема: S
Б'юся об заклад, що, коли MARCO1 є dissabled то вона dont відбувається, так я думаю, що це якийсь конфлікт - pelase пором пропозиції Каміля. Пошук конфлікт набагато легше для автора менших мод, а також набагато легше зроблені зміни.
Як пише Каміль - ми постараємося вирішити конфлікт, якщо автор MARCO1 не вдасться, але спочатку ласка, просто запитайте його про це:)
Проблема в тому, що Марко dont відповідь, що пов'язане з цим модом з 17 квітня.
Я бачив мод багато разів і я не можу бачити проблему.
Чи є який-небудь vbet tipe перезапису кожного адреса сторінки? maeby Thats причини.
Так - vBET переписує URL, щоб зберегти переклад стеження.
Якщо ви не можете зв'язатися з авторів другої мод, ми вас підтримаємо. Просто майте на увазі, що наші клієнти - користувачі платній версії завжди пріоритет. Сподіваюся, що ви можете зрозуміти це, і що це прийнятно, тому що ви вийдете підтримку вільної в будь-якому випадку.
Каміль буде обробляти його у вільний час. Будь ласка, PM йому доступ деталі для вашого панель адміністратора і FTP. Також зверніть увагу, що він не зможе приступити до роботи з цього питання на цьому тижні.
Я послав Увійти деталі до нього.
Заздалегідь дякуємо вам терпіння.
Будь-які новини з цієї проблеми?
kamilkurczak
13-07-10, 13:29
добре, я постараюся виправити це зараз ..
У мене є одне прохання. Чи можете ви описати exacly де я можу знайти це питання на вашому сайті? те, що я повинен робити?
Ще одне прохання: Чи можете ви змінити мову AdminCP на англійську?
Ще одне прохання: в якій частині форуму я можу написати тест повідомлення?
Я не знаю чому, але зараз проблема dont happends: S це найдивніша річ, яку я бачив у багато часу: S шкода помилка, яку, якщо happends іншим разом я буду вам.
kamilkurczak
13-07-10, 17:25
Я був у вашій AdminCP і я зробив щось, але я не знаю, чому зараз працює .. великий
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):